G
Guest2
Guest
briaurzuykukall of them since you are brzydkim przegrywem and you deserve to smierc
briaurzuykukall of them since you are brzydkim przegrywem and you deserve to smierc
what do you mean by that, we have normal discyssion about py country and inceldom, so far u have broken rule of no low effort in this thread haha jk brszczerze chciałbym
obawiam się jednak, że to jeszcze trochę potrwa...
u mnie nie za długo, depresja tak zjada ze pewnie w UK sie powieszęI wonder how many rules have been broken so far
Jak tam jest życie?what do you mean by that, we have normal discyssion about py country and inceldom, so far u have broken rule of no low effort in this thread haha jk br
u mnie nie za długo, depresja tak zjada ze pewnie w UK sie powieszę
nie wiem co ty tutaj robisz z 196/10, dałbym sobie połowe siusiaka obciąć by 180cm chociaż mieć... over over oversiema goscie, co tam u was, u mnie kolejny przegrany dzien, bylem na silowni, potem wyjezdzajac widzialem jak przechodzila moja milość która mnie odrzuciła bo miała chłopaka (koles 170cm wzrostu i z 60kg wagi, ja 196/100)
based NapeoleonNie bardzo pomientam jak po polski movic. Baby paskustwo
Jak w każdy poranek.
Dzień dobry.
nie wiem co ty tutaj robisz z 196/10, dałbym sobie połowe siusiaka obciąć by 180cm chociaż mieć... over over over
ja to jeszcze gorszy leszcz jestem 171.5cm + 43kg i w dodatku niepełnosprawny, its overA widzisz, wzrost jest przesadzony, ona woli takiego leszcza, jak się urodziłeś z znamieniem spierdolenia to od tego nie uciekniesz
zatop sie w swiat gierek, piwka, chipsów, za niedlugo jak sie obronie kupuje kompa do gier ale takiego wypasionego i oprocz silki i boksu caly czas bede po pracy nawalał w gierkija to jeszcze gorszy leszcz jestem 171.5cm + 43kg i w dodatku niepełnosprawny, its over
mam takie same plany, w dodatku sobie marychy kupie tone i będę tak wisiał dopóki nie zawisnę ostatecznie, nie potrafię się pogodzić ze swoim ciałem niestety, twarz zniosę, ciało nie.zatop sie w swiat gierek, piwka, chipsów, za niedlugo jak sie obronie kupuje kompa do gier ale takiego wypasionego i oprocz silki i boksu caly czas bede po pracy nawalał w gierki
do roboty chodzisz?Matka mnie przeziebila i incel musi cierpiec podwojnie kurwa mac
Tez mialem takie marzenia z kompem, potem kupilem dobrego kompa i juz przestalem sie cieszyc grami wiec ciesz sie puki mozesz bo depresja to kurwa ktora chce cie zajebac i zabiera cie cala przyjemnosc z i tak marnego juz zycia.zatop sie w swiat gierek, piwka, chipsów, za niedlugo jak sie obronie kupuje kompa do gier ale takiego wypasionego i oprocz silki i boksu caly czas bede po pracy nawalał w gierki
nie jestem neetem od ~11 latdo roboty chodzisz?
zazdro, starzy mnie wyjebuja już teraz a mam 18 lat.Tez mialem takie marzenia z kompem, potem kupilem dobrego kompa i juz przestalem sie cieszyc grami wiec ciesz sie puki mozesz bo depresja to kurwa ktora chce cie zajebac i zabiera cie cala przyjemnosc z i tak marnego juz zycia.
nie jestem neetem od ~11 lat
Mam potezna fobie spoleczna byly takie okresy gdy nie wychodzilem z domu przez pol roku czy rok przez paniczny strach przed ludzmi, depreche z myslami samobojczymi ktora wystepuje codziennie, jakas forme autyzmu bo od przedszkola ludzie twierdzili ze jestem jakis dziwny i nudny bo zawsze interesuje sie tylko jednym tematem (gierki/bajki czy tez anime) nie umiem robic small talku z normictwem oraz to ze za bardzo skupiam sie na malych pierdolach, bezsennosc tylko okazyjnie wiec tez jestem czesciowo niepelnosprawny zwlaszcza jesli mnie porownasz do dynamicznych oskarkow ktorzy nigdy ludzi sie nie bali i przychodza do domu tylko zeby naladowac baterie do balangowania nazajutrz. Nawet nie wyobrazam sobie siebie jako osoby ktora by mogla pracowac na jakimkolwiek stanowisku.zazdro, starzy mnie wyjebuja już teraz a mam 18 lat.
ciesz się że niepełnosprawny nie jesteś, problemy z zasypianiem to tylko jeden z mniejszych problemów eh
ja mam to samo, nic mnie nie wyciągnie z domu, mógłbym cały rok siedzieć w swoim pokoju, bezsenność, chujowe zainteresowania (Harry Potter, gierki, tenis stołowy, ziemny, stare filmy). Oskarki są najgorsze, wyrwią każdą dupę.Mam potezna fobie spoleczna byly takie okresy gdy nie wychodzilem z domu przez pol roku czy rok przez paniczny strach przed ludzmi, depreche z myslami samobojczymi ktora wystepuje codziennie, jakas forme autyzmu bo od przedszkola ludzie twierdzili ze jestem jakis dziwny i nudny bo zawsze interesuje sie tylko jednym tematem (gierki/bajki czy tez anime), bezsennosc tylko okazyjnie wiec tez jestem czesciowo niepelnosprawny zwlaszcza jesli mnie porownasz do dynamicznych oskarkow ktorzy nigdy ludzi sie nie bali i przychodza do domu tylko zeby naladowac baterie do balangowania nazajutrz. Nawet nie wyobrazam sobie siebie jako osoby ktora by mogla pracowac na jakimkolwiek stanowisku.
na szczescie matka przestala mnie gnebic o to ze jestem nierobem i tylko gram w gierki od momentu jak babcia zmarla, robi to tylko okazjonalnie jak ja wkurwie czyms -w sumie dobrze jest posluchac kogos co naprawde osoba sadzi o tobie i trzyma to w swojej glowie az do wybuchniecia wtedy ja wkurzam jeszcze bardziej mowiac ze trzeba bylo urodzic chada z dobra psychika i mordaja mam to samo, nic mnie nie wyciągnie z domu, mógłbym cały rok siedzieć w swoim pokoju, bezsenność, chujowe zainteresowania (Harry Potter, gierki, tenis stołowy, ziemny, stare filmy). Oskarki są najgorsze, wyrwią każdą dupę.
mnie stary wyjebuje z domu, wyzywa od przegrywów, pedałów (bo dbam o siebie jako tako i noszę wkładki podwyższające), miernot itd teraz i tak jest dobrze, dwa lata temu potrafiłem dostać ostry wpierdal do momentu gdy nie najebałem mu prawie (ćwiczyłem rok szutki walki).na szczescie matka przestala mnie gnebic o to ze jestem nierobem i tylko gram w gierki od momentu jak babcia zmarla, robi to tylko okazjonalnie jak ja wkurwie czyms -w sumie dobrze jest posluchac kogos co naprawde osoba sadzi o tobie i trzyma to w swojej glowie az do wybuchniecia
Ja nawet starego nie mam bo matka to feministka i nie potrzebuje mezczyzny, sama stala sie glowa rodziny i wychowala mnie na kaka ktory nic nie potrafie zrobic w zyciu bo ma dwie lewe rece. Przestepstwem powinno byc wychowywanie dzieci plci meskiej przez samotne madki.mnie stary wyjebuje z domu, wyzywa od przegrywów, pedałów (bo dbam o siebie jako tako i noszę wkładki podwyższające), miernot itd teraz i tak jest dobrze, dwa lata temu potrafiłem dostać ostry wpierdal do momentu gdy nie najebałem mu prawie (ćwiczyłem rok szutki walki).
bylem w robocie i widzialem taka oto sytuacje:jak wam dzień minął? opowiadajcie bo cisza coś
A może sama daje dupy na boku, a go pilnuje bo hipokryzja w dzisiejszych czasach jest już nie do obliczenia.bylem w robocie i widzialem taka oto sytuacje:
Idzie sklepem jakis chad ( wydziarany, okulary przeciwslonczeczne w zamknietym pomieszczeniu , wozi sie z barami na pol alejki, taki niby gangsta) i za nim idzie jego karyna, ale to doslownie za nim jak suka wszedzie szla. Sama ze 3 punkty brzydsza od niego, typowa dupa z patologii. Widac bylo ze tak go pilnowala, nie odstepowala go na krok i mierzyla wzrokiem inne laski jak je mijala.Ale mialem beke, bo wyglodalo wrecz jak kabaret. Dziwie sie ze facet nie mialem lepszej, ale coz moze w 2019 lepiej sie nie da.
Mimo wszystko pokazuje to, ze samica potrafi byc 'wierna' jesli sobie upoluje kolesia co wyglada jak ona razy dwa.
あい いと だ ぷぷ
czads mnieTymczasem na spotkaniu incel w Polsce
View attachment 144433
prawie jak życietak sobie obejrzałem teraz taki chujowy serial gdzie facet oszukał laskę (dodam że przebijał ją o 1-2 punkty w atrakcyjności, dość wysoki), że jest dyrektorem itd. ona od razu w histerię jak mogłeś mnie oszukać itd. wcześniej nie zwracałem na to uwage ale jak teraz pomyślę, nie boli ją wcale to kłamstwo, ja by ją okłamał, że jest biedny, a byłby bogaty to nic by to nie zrobiło, tutaj chodzi o to, że jej facet nie jest dyrektorem, dynamiczakiem, a zwykłym szarakiem pracującym jako zwykły przedstawiciel handlowy, dodam że laska była kaszalotem w mojej opinii.
Wypilem herbate zielona x3 i melise x2, uprawialem fat/boarmaxxxing w postaci zjedzenia wczorajszej pizzy oraz zjadlem tortille z serem feta i zoltym, mixem salat, oliwkami, kukurydza i sosem srednio ostrym na obiad, pogralem w lola i Remnant of the ashes, dalej meczy mnie przeziebienie, bol nadgarstka i sciegien, byl fap x2, obejrzalem goblin slayera 2 odcinki (cucki sie wkurwiali bo femoidy sa tam gwalcone przez gobliny ) , 1 odcinek vineland saga oraz 1 odc money heist. Gdyby zydzi nagrali serial/film o incelach to bylby to najnudniejsza rzecz jaka moze czlowiek obejrzec, kazdy dzien jest taki sam mozesz oszalec z nudow, pierwsze lata neetowania byly fajne czules sie wolny mogles robic co chciales ale teraz to jest przeklenstwo od ktorego nie mozesz uciec.jak wam dzień minął? opowiadajcie bo cisza coś
jaką herbatę zieloną najbardziej lubisz? próbowałeś kiedyś matchy?Wypilem herbate zielona x3 i melise x2, uprawialem fat/boarmaxxxing w postaci zjedzenia wczorajszej pizzy oraz zjadlem tortille z serem feta i zoltym, mixem salat, oliwkami, kukurydza i sosem srednio ostrym na obiad, pogralem w lola i Remnant of the ashes, dalej meczy mnie przeziebienie, bol nadgarstka i sciegien, byl fap x2, obejrzalem goblin slayera 2 odcinki (cucki sie wkurwiali bo femoidy sa tam gwalcone przez gobliny ) , 1 odcinek vineland saga oraz 1 odc money heist. Gdyby zydzi nagrali serial/film o incelach to bylby to najnudniejsza rzecz jaka moze czlowiek obejrzec, kazdy dzien jest taki sam mozesz oszalec z nudow, pierwsze lata neetowania byly fajne czules sie wolny mogles robic co chciales ale teraz to jest przeklenstwo od ktorego nie mozesz uciec.
Tak wyglada zycie incela neeta lat 27 w kraju zwanym Polska kazdy dzien pelen copesow zeby nie umrzec z samotnosci i depresji. Jeden nowy czlonek dolaczyl do naszego incelowskiego polskiego serwera discord na ktory zapraszam.
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
ja jutro dołączę. na discorda bo teraz już. nie wstane, tylko piszcie jak ktos chce pogadac Ostrzegam mam glos przegrywusaWypilem herbate zielona x3 i melise x2, uprawialem fat/boarmaxxxing w postaci zjedzenia wczorajszej pizzy oraz zjadlem tortille z serem feta i zoltym, mixem salat, oliwkami, kukurydza i sosem srednio ostrym na obiad, pogralem w lola i Remnant of the ashes, dalej meczy mnie przeziebienie, bol nadgarstka i sciegien, byl fap x2, obejrzalem goblin slayera 2 odcinki (cucki sie wkurwiali bo femoidy sa tam gwalcone przez gobliny ) , 1 odcinek vineland saga oraz 1 odc money heist. Gdyby zydzi nagrali serial/film o incelach to bylby to najnudniejsza rzecz jaka moze czlowiek obejrzec, kazdy dzien jest taki sam mozesz oszalec z nudow, pierwsze lata neetowania byly fajne czules sie wolny mogles robic co chciales ale teraz to jest przeklenstwo od ktorego nie mozesz uciec.
Tak wyglada zycie incela neeta lat 27 w kraju zwanym Polska kazdy dzien pelen copesow zeby nie umrzec z samotnosci i depresji. Jeden nowy czlonek dolaczyl do naszego incelowskiego polskiego serwera discord na ktory zapraszam.
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
ale my mamy własnego discorda kumplu czy ty mówisz. O tym polskim?dostałem bana na discordzie dla inceli za bycie za bardzo youncelem reeeeeeee
@needsolution pomścij mnie towarzyszu
ta, tym do którego starystulejarz podlinkowałale my mamy własnego discorda kumplu czy ty mówisz. O tym polskim?
jestes jebanym fakecelem podwiek 16 lat i lizales sie w przedszkolu z locha powinni cie zbanowac nie tylko na discordzie ale na tej stroniedostałem bana na discordzie dla inceli za bycie za bardzo youncelem reeeeeeee
@needsolution pomścij mnie towarzyszu
jkPolishMisantrophee ogarnij sie nie promuj zbokow bo właśnie przez takie coś ludzie nas biora za najgorsze dno
le uwa bo nasi wrogowie tylko czekaja na takie zarciki wyjete z kintekstu by w nasteon artykule nas osmieszyc mam nadzieje ze wuesz o co chodzi, przepraszam za błędy ale ledwo zipiejk
chodziło mi o fajnych panów jak Napoleon de Geso i innych memiarzy bo oni są jednymi z najbardziej fun ludzi tutaj
Ja z 5 lat nie wychodze bo nie mam z Kim XD nie powiedzialbym ze sie boje ludzi, raczej ich nienawidze bo zostalem zawiedziony zmanipulowany I obrazony over and over a to czy bylem jednym z najwkekszych debili czy najbardziej lubianych w danej okolicy zalezy of reputacji bo zdazalo mi sie I tak I tak w roznych miejscachMam potezna fobie spoleczna byly takie okresy gdy nie wychodzilem z domu przez pol roku czy rok przez paniczny strach przed ludzmi, depreche z myslami samobojczymi ktora wystepuje codziennie, jakas forme autyzmu bo od przedszkola ludzie twierdzili ze jestem jakis dziwny i nudny bo zawsze interesuje sie tylko jednym tematem (gierki/bajki czy tez anime) nie umiem robic small talku z normictwem oraz to ze za bardzo skupiam sie na malych pierdolach, bezsennosc tylko okazyjnie wiec tez jestem czesciowo niepelnosprawny zwlaszcza jesli mnie porownasz do dynamicznych oskarkow ktorzy nigdy ludzi sie nie bali i przychodza do domu tylko zeby naladowac baterie do balangowania nazajutrz. Nawet nie wyobrazam sobie siebie jako osoby ktora by mogla pracowac na jakimkolwiek stanowisku.
Polakcele macie prawo jazdy?
Też nie zacząłem 4 lata temu i jeszcze nie skończyłem xD Polska ma jedną z najgorszych zdawalnosci w Europienie, za upośledzony jestem na to, a ty?
Polska to dziura Europy, z bólem serca ale tak jest.Też nie zacząłem 4 lata temu i jeszcze nie skończyłem xD Polska ma jedną z najgorszych zdawalnosci w Europie