Mecoja
I'm at war with the world
★★★★★
Are you polish? My best friend here is polish.Fuck off me mfkers I have nothing to do with these Slavic fucking gross and nasty subhumans!!!!
Are you polish? My best friend here is polish.Fuck off me mfkers I have nothing to do with these Slavic fucking gross and nasty subhumans!!!!
jaroSLAV just accept your polishnessFuck off me mfkers I have nothing to do with these Slavic fucking gross and nasty subhumans!!!!
I think you meant we're retardedPolcels are based
ile % tego forum tak w sumie jest z Polski?Zaakceptowany przez moderatora polski megathread, można postować tutaj wszystko w języku polskim, cokolwiek kto chce, memy, muzykę, artykuły dotyczące czarnej pigułki, społeczności inceli, a także ogólna dyskusja w polskim języku o wszystkim i o tym jak chujowo jest w naszym kraju.
Wołam wszystkich znanych mi tutaj obywateli cebulionu: @WawelDragon1683 (byłeś aktywnie zainteresowany tym więc proszę), @TheNEET @PolishMisanthrope @Stulejarz @ThouShallObeyKing @Bourbon @ForlornOne. Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, kojarzę jeszcze jednego polszaka ale kompletnie wypadł mi jego nick z głowy.
View attachment 143836
Kim są Incele i dlaczego może to być wielki problem? | ChangeMaker
blog.krolartur.comIncele kontratakują
W sobotę pojawiły się informacje o strzelaninach w USA. Na widok takiego newsa od razu zapala mi się w głowie czerwona lampka: czyżby znowu incele?krytykapolityczna.plWyborcza.pl
www.wysokieobcasy.plPropagujący nienawiść do kobiet "incele" w Polsce trafili na podatny grunt
"To jakby gryzącego psa prosić, żeby przestał. On nie zrozumie. Jego trzeba nauczyć odpowiedniego postępowania, trzeba …kobieta.wp.pl
chujowe artykuły, odradzam czytać, chyba że ktoś chce się wkurwić.
Other incels who are intrested in polish kurwa language are welcomed.
You are actually polish in real life accept your faitha ty tam kurwo juz utykaj pizde skurwielu bo cie tez kurwa wyjasnie narko taksuwka mi towiec dowiozla pije kurwa browiec i bede wam huje w dupe napierdalal cala noc pojebane polskie zbydlencone jebane w morde dupe i cipe kutasy wiec szczym kurwe eunuchu jebany bo wsiadam w Bimmera i rozkurwie cwela!!!! (in video game)
AUF DEM FAHRRAD WY JEBANE SKURWYSMIECIE JEBANE W DUPE MORDE I PIZDE BYDLAKI ZBYDLENCONE polackie JEBANE SCIERWO KURWA ROZUMIECIE MOCARZ GLOBAL HITEM PUSZCZAM DOBRY TOWAR ZA GRANICE JEBANE BIEDNE SKURWYSYMIECIE JEZDZE BMW 530E 2018 SSIJCIE MI LACHE KURWA PRAWIE LACHEN MACHEN NA MOIM KUTACHEN PIERDOLONE DZIWKI SMIECIE KURWY SUKI SZMATY PIERDOLONE NAJEBALEM SIE ZARAZ ZAPIERDOLE PO PLUCACH MOCARZA Z WIADRA A POTEM POJADE DO polski KURWY BITEJ W DUPE I W CIPE JEBANOM PIERDOLONOM SZMATE KURWA I ZACZNE DO WAS NAKURWIAC JAK DO KACZEK W DUPE JEBANYCH SZMAT I SWIN PIERDOLCIE SIE POJEBANE KUTASY BANDA W DUPE JEBANYCH polskich PSOW BIEDNYCH PIERDOLONYCH WY KURRRRWYYYYYYYYYY NIENAWIDZE WAS SMIECIE WY SKURWYDZIWKI SYNOWIE KUREW I SZMAT (IN VIDEO GAME)
@highinhibition look this is picture of my holidays in poland all in (in video game)
I CO KURWA polskie SMIECIE W DUPE JEBANE BYLEM W pl I CO MI KURWY ZROBILISCIE WASZE p0lskie KUREWKI ZA TEN KRISTALL METH BATCH JEBANY (IN VIDEO GAME) 2 RAZY LODA DUPA DUPA CIPA CIPA I CO KURWA PRUSZKOSKA KOLEJNOSC SUKI JEBANE AHAHHAHAHAHAHAH JESTEM NAJLEPSZY DZIWKI JAK TAM WPADLEM BMW 530 E 2018 TO JUZ IM Z CIP WODOSPADY KURWA LECIALY BO TO DZIWKI POSZLY NA HANSA KNAGE JEBALEM JE W DUPE MORDE CIPE RYJ I CYCKI AHAHAH PIERDOLONE BLADE p0lskie WYCIERUCHY ROZUMIECIE KURWA BO NAJPIERW SIE JE RUCHA A POTEM OSRANOM DUPE PO KRYSZTALE JAK SIE SRAC CHCE TO SIE KURWA JEJ MORDOM WYCIERA HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH(IN VIDEO GAME)
Nah dude I am not Polish. I just use the few words I learn from Polish friends and for the rest I use google translate@ethniccel1
Nie obrażaj mnie@SecularNeo-Khazar
TRUTH NGL THEY ARE LOW T PEDOPHILES BUT AT LEAST I USE SYNTHETIC TESTOSTERONE WITH QUETIAPINE AND TRENBOLONE (IN VIDEO GAME)All polish men are feminine femboys
Over for the testosterone of polish men.
Dokładnie tak się czuję przed jutrzejszym kolosem
Ale Ukraińcy to już nieSłowianie? Widziałem twoje wpisyDisgusting slavs burn them alive slaves should have never been freed
A to algebra liniowa
Zazdroszczę ci, że umiesz w matmę na tyle, że mogłeś się dostać na studia gdzie ona jest.A to algebra liniowa
Macierze, wypukłości, gradienty funkcji, układy równań z wieloma niewiadomymi itp.
MocneZazdroszczę ci, że umiesz w matmę na tyle, że mogłeś się dostać na studia gdzie ona jest.
Próbowałem w jeden rok nauczyć się materiału z majzy rozszerzonej (jestem po gimbazie) i nawet szło, nie byłem mistrzem, ale zadania do 4 punktów umiaem rozbroić bez większego problemu. Zawsze miałem 4 lub 3, ale w liceum było trochu pod górkę, nie będę kłamał. Taki urok niskiego IQ.
Ale w pewnym momencie poprostu zrobiłem se przerwę, I od tego momentu nic się nie uczyłem do matury. Nigdy nie byłem dobry z geometrii, więc nawet do niej nie doszedłem, a prawdopodobieństwo mnie konfuzjowało więc nie chciałem go ruszyć.
Zmarnowałem tyle czasu.
Nigdy nie umiałem rozwiązać dowodów. Ludzie niewiadomo skąd i jak znali na pamięc wszystkie właściwości każdej liczby, całą teorie mieli w jednym palcu a ja nigdy nic z tego nie kumałem, bo nie wiedziałem gdzie się to znajduje.
W podstawówce i gimnazjum się na majzy nie skupiałem, więc nawet z typami kątów byłem do tyłu.
Ale powiedziałem se, chuj, dam rade na 50%
I nic.
Może gdybym tej przerwy se nie zrobił, może gdybym nie był leniwym skurwysynem, może gdybym zamiast 2h dziennie uczył się po 3 lub nawet 4!!! to dałbym rade w ten jebany rok udowodnić sobie, że coś dobrego we mnie siedzi.
I z tej wiedzy jaka we mnie została warta z 20 max 30% dostanę marne 5% bo szczerze wszystko zjebałem.
Przed tym failem jakoś się interesowałem polityką, swoim życiem i dumałem nad pytaniami, które podobno tylko poruszają ludzie inteligentni.
Dałem se spokój.
Wstydzę się tego co zrobiłem.
To nie jest życie, to jest wegetacja.
Gdybym mógł z siebie wyrwać ten brak motywacji, czy co to jest, co mnie tak dusi...Mocne
Studia dla mnie są potrzebne, bo po liceum żadnej roboty nie będzie dobrej.
Inżynieria zarządzania, mój kierunek się nazywa. Mocno normicki kierunek, ale skoro pierwszy semestr przeżyłem (niestety na warunku), to chyba tutaj też przeżyję.
Chciałem na informatykę, dostałem się na uniwersytet zamiast na polibudę, ale gdzieś przeczytałem kilka negatywnych opinii i zostałem na polibudzie.
Też za dużo się nie uczyłem szczerze mówiąc, ale jakoś 50% z matmy rozszerzonej wydusiłem i 47% z fizyki, gdybym lepiej napisał, to może byłbym przyszłym programistą 15k
I dont speak shitskin languageAle Ukraińcy to już nieSłowianie? Widziałem twoje wpisy
I dont speak shitskin language
Never known that Slavs are shitskinsI dont speak shitskin language
Rip grammarNever known that Slavs are shitskins
Said native English speaker from AlbaniaRip grammar
My english is perfect buddy guess there are no schools in polandSaid native English speaker from Albania
Some, but obviously Chad only, no exceptionsI noticed that some Polish females have very big tits.
They are Chad only for fellow slavcels. Blacks, meds, Arabs and other exotic nations probably still have a chance even if they're average looking.Some, but obviously Chad only, no exceptions
Ofc, in Eastern Europe JBEthnic is law. We have to be at least 6/10 to be considered as human beingsThey are Chad only for fellow slavcels. Blacks, meds, Arabs and other exotic nations probably still have a chance even if they're average looking.
Matrimonial market is totally fucked here, just don't be Slav is popular amongst many Slavic foids.Why are there so many incels in Poland? Do you throw parties irl or something?
Why are there so many incels in Poland? Do you throw parties irl or something?
Being handsone is synonymous with being a foreigner best visualized by the fact that foids always describe chads using terms like "Hiszpan" (Spaniard) or Włoch (Italian).Matrimonial market is totally fucked here, just don't be Slav is popular amongst many Slavic foids.
Is Wloch connected to Romania?Being handsone is synonymous with being a foreigner best visualized by the fact that foids always describe chads using terms like "Hiszpan" (Spaniard) or Włoch (Italian).
Also money plays a big role. At that point they talk about Britons or Germans.
Maybe its just me being ignorant but the French always get ignored.