Modus Coperandi
thanks for the rope, kind stranger
★★★★
incel meetup at pol'and'rock 2020 ok, it's free.
incel meetup at pol'and'rock 2020 ok, it's free.
I taught u to speak in English
thats racist manI taught u to speak in English
Stop this rice nonsense at once boy
co tam? będziesz na discordzie dzisiaj to bysmy mogli pogadać jak tam życie mijato koniec
caly czas jestem ale w kamuflarzu zeby mnie normictwo nie rozpoznaloco tam? będziesz na discordzie dzisiaj to bysmy mogli pogadać jak tam życie mija
widzę że jak januszpol się ukrywaszcaly czas jestem ale w kamuflarzu zeby mnie normictwo nie rozpoznalo
@Johny.speiz zapominasz. To też polak z tego co wiem.@DoctorBlythe @starystulejarz @Stulejarz @WawelDragon1683 @TheNEET @chesscel @ThouShallObeyKing @PolishMisanthrope @ForlornOne @Bourbon @Janusz_Pawulon @UselesseatER @RopeIsMyLove
Jak tam wam dzień minął, u mnie całkiem średnio.
Trochę rehabilitację porobiłem, pospamiłem tutaj, posprzątałem pokój, trochę zjadłem więcej niż zazwyczaj a zaraz będę sobie Harry'ego Pottera oglądał, a jak u was?
Cały czas się uczę do tego testu pierdolonego. Ale powinienem w końcu zdać.Polakcele macie prawo jazdy?
dziś oglądam Family Guya i w sumie tyle zrobiłem@DoctorBlythe @starystulejarz @Stulejarz @WawelDragon1683 @TheNEET @chesscel @ThouShallObeyKing @PolishMisanthrope @ForlornOne @Bourbon @Janusz_Pawulon @UselesseatER @RopeIsMyLove
Trochę rehabilitację porobiłem, pospamiłem tutaj, posprzątałem pokój, trochę zjadłem więcej niż zazwyczaj a zaraz będę sobie Harry'ego Pottera oglądał, a jak u was?
@DoctorBlythe @starystulejarz @Stulejarz @WawelDragon1683 @TheNEET @chesscel @ThouShallObeyKing @PolishMisanthrope @ForlornOne @Bourbon @Janusz_Pawulon @UselesseatER @RopeIsMyLove
NIE dziala mi to zaproszenie na discord.Wypilem herbate zielona x3 i melise x2, uprawialem fat/boarmaxxxing w postaci zjedzenia wczorajszej pizzy oraz zjadlem tortille z serem feta i zoltym, mixem salat, oliwkami, kukurydza i sosem srednio ostrym na obiad, pogralem w lola i Remnant of the ashes, dalej meczy mnie przeziebienie, bol nadgarstka i sciegien, byl fap x2, obejrzalem goblin slayera 2 odcinki (cucki sie wkurwiali bo femoidy sa tam gwalcone przez gobliny ) , 1 odcinek vineland saga oraz 1 odc money heist. Gdyby zydzi nagrali serial/film o incelach to bylby to najnudniejsza rzecz jaka moze czlowiek obejrzec, kazdy dzien jest taki sam mozesz oszalec z nudow, pierwsze lata neetowania byly fajne czules sie wolny mogles robic co chciales ale teraz to jest przeklenstwo od ktorego nie mozesz uciec.
Tak wyglada zycie incela neeta lat 27 w kraju zwanym Polska kazdy dzien pelen copesow zeby nie umrzec z samotnosci i depresji. Jeden nowy czlonek dolaczyl do naszego incelowskiego polskiego serwera discord na ktory zapraszam.
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Straszne nudy w korpo, cały dzień siedziałem przy biurku i udawałem że pracuję, dopiero w ostatniej godzinie wziąłem się za robotę. Zamówiłem sobie kfc, pooglądałem anime, dzień jak co dzień.@DoctorBlythe @starystulejarz @Stulejarz @WawelDragon1683 @TheNEET @chesscel @ThouShallObeyKing @PolishMisanthrope @ForlornOne @Bourbon @Janusz_Pawulon @UselesseatER @RopeIsMyLove
niech przypierdoli wreszcie zima albo porządna jesień przynajmniejale gorąco, jajka się topią przed kompem
kak koltMerula jest najlepszą czarownicą w Hogwarcie. Jest bardzo utalentowana, inteligentna i ambitna. W szkole zawsze ma dobre stopnie. Jest także najpiękniejszą dziewczyną w Hogwarcie. Jest w każdej grze quidditcha od urodzenia. Salvation Snyde. Najlepsza czarownica w Hogwarcie kurwa.
dlatego trzeba być NEETem i nie płacić podatków
Coraz wiecej newsow o tym podatku wiec zapewne beda chcieli go wprowadzic w zycie
bez zmianNo siema jak tam zdrówko, co nic nie piszecie?
już myślałem, że nie żyjeszopowiadajcie co się tam u was dzieje coś ciekawego? u mnie lipa straszna ale jakoś daje radę.
a ja gre robieWitam wróciłem.
@starystulejarz RIP, co on przeskrobał?
@DoctorBlythe @Stulejarz @WawelDragon1683 @TheNEET @chesscel @ThouShallObeyKing @PolishMisanthrope@ForlornOne @Bourbon @Janusz_Pawulon @UselesseatER @RopeIsMyLove
opowiadajcie co się tam u was dzieje coś ciekawego? u mnie lipa straszna ale jakoś daje radę.
mój ziomek zdobył Ritalina jak ty wbiles 9k postow w miesiac kurna
U mnie chujwo ale to nic nowego.Witam wróciłem.
@starystulejarz RIP, co on przeskrobał?
@DoctorBlythe @Stulejarz @WawelDragon1683 @TheNEET @chesscel @ThouShallObeyKing @PolishMisanthrope@ForlornOne @Bourbon @Janusz_Pawulon @UselesseatER @RopeIsMyLove
opowiadajcie co się tam u was dzieje coś ciekawego? u mnie lipa straszna ale jakoś daje radę.
elabmój ziomek zdobył Ritalin
nawiązanie do @Ritalincel, dawnego króla postmaxxingu i shitpostuelab
wiesz myślę że jego postmaxxing = głównie shitposting i to w inceldom dyskusji z frazami typu "incels me" "advices me" i w sumie dwadzieścia parę tysięcy postów w prawie dwa lata to nie jest jakiś kosmiczny wynik.nawiązanie do @Ritalincel, dawnego króla postmaxxingu i shitpostu
tak samo, kurcze widziałem 12-13 letnie dziewczynki co w moim wzroście były prawie, chciałem się zapaść pod ziemieehh wczoraj byłem w mieście kurwa co drugi oskarek co szedł na rozpoczęcie roku miał 185+cm wzrostu
Właśnie wróciłem z pracy. Straszny zapierdol. Ja już teraz żyje na autopilocie. W kółko to samo.elab
Standardowo jak zleciał wam dzień, u mnie dość średnio, słabo się czuje dzisiaj ale jakoś wyrabiam.
Tak to jest w tym jebanym życiu.Właśnie wróciłem z pracy. Straszny zapierdol. Ja już teraz żyje na autopilocie. W kółko to samo.