PollockCel
I am not an incel
-
ten eskimozjeb to ma nagorzej, nam polki ruchaja niemcy wlosi i hiszpanie, im ukrainki uciekaja do nas XD kurwa jaki przegryw
ten eskimozjeb to ma nagorzej, nam polki ruchaja niemcy wlosi i hiszpanie, im ukrainki uciekaja do nas XD kurwa jaki przegryw
wiesz mysle ze jakbys go spotkał to by cie rozjebał za takie słowa.ten eskimozjeb to ma nagorzej, nam polki ruchaja niemcy wlosi i hiszpanie, im ukrainki uciekaja do nas XD kurwa jaki przegryw
XDDDDDDDDDDDDDDDDwiesz mysle ze jakbys go spotkał to by cie rozjebał za takie słowa.
i uprzedzam cię, jeszcze jeden atak w strone jakiegoś z użytkowników tutaj i pójdzie report do moderatora i lecisz
od początku zacząłeś pisać z nienawiścią o ukraińcach, bądź okej dla każdego, tutaj nie ma lepszych i gorszychXDDDDDDDDDDDDDDDD
przecierz sobie zartuje
pozatym co jest w tym takiego zlego co powiedzialem?
...od początku zacząłeś pisać z nienawiścią o ukraińcach, bądź okej dla każdego, tutaj nie ma lepszych i gorszych
google translate polish is broken just like if u used any other languagetwój przyjaciel 2340922 dostaje dziewczyny
It’s over for monolangualcelsgoogle translate polish is broken just like if u used any other language
coraz więcej polaków pcha się do gryS I E M A N K O witam w mojej kuchni
Polinpoland ?
Yeah bruhpoland ?
no jak ktoś się rzuca na jakieś wysokie stanowiska to tak jest, planuje zaocznie skończyć też ale muszę dać sobie czas, a mam dość dobry plan na siebie, na razie zdradzać nie będę, tak pracowałem na czarno jak byłem poniżej 18, czasami po 12h więc dla mnie żadna praca to nie problem póki nie trzeba czegoś mega ciężkiego dźwigaćjebać wyniki to nic nie daje XD aby zdać to raz a 2 że poszukaj ogloszeń pracy, wszedzie praktycznie masz minimum srednie wyksztalcenie, ludzie beda cie bardzo oceniac jak nie skonczysz tego, mam 3 kumpli co rzucil, i teraz wrocili i robia zaocznie czy jak to sie nazywa.
pracowales kiedys?
no nie wiem, ty wiesz najlepiej w jakies sytuacji jestes, nie bd ci pierdolil ale i tak jestes juz incelem i ludzie cie nienawidza, chcesz jeszcze im pomoc nie kończąc sredniej szkoły? to slaba opcja imono jak ktoś się rzuca na jakieś wysokie stanowiska to tak jest, planuje zaocznie skończyć też ale muszę dać sobie czas, a mam dość dobry plan na siebie, na razie zdradzać nie będę, tak pracowałem na czarno jak byłem poniżej 18, czasami po 12h więc dla mnie żadna praca to nie problem póki nie trzeba czegoś mega ciężkiego dźwigać
myślisz że mi zależy? jak nie pójdzie to zawsze będę miał sznur pod ręką.no nie wiem, ty wiesz najlepiej w jakies sytuacji jestes, nie bd ci pierdolil ale i tak jestes juz incelem i ludzie cie nienawidza, chcesz jeszcze im pomoc nie kończąc sredniej szkoły? to slaba opcja imo
nie rzucili sie na wysokie stanowiska, poprostu posmakowali troche jak to jest pracowac bez wyksztalcenia tutaj w polsce za marne pieniadze i wrocili z podkulonym ogonem,no jak ktoś się rzuca na jakieś wysokie stanowiska to tak jest, planuje zaocznie skończyć też ale muszę dać sobie czas, a mam dość dobry plan na siebie, na razie zdradzać nie będę, tak pracowałem na czarno jak byłem poniżej 18, czasami po 12h więc dla mnie żadna praca to nie problem póki nie trzeba czegoś mega ciężkiego dźwigać
ile ty masz lat serio?myślisz że mi zależy? jak nie pójdzie to zawsze będę miał sznur pod ręką.
ja emigruje do UK za miesiącnie rzucili sie na wysokie stanowiska, poprostu posmakowali troche jak to jest pracowac bez wyksztalcenia tutaj w polsce za marne pieniadze i wrocili z podkulonym ogonem,
ile ty masz lat serio?
jak jest hard brexitja emigruje do UK za miesiąc
wierz w to co dostajesz na talerzu od TVPjak jest hard brexit
jak jest hard brexit, ja tez wykurwiam popracowac
akurat to od RTwierz w to co dostajesz na talerzu od TVP
mam kolege ktory tam mieszka i on wraca bo wie ze jest brexit, troche zarozumialy jestes jak na typa co nie skonczyl liceumwierz w to co dostajesz na talerzu od TVP
co jest juz sie obraziles? nie obrazaj sie, nie chce zebys spierdolil sobie zycie poprostu, rob jak chceszwierz w to co dostajesz na talerzu od TVP
nie dostałem alertu więc wiesz, jak twój kolega wraca to niech wraca, ja po prostu mówie co robie i nie słucham innych thats allakurat to od RT
mam kolege ktory tam mieszka i on wraca bo wie ze jest brexit, troche zarozumialy jestes jak na typa co nie skonczyl liceum
co jest juz sie obraziles? nie obrazaj sie, nie chce zebys spierdolil sobie zycie poprostu, rob jak chcesz
nie ciezko, robie dobre średnie, w gimnazjum mialem zawsze 4.50+, raz pasek. teraz miałem nawet 6 z rozszerzonego angielskiego ale jestem już na tyle doświadczony i spokojny, że mogę to jebnąć i iść swoją drogą nie martwiąc się kto co powie w szkole i tyle.
co tam chlopacy myslicie ze w polsce moge dostawac jakis hajs miesiecznie dla uposledzonych jak mam schizofremie? glosy slysze z 7 lat i mnie to wkurwia
niemozliwe w dzisiejszych czasachdobre xD ten gosciu statusmaxed i poruchane
jak tam polaczky
no niestety, tak to juz jestchujowo
masz normalny angielskitechnikum o profilu ekonomicznym, rozszerzony angielski + matematyka
whatmasz normalny angielski
masz normalny angielski
I thought it was polish sorrywhat
no i just told i had extended english in my schoolI thought it was polish sorry
Soylentu wciąż u nas nie ma choć jest np. Huel do zamówienia przez internet, ale tylko w dużych pakachnie wiem co sie dzieje z tą polską, zaczeli importowac estrogen z zachodu czy co?
kiwiszon jeszcze jakiś poziom trzymał, ale niedawno zdechł (albo zrobili pełne zanurzenie i ominęło mnie info)Co się stało z polskimi forami obrazkowymi o kupie? Dlaczego takie rakowisko z polskich czanów się zrobiło? Ostatni raz kiedy faktycznie bawiłem się dobrze na naszych czanach było chyba koło 2012-2013 roku. Od tego czasu posucha a szą zalał potok podwieków i normictwa.
siemanoCo się stało z polskimi forami obrazkowymi o kupie? Dlaczego takie rakowisko z polskich czanów się zrobiło? Ostatni raz kiedy faktycznie bawiłem się dobrze na naszych czanach było chyba koło 2012-2013 roku. Od tego czasu posucha a szą zalał potok podwieków i normictwa.
Poza tym to cześć panowie.
Chęć poznania innych przegrywówMiło poznać. Co się sprowadza do naszego piekła?
Dunno men, I hope never and this country get destroyed finally foreverWhen will Poland stand on its own two feet instead of living off handouts and getting other countries to save its ass.
View attachment 148353