@starystulejarz @Stulejarz @RopeIsMyLove @TheNEET @WawelDragon1683 @Bourbon @PolishMisanthrope @Janusz_Pawulon @DoctorBlythe @ThouShallObeyKing @ForlornOne @chesscel mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem
by utrzymać thread przy życiu starajmy się zapostować chociażby raz dziennie tutaj, możemy postować jakąś fajną muzykę, filmy, fajne memaski, ciekawostki, jakieś newsy (ja będę często postował o sporcie, zajmuję się bukmacherką) z kraju, artykuły, jakieś ciekawe filmy na yt (możemy też dislajkować jakieś szmule). Ważne by temat nie zaginął, możemy też zrobić jakieś introdukcje by każdy się chociaż pokrótce przedstawił, bez większych szczegółów ofc Poleciłbym wszystkim obserować wątek dla alertów i dopaminki.
Nie wiem czy ktoś oglądał ten materiał od gościa z MGTOW (według mnie większość MGTOW to incele co doprawiają sobie filozofie do niemożności bycia w stałym związku)
Doskonale pokazuje hipokryzje i standardy dzisiejszych kobiet, poniżej ta sama szmula bez makijażu, polecam dać dislike.
Nie wiem jak u was w miastach ale u mnie jest porażka, nawet 150cm obrzydliwa locha chce minimum 6/10 i to mówie serio bo w szkole było sporo tego gówna, opisujcie jak u was na zadupiach.
Jak byłby ktoś ciekawy to wczoraj polscy tenisiści wygrali turnieje ATP, WTA które odbywały się w ubiegłym tygodniu.
Polski tenis jest jak skoki narciarskie. Gdy osiem lat temu Adam MaÅysz oddawaÅ ostatni skok, na kolejne sukcesy na skoczniach mieliÅmy czekaÄ latami. Gdy rok temu Agnieszka RadwaÅska koÅczyÅa karierÄ, naszym tenisowym kibicom brakowaÅo optymizmu na przyszÅoÅÄ. Teraz zaÅ mogÄ ÅledziÄ z zapartym...
www.sport.pl
Hubert Hurkacz pokonaÅ w finale turnieju ATP w Winston-Salem Benoita Paire'a 6:3, 3:6, 6:3 i wygraÅ swój pierwszy turniej tej rangi w karierze. - To wiele dla mnie znaczy. Benoit jest Åwietnym tenisistÄ, wiÄc to dla mnie wspaniaÅe zwyciÄstwo. Mecz byÅ znakomity - przyznaÅ 22-letni Polak.
www.sport.pl
Lewandowski ustrzelił hat-tricka w meczu Bundesligi z Schalke:
http://www.sport.pl/pilka/7,65081,2...zplywaja-sie-nad-gra-polaka.html#s=SMT_Link_4
A od jutra zaczyna się tenisowy US Open, który będę obstawiał, tenis może jest nudny ale stawiając hajs jest całkiem dobry kołp.
4 miejsce na tej stronie to trochę depreysyjny fakt.
Dolicz, że z UK i USA postują hindusi, ryżowi to wyjdzie, że nasz kraj jest drugi za Brazylią, to koniec.