Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Czyżby coś niedobrego się działo?

Ano tak

@SocialzERo
@Nemesis
@ArcticAngel
@To koniec
@SecularNeo-Khazar
@RossProofArch
@Przemcel
@TheNEET
@pedrolopezwasright

Screenshot? Nic nie działa

1000004852

1000004857

OP wykazuje się bezstronnością iksde

Niski grubasek w okularach - lol

i później ci ludzie mówią nam ze to my jesteśmy tymi złymi

No właśnie czemuś incel to zawsze ten jeden brzydki typ

Jeszcze jedna perełka
OP to kobieta tylko, że ten awatar ma z brodą
1000004858

Szkoda, że mnie zbanowali, bo bym coś dorzucił konstruktywnego, ale o tak by mnie od inceli nazwali i uznali, że wygrali dyskusję

przecież ci podludzie nie wiedzą co to znaczy redpill i blackpill
szydzą z redpilla, a i tak powiedzą, że pójście na siłownie i gromadzenie zasobów to dobra rada
mówią, że blackpill to bujda, a i tak zgodzą się, że manlet nie ma takich samych szans co wzrostak
ignorować tych ludzi i tyle

a tak przy okazji, to największymi mizoginami są mężczyźni co mają kontakty z kobietami, bo incel co nawet z kobietą nie rozmawiał to idealizuje płeć przeciwną i miłość

Najlepszy tekst to był, ktoś też mu zarzucił, że skoro wygląd nic nie znaczy to dlaczego podkreślił jak wygląda.

Jeszcze gdzieś dalej był tekst o "incelu w małżeństwie", ale to już taki odjazd był

View attachment 1276023
OP wykazuje się bezstronnością iksde
Jeszcze jedna perełka
OP to kobieta tylko, że ten awatar ma z brodą
View attachment 1276042
Blackpill jest niemożliwy do negacji, bo wynika z stanu ludzi, blackpil zarazem jest śmiesznie łatwy do wyprowadzenia i graficznie może łatwo być ukazany jako książkowo definicja brzytwy Ockhama.

Na 100 kobiet przypada od 102/103 do 107 mężczyzn. Jeśli jedna kobieta miałaby uratować 1 i tylko jednego by się dało, nie ma opcji, ażeby nie kierowały się przeświadczeniem, by nie zmarnować się na kogoś gorszego. Wielki idiotyzm byłby potrzebny, by nie chcieć pokazać, że kierowało się osiągnięciem jak najlepszego rezultatu, abstrahując od spójności i uzasadnienia ram oraz zasad dla osądzenia, co jaką ma wartość.
Nieskażony kwarkiem zdrowego rozsądku imbecyl, chorzy psychicznie, trolle i ludzie, co grają w szachy D by sie przyznało, że niczym sie nie kierowała lub na złość innym wybierała jak najgorsze gówno możliwe. Jakakolwiek abstrackja zostałaby położona na stół.

Reszta tych najgorszych z grupy by umarła.

Istnieje system preferencji wśród kobiet. Żeby spełniać swoją rolę kobiety, z która się identyfikują, która akceptują, tworzą i działaja w zgodzie z swoją naturą, która w bardzo dydaskalicznych, wręcz kosmetycznych detalach, różni się od innych wedle własnego rozumu - myślą w sposób swej tożsamości; mężczyźni istnieją, da się ich widzieć, więc trzeba reagować na ich istnienie.

Istnieją mężczyźni w tym systemie zajmujący ostatnie miejsce.

Sens tkwi w tym, że oprócz samotności ci mężczyźni są pogardzani ze względu na miejsce w tym systemie, normictwo to akceptuje oraz wspiera. Są ludźmi, i wydawać by się mogło, że należy ich po ludzku traktować. Arcynędzne jest, że ja nawet muszę takie zdanie budować, aby takie podejście sugerować kiedy na okrągło wielu tego chce. Nie jak coś, czego jedyny możliwy status stosunku jaki inny człowiek może nawiązać jest całkowicie determinowany przez ten pierdolony przymiotnik "gorszy".

Victor Hugo słowami proboszcza o Jean Valjeanie w komentarzu do strachu siostry powiedział: "Człowiek nie poradzi nic na swoją twarz"

Ja bardziej jestem incelem, za te odrzucenie i za tę pogardę, właśnie za samotność, ale nie wyłącznie z braku możliwości bycia w związku. Tak, jest to przykre i mnie to boli, tworzy to odwrotność do spełnienia, męczy to i gubi, bo ma się dość smutku, żalu i łez, więc choć na chwilę jestem zły, lub sfrustrowany, bo jest inna negatywna emocja, która się wydaje motywująca kurwa.

Ale to da się przetrawić.

Czemu więcej? Po co się znęcać? Po co maltretować? Będę sam - to jest ok. Nie wszystko można dostać, nie wszystko się uda.

1727301605119

1727301652054

Incel też człowiek.

Blackpill jest niemożliwy do negacji, bo wynika z stanu ludzi, blackpil zarazem jest śmiesznie łatwy do wyprowadzenia i graficznie może łatwo być ukazany jako książkowo definicja brzytwy Ockhama.

Na 100 kobiet przypada od 102/103 do 107 mężczyzn. Jeśli jedna kobieta miałaby uratować 1 i tylko jednego by się dało, nie ma opcji, ażeby nie kierowały się przeświadczeniem, by nie zmarnować się na kogoś gorszego. Wielki idiotyzm byłby potrzebny, by nie chcieć pokazać, że kierowało się osiągnięciem jak najlepszego rezultatu, abstrahując od spójności i uzasadnienia ram oraz zasad dla osądzenia, co jaką ma wartość.
Nieskażony kwarkiem zdrowego rozsądku imbecyl, chorzy psychicznie, trolle i ludzie, co grają w szachy D by sie przyznało, że niczym sie nie kierowała lub na złość innym wybierała jak najgorsze gówno możliwe. Jakakolwiek abstrackja zostałaby położona na stół.

Istnieje system preferencji wśród kobiet. Żeby spełniać swoją rolę kobiety, z która się identyfikują, która akceptują, tworzą i działaja w zgodzie z swoją naturą, która w bardzo dydaskalicznych, wręcz kosmetycznych detalach, różni się od innych wedle własnego rozumu - myślą w sposób swej tożsamości; mężczyźni istnieją, da się ich widzieć, więc trzeba reagować na ich istnienie.

Sens tkwi w tym, że oprócz samotności ci mężczyźni są pogardzani ze względu na miejsce w tym systemie, normictwo to akceptuje oraz wspiera. Są ludźmi, i wydawać by się mogło, że należy ich po ludzku traktować. Arcynędzne jest, że ja nawet muszę takie zdanie budować, aby takie podejście sugerować kiedy na okrągło wielu tego chce. Nie jak coś, czego jedyny możliwy status stosunku jaki inny człowiek może nawiązać jest całkowicie determinowany przez ten pierdolony przymiotnik "gorszy".

Victor Hugo słowami proboszcza o Jean Valjeanie w komentarzu do strachu siostry powiedział: "Człowiek nie poradzi nic na swoją twarz"

Ja bardziej jestem incelem, za te odrzucenie i za tę pogardę, właśnie za samotność, ale nie wyłącznie z braku możliwości bycia w związku. Tak, jest to przykre i mnie to boli, tworzy to odwrotność do spełnienia, męczy to i gubi, bo ma się dość smutku, żalu i łez, więc choć na chwilę jestem zły, lub sfrustrowany, bo jest inna negatywna emocja, która się wydaje motywująca kurwa.

Czemu więcej? Po co się znęcać? Po co maltretować? Będę sam - to jest ok. Nie wszystko można dostać, nie wszystko się uda.

View attachment 1276251
View attachment 1276252

Incel też człowiek.
Wysokie IQ post

View attachment 1276251
View attachment 1276252

Incel też człowiek.
Bo nie można zanegować blackpilla.
Jeśli ktoś go ''neguje'' to tylko i wyłącznie dlatego, że nie wie na czym on polega.
Nawet największy sojak przyzna, że zdeformowany mężczyzna (skrajny przykład żeby lepiej zobrazować problem) ma nieporównywalnie mniejsze szanse na znalezienie kobiety niż nawet przeciętny chłop.
Normiki mają wypaczone pojecie na temat blackpilla i inceli. Dlatego zaprzestałem jakikolwiek rozmowy z nimi.