needsolution
Visionary
★★★★★
Zaakceptowany przez moderatora polski megathread, można postować tutaj wszystko w języku polskim, cokolwiek kto chce, memy, muzykę, artykuły dotyczące czarnej pigułki, społeczności inceli, a także ogólna dyskusja w polskim języku o wszystkim i o tym jak chujowo jest w naszym kraju.
Wołam wszystkich znanych mi tutaj obywateli cebulionu: @WawelDragon1683 (byłeś aktywnie zainteresowany tym więc proszę), @TheNEET @PolishMisanthrope @Stulejarz @ThouShallObeyKing @Bourbon @ForlornOne. Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, kojarzę jeszcze jednego polszaka ale kompletnie wypadł mi jego nick z głowy.
blog.krolartur.com
krytykapolityczna.pl
www.wysokieobcasy.pl
kobieta.wp.pl
chujowe artykuły, odradzam czytać, chyba że ktoś chce się wkurwić.
Other incels who are intrested in polish kurwa language are welcomed.
Wołam wszystkich znanych mi tutaj obywateli cebulionu: @WawelDragon1683 (byłeś aktywnie zainteresowany tym więc proszę), @TheNEET @PolishMisanthrope @Stulejarz @ThouShallObeyKing @Bourbon @ForlornOne. Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, kojarzę jeszcze jednego polszaka ale kompletnie wypadł mi jego nick z głowy.
Kim są Incele i dlaczego może to być wielki problem? | ChangeMaker

Incele kontratakują
W sobotę pojawiły się informacje o strzelaninach w USA. Na widok takiego newsa od razu zapala mi się w głowie czerwona lampka: czyżby znowu incele?

Wyborcza.pl
Propagujący nienawiść do kobiet "incele" w Polsce trafili na podatny grunt
"To jakby gryzącego psa prosić, żeby przestał. On nie zrozumie. Jego trzeba nauczyć odpowiedniego postępowania, trzeba …

chujowe artykuły, odradzam czytać, chyba że ktoś chce się wkurwić.
Other incels who are intrested in polish kurwa language are welcomed.