Lux
Paradise Lost
-
skończone dla Polishcels
ja mam nordycki fenotyp, białe blond włosy, jasne niebiesko-zielone oczyCzy większość z was ma fenotyp Dalofaelid?
I bardzo dobrze. Im prędzej to wszystkie pierdolnie tym lepiej, hypergamy upadnie a my będziemy zbierali profity
jak coś to zaobserwujcie ten thread, będę tutaj wrzucał moje eksperymenty na tinderku czy innych stronach, jak chcecie bym zrobił w waszych dziurach to piszcie nazwy miast i zrobie porównanie przeciętnego polszaka z znakomitym opisem, a jakiegoś modela z opisem "szukam seksu" czy coś w tym stylu, jestem cebula, znam wszystkie promocje wiec jak cos to tez bede ciekawe rzeczy tostowałLepiej ukraińcy niż afrykańczycy czy araby ale i tak to nie jest dobra sytuacja. Globalizm zaraz rozpierdoli wszytskie kraje.
@Johny.speiz @starystulejarz to tez polacy chyba
Tak, istnieją różne typy nordyckie, Dalofaelid to tylko kolejna ich część. Na przykład mój ojciec jest proto-nordid.ja mam nordycki fenotyp, białe blond włosy, jasne niebiesko-zielone oczy
wysłałem ci coś, zobacz pmTak, istnieją różne typy nordyckie, Dalofaelid to tylko kolejna ich część. Na przykład mój ojciec jest proto-nordid.
okwysłałem ci coś, zobacz pm
witamy, welcomemy step dad is polish I feel connected to this
idk, mam strukturę twarzy identyczną jak Lil Pump; nie wiem, jaki to fenotypCzy większość z was ma fenotyp Dalofaelid?
po prostu lilpumpmaxx i rób kaseidk, mam strukturę twarzy identyczną jak Lil Pump; nie wiem, jaki to fenotyp
ale w Polsce nie da się zrobić legitnego leanu, bo nie ma fioletowego syropu z kodeiną i prometazyną (ten drugi składnik w ogóle ciężko dostać), więc nie da się robić legitnego mumble rapupo prostu lilpumpmaxx i rób kase
to white2115maxx, mojemu bratu odpierdala, przeglada jego insta 24/7, probuje go kopiowac 1:1ale w Polsce nie da się zrobić legitnego leanu, bo nie ma fioletowego syropu z kodeiną i prometazyną (ten drugi składnik w ogóle ciężko dostać), więc nie da się robić legitnego mumble rapu
18ile macie lat?
jak sie kurna w tymkraju wyprowadzic na minimalnej placy
właśnie o ciebie mi chodziło, kojarzyłem avatar ale nazwe zapomniałem bo za dużo nie postujesz, nawet wspomniałem w głównym poście@needsolution Czemu mnie nie otagowałeś? Wykluczyłeś mnie z polskie narodu czy co?
o kurdelke18
ja spadam do UK, spróbuje jakoś ułożyć sobie tam życie i odłożyć na LDAR i operacje.
W sumie z połowa osób na tym forum ma nick z "Rope", więc nie dziwię się.właśnie o ciebie mi chodziło, kojarzyłem avatar ale nazwe zapomniałem bo za dużo nie postujesz, nawet wspomniałem w głównym poście
próbowałem szukać po liście aktywnych ale nie mogłem znaleźć, jak coś to daj tutaj follow na ten thread to jak będą nowe posty to będzie każdy wiedział, spróbujmy przegonić portugalski megathreadW sumie z połowa osób na tym forum ma nick z "Rope", więc nie dziwię się.
kurwa
@Adolf_Hitler
incels.co nowym forume f23 [cool][czesc]wkrótce się okaże że tutaj 10% to polacy
Koniec dla @Mainländer. Polski zostanie oficjalnym językiem inceli.próbowałem szukać po liście aktywnych ale nie mogłem znaleźć, jak coś to daj tutaj follow na ten thread to jak będą nowe posty to będzie każdy wiedział, spróbujmy przegonić portugalski megathread
XD pokaszjak już 26 to over, spróbuj coś w Azji, ale musisz najpierw zrobić kasę na to, więc najlepiej próbowaćna wschodzie.
u mnie w klasie nawet pasztet 2/10 miał wymagania i dwóch facetów, jednemu zrobiła laskę w jego samochodzie
powysyłała zdjecia pizdy jednemu gościowi to cała klasa je potem miała
jak znajde to ci jutro wyślę ale pizda obleśna jak u 50 letniej babyXD pokasz
niestety over over over, trzeba tu napierdalać ile możnaKoniec dla @Mainländer. Polski zostanie oficjalnym językiem inceli.
well lepsze to niż vikop.ru gdzie jest patolaincels.co nowym forume f23 [cool][czesc]
ja też mieszkam jeszcze z rodziciam jeśli cię to pocieszy lol. teraz ceny mieszkań są astronomiczne, w mojej średnim mieście cena za metraż jak w warszawieo kurdelke
kurna wkurzaja mnie kobiety i ludzie XDD musze mieszkac z rodzicami bo nie mozna sie wyprowadzic nawet na jakies tanie super male mieszkanie typu studio. a mam juz 26
Just post top secret documents in polish on Incel board theory.I feel like I'm reading some top secrets government documents written in secret code
niemam pojecia kto to jest XDD ja jestem nerdem i wiem malo o swiecie zewnetrznym. jedynie co mnie interesuje to piniondze xDJust post top secret documents in polish on Incel board theory.
Skoro już przy tym, ktoś widział zagubione maile Hillary Klingon ?
Chodziło mi o Cliton. Jeszcze podczas wyborów była ta afera. Clinton przetrzymywał prywatnie jakieś imba, tajne dokumenty państwowe i później je zgubiła po prostu. Powinna za to teraz zdychać w w więzieniu, no ale (((sprawiedliwość))) w stanach. Mniej więcej, dokładnie teraz tej sprawy nie pamiętam.niemam pojecia kto to jest XDD ja jestem nerdem i wiem malo o swiecie zewnetrznym. jedynie co mnie interesuje to piniondze xD
@Adolf_Hitler
Zrobione.Ej panowie, pomożecie mi? XD
jak już mówiłem na skate park zbiera się chad i przerabiają tam wszystkie dziunie w mieście na dziwki, przyśpieszają zachodniowanie naszych pań w chuj
w każdym razie, mam taką prośbę żeby jak wykopki ich trochę powkurwiać
wejdźcie na Krajową Mapę Zagrożeń Bezpieczeństwa
View attachment 143914
View attachment 143915
View attachment 143916
tam znajdźcie moją mieścinę, donieście czerwonym plusem na dole wszyscy na to miejsce za spożywanie alko albo za grupowanie się młodzieży zagrożonej demoralizacją, będzie śmiesznie XDD
dlugo przegladalem i postowalem na tym tagu az do momentu gdy normictwo i fakecele go przejeli jakis rok temu, od tego czasu postowalem tylko na incelskim discordzie/braincels i tutajKtoś był (albo przynajmniej przeglądał) na tagu #przegryw za nim tu trafił?
Pamiętam, że tam wyczytałem pierwsze blackpille, ale użeranie z moderacją tam było męczące.
W sumie z połowa osób na tym forum ma nick z "Rope", więc nie dziwię się.
jak kodeine masz z antidoluale w Polsce nie da się zrobić legitnego leanu, bo nie ma fioletowego syropu z kodeiną
@Adolf_Hitler
Karachan tez już dawno normictwo przejęło (albo jeszcze anoni walczą) jak tam już femoidy mają chanfolderyincels.co nowym forume f23 [cool][czesc]
Od roku nie ma tam nic ciekawego tylko śmieciowy kontent. Kiedyś pamiętam były badania na temat rynku matrymonialnego, jaki sposób wygląd wpływa na sukces itp. Incels.co to jedyne nietykalne formum dla inceli.dlugo przegladalem i postowalem na tym tagu az do momentu gdy normictwo i fakecele go przejeli jakis rok temu, od tego czasu postowalem tylko na incelskim discordzie/braincels i tutaj
18. Na minimalnej się w życiu nie wyprowadzisz. Chyba że chcesz w śmietniku mieszkać.ile macie lat?
jak sie kurna w tymkraju wyprowadzic na minimalnej placy
jedyne co można dostać to adderall ale musisz mieć ubezpieczenie potwiedzony autyzm albo ADHD i 250 zł pod ręką za 100 pillsów + wizyteIncele z automatu powinni dostawac wszystkie uzywki jakie chca za te krzywdy psychiczne jakie musieli doznac z braku ruchania i bliskosci.
4 miejsce na tej stronie to trochę depreysyjny fakt.polacy = truecele
jest nas wiecej niz germancele czy frenchcele
jakby ktos chcial polski incelowy discord to zapraszam
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg