AsakangaHalo
Temp. Banned
-
According to some theories, Romanians have similar language like other Roman languages i.e. French, Spanish and Italian. Romanians were called "Wołoch/Wołosi" (Wołoszczyzna), tbh I don't know the similarities between those words, now they are called "Rumun/Rumuni". I heard the theory they were looking for they roots in mid 19th century and they found roots in Ancient Rome and their language was transformed for sounding more Romanian like earlier mentioned languagesIs Wloch connected to Romania?
A nie ma żadnych imperatorówHerezja.
Imperator chroni
Nasze witaminki już mają mokroKumpel w robocie max 10 cm wyższy już się sra o swoje SMV jak zobaczył alvaro macho latino kolumbijczyków co do nas przyjechali robolować
typiara (córka kolesia co robi na tym samym dziale co ja XDDDD) co ze mną pracowała (3 lata młodsza, kolczyk w nosie) mówi że jej się podobają tylko wysocy i silni tacy co potrafiliby nią podnieść ale mówiła że latynosi jej nie kręcąNasze witaminki już mają mokro
Nawet Slaanesh nie pomoże.A nie ma żadnych imperatorów
Herezja naszym chlebem powszednim
To że tak mówi to nie oznacza, że tak nie robi. Dwulicowość jest prawie że domyślnym stanem dla 80-90% kobiet.typiara (córka kolesia co robi na tym samym dziale co ja XDDDD) co ze mną pracowała (3 lata młodsza, kolczyk w nosie) mówi że jej się podobają tylko wysocy i silni tacy co potrafiliby nią podnieść ale mówiła że latynosi jej nie kręcą
Jebane webp
Ja tyżJutuba bandycka zbanowała kanał incel polska tv oraz radio przegryw - piwniczak z blokowiska, śwp dostał ostrzeżenie, no nieciekawie sie robi.
YouTube jest monopolysta poniewaz moga robic co chca.Jutuba bandycka zbanowała kanał incel polska tv oraz radio przegryw - piwniczak z blokowiska, śwp dostał ostrzeżenie, no nieciekawie sie robi.