needsolution
Visionary
★★★★★
ile masz lat w ogóle?robilem XD jakies 120 mi wyszlo, ale to darmowy byl XD i nie wiem czy w to wierze
ile masz lat w ogóle?robilem XD jakies 120 mi wyszlo, ale to darmowy byl XD i nie wiem czy w to wierze
to nie jest tak że kompletnie nie daje rady w kontaktach, ale kurde inni maja takie wyczucie, mi trzeba czasami powiedziec cos w prost co inna osoba by wyłapała i zrozumiała np. że ktoś nie chce o czymś gadać .stut = friend but doesnt want to talk with me on discord, its over
bardziej zrób sobie test na iq
21ile masz lat w ogóle?
over dla ciebieto nie jest tak że kompletnie nie daje rady w kontaktach, ale kurde inni maja takie wyczucie, mi trzeba czasami powiedziec cos w prost co inna osoba by wyłapała i zrozumiała np. że ktoś nie chce o czymś gadać .
21
to wiem, ale czemu XD a ty ile?over dla ciebie
61to wiem, ale czemu XD a ty ile?
co ty pierdolisz zgredzie
jestem poważny tak jak żabka na moim profilu.co ty pierdolisz zgredzie
aha, a na serio?jestem poważny tak jak żabka na moim profilu.
Poland = EE mother of incelsso many poles on here
na serio to nie znam swojej daty urodzenia, prawdopodobnie 18aha, a na serio?
it is what it is, tbh it sucks seeing so many poles being incels but we are the number 5 rope capital of the worldso many poles on here
Poland = EE mother of incels
na serio to nie znam swojej daty urodzenia, prawdopodobnie 18
Lachowski jest w 50% polakiem więc...nie wszyscy Polacy są brzydcy JFL
a to jfl co znaczy XDLachowski jest w 50% polakiem więc...
używam Google Tłumacza. w ogóle nie mówię po polsku. Chociaż mogę LARP jako polcelLachowski jest w 50% polakiem więc...
over jak nie znasz Lachowskiego lub JFLa to jfl co znaczy XD
go LARPużywam Google Tłumacza. w ogóle nie mówię po polsku. Chociaż mogę LARP jako polcel
is google translate polish shit?over jak nie znasz Lachowskiego lub JFL
go LARP
idk never tried translate tbhis google translate polish shit?
i mean does it sound terrible. im using it.idk never tried translate tbh
yeah in general translator sounds terrible if i have to be honesti mean does it sound terrible. im using it.
ie Chociaż doesnt work in that sentance, Przynajmniej would be better XD but its understandableis google translate polish shit?
fuck googleie Chociaż doesnt work in that sentance, Przynajmniej would be better XD but its understandable
fuck google
typed in average pole on google.
not even close to metyped in average pole on google.
its probably just a mix match of millions of poles.not even close to me
over for many polesits probably just a mix match of millions of poles.
to jest mój ojciec serioThis is a famous meme to make fun like typical, stereotypical Poles. Its over
mój teżto jest mój ojciec serio
mój też
BENDZIE DOBŻE
wątpie, ale zobaczymy, czas wszystko pokaże, ja podchodzę do wszystkiego z rezerwą, z jakiego zadupia jesteś?BENDZIE DOBŻE
ni chuja ci nie powiem XD az tak sie nie zdoxuje, powiem ci tylko ze ze wschodu, blisko granicy dośćwątpie, ale zobaczymy, czas wszystko pokaże, ja podchodzę do wszystkiego z rezerwą, z jakiego zadupia jesteś?
same tbhto jest mój ojciec serio
tutaj większość powiedziała gdzie mieszka ale okayni chuja ci nie powiem XD az tak sie nie zdoxuje
jak ty masz 184cm, co ty w szkole dla kurdupli jesteś?same tbh
wy ludzie ciągle gadacie o swoim wzroście, ja jako najwyższa osoba w szkole dalej jestem incelem, bycie facemoggowanym i brak odczucia bezpieczeństwia w każdej chwili morduje umysł, face > height
prawda, tez widzialem w szkole takiego dryblasa. Ale z ryja wygłądał jak ciapak no i krzywy miałsame tbh
wy ludzie ciągle gadacie o swoim wzroście, ja jako najwyższa osoba w szkole dalej jestem incelem, bycie facemoggowanym i brak odczucia bezpieczeństwia w każdej chwili morduje umysł, face > height
no można nawet powiedzieć, że 185jak ty masz 184cm, co ty w szkole dla kurdupli jesteś?
a powiedziec ile lat masz nie chcesz XDtutaj większość powiedziała gdzie mieszka ale okay
jak ty masz 184cm, co ty w szkole dla kurdupli jesteś?
jak tutaj połowa forum wie o mnie prawie wszystko, jak dłużej posiedzisz to sie dowiesza powiedziec ile lat masz nie chcesz XD
u mnie też za wysocy nie byli w klasie, ja byłem najniższy, a tak przeciętnie po 179 było, najwyższy próbował kłamać, że ma 191 ale 188 miałno można nawet powiedzieć, że 185
ewidentnie, moje roczniki ogólnie jakieś niedojebane i niewyrośnięte
pojebane to jest, jak dasz babie wolną wole to ona bd wybierać takie zjebane cechy w mężczyznach jak wzrost, no kurwa czemu służy wrost? tylko kosmetycznie jest użyteczny no i wywiera trochę presje ale tak to bezuzytecznyno można nawet powiedzieć, że 185
ewidentnie, moje roczniki ogólnie jakieś niedojebane i niewyrośnięte
no nie przesadzajmy, wzrost nie jest aż tak bezużytecznypojebane to jest, jak dasz babie wolną wole to ona bd wybierać takie zjebane cechy w mężczyznach jak wzrost, no kurwa czemu służy wrost? tylko kosmetycznie jest użyteczny no i wywiera trochę presje ale tak to bezuzyteczny
we współczesności wrost jest zasadniczo bezużyteczny, ale i tak lepszy niż ładny ryj, bo dzięki ładnemu ryjowi nie wpierdolisz innemu faciowi łatwiejpojebane to jest, jak dasz babie wolną wole to ona bd wybierać takie zjebane cechy w mężczyznach jak wzrost, no kurwa czemu służy wrost? tylko kosmetycznie jest użyteczny no i wywiera trochę presje ale tak to bezuzyteczny
może nie aż tak bezużyteczny nie jest, ale no serio ja nie widze potrzeby aby ludzie byli tacy rozciągnięci, takie patyki jebane nawet nie maja mięśni zabardzono nie przesadzajmy, wzrost nie jest aż tak bezużyteczny
szczęka jest przereklamowana, z dzisiejszymi możliwościami operacji plastycznych nawet z chujowej szczęki można zrobić top tier, proporcje twarzy i oczy są najważniejsze, no i włosy też.we współczesności wrost jest zasadniczo bezużyteczny, ale i tak lepszy niż ładny ryj, bo dzięki ładnemu ryjowi nie wpierdolisz innemu faciowi łatwiej
no bo serio, co ci daje kwadratowa szczęka w XXI wieku lmao
mowie o ekstremach, facet który ma 190 nie będzie dobry w walce, może ma lepszy dystans i wgl, ale np. jeżeli wziac pod uwage walke na wojnie, gdzie biegasz kladziesz sie przeskakujesz, czolgasz, taki wzrost przeszkadza.we współczesności wrost jest zasadniczo bezużyteczny, ale i tak lepszy niż ładny ryj, bo dzięki ładnemu ryjowi nie wpierdolisz innemu faciowi łatwiej
no bo serio, co ci daje kwadratowa szczęka w XXI wieku lmao
kobiety z założenia nie myślą o współczesnej wojnie, większy wzrost = większa masa ciała którą można kontrolować, łatwiej wpierdolićmowie o ekstremach, facet który ma 190 nie będzie dobry w walce, może ma lepszy dystans i wgl, ale np. jeżeli wziac pod uwage walke na wojnie, gdzie biegasz kladziesz sie przeskakujesz, czolgasz, taki wzrost przeszkadza.
kobiety w ogóle myślą jfl?kobiety z założenia nie myślą o współczesnej wojnie, większy wzrost = większa masa ciała którą można kontrolować, łatwiej wpierdolić