Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Polski incels.co megathread

Is Wloch connected to Romania?
According to some theories, Romanians have similar language like other Roman languages i.e. French, Spanish and Italian. Romanians were called "Wołoch/Wołosi" (Wołoszczyzna), tbh I don't know the similarities between those words, now they are called "Rumun/Rumuni". I heard the theory they were looking for they roots in mid 19th century and they found roots in Ancient Rome and their language was transformed for sounding more Romanian like earlier mentioned languages

Total: 19 (Incels: 2, Bluepillers: 17)
zoo.is

Witam panów rodaków

Moje serce moje kochanie dopranoc gindropre

Mocą księcia demonów
Wskrzeszam ten wątek

1000004674

@TheNEET dziś w żabce po fryzjerze widziałem gówniarę co miała tatuaże chujów porobione na lewym przedramieniu z tyłu wiek tak 15-18 :feelspuke:

Kumpel w robocie max 10 cm wyższy już się sra o swoje SMV jak zobaczył alvaro macho latino kolumbijczyków co do nas przyjechali robolować :feelshaha: :feelshaha:

Kumpel w robocie max 10 cm wyższy już się sra o swoje SMV jak zobaczył alvaro macho latino kolumbijczyków co do nas przyjechali robolować :feelshaha: :feelshaha:
Nasze witaminki już mają mokro

Nasze witaminki już mają mokro
typiara (córka kolesia co robi na tym samym dziale co ja XDDDD) co ze mną pracowała (3 lata młodsza, kolczyk w nosie) mówi że jej się podobają tylko wysocy i silni tacy co potrafiliby nią podnieść ale mówiła że latynosi jej nie kręcą

Total: 33 (Incels: 3, Bluepillers: 30)

Jesteśmy mniejszością u samych swoich

typiara (córka kolesia co robi na tym samym dziale co ja XDDDD) co ze mną pracowała (3 lata młodsza, kolczyk w nosie) mówi że jej się podobają tylko wysocy i silni tacy co potrafiliby nią podnieść ale mówiła że latynosi jej nie kręcą
To że tak mówi to nie oznacza, że tak nie robi. Dwulicowość jest prawie że domyślnym stanem dla 80-90% kobiet.

1000004072

Przeciętna kobieta urodzona po 1995-2000

Jutuba bandycka zbanowała kanał incel polska tv oraz radio przegryw - piwniczak z blokowiska, śwp dostał ostrzeżenie, no nieciekawie sie robi.

Jutuba bandycka zbanowała kanał incel polska tv oraz radio przegryw - piwniczak z blokowiska, śwp dostał ostrzeżenie, no nieciekawie sie robi.
Ja tyż
swoją drogą możecie dać suba

YouTube jest monopolysta poniewaz moga robic co chca.

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back