Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Polski incels.co megathread

kurwa z ZUSie bylem, chyba na 40 ludziach wykonałem brutal mog tam (głównie ludzie 35+), czekałem 1.5h niewyspany bo mam foot drop i nie mogłem spać całą nocą przez ból, teraz sobie popijam pepsi i laysy wcinam :feelsbadman::feelsbadman::feelsbadman:
nice, idę właśnie teraz kupic laysy i pepsi. jaki smak laysów masz?

nice, idę właśnie teraz kupic laysy i pepsi. jaki smak laysów masz?
o smaku salsy, w porządku są, taki posmak trochę leczo ale fajne pikantne, jeszcze zupkę pomidorową sobie kupiłem na dopchanie by więcej sił mieć (lol)

nienawidze POlactwa PISzacego w necie, na 90% polskich tresci kazda byla low quality

a 'normickie'full lajfy to tez plebs toksyczny

dzienkuje bardzo za loli blet

o smaku salsy, w porządku są, taki posmak trochę leczo ale fajne pikantne, jeszcze zupkę pomidorową sobie kupiłem na dopchanie by więcej sił mieć (lol)
ja pieprze, u mnie w sklepiku osiedlowym tylko ser cebula i papryka ;-; zazdro. jak typowy polak zawsze wybieram cebulę ofc. to smacznego! :feelsautistic:

moje ulubione chipsy to zwykłe solone marki własnej Auchan dedsrs
niestety są na oleju palmowym, ale cóż

paczka już przyszła, gość uczciwy a już wymyślałem wyzywki przez telefon :feelsbadman::feelsbadman::feelsbadman:

niepomientam jak movic po polski, because polskie baby kurwy

Jaki jest najbrzydszy region w polsce? Najlepiej taki z najwieksza iloscia ruskich mord? Zawsze jak jade do Poznania to minie mogują prettyboje z germańską admiksturą. Nie chce mi się wierzyc w ten "slavs are ogres" zachodni mit przez to. W Anglii mlodziez jest o wiele brzydsza niż ta poznańska z moich obserwacji.

Suwałki? Rzeszów? Warszawa może?

Last edited:
Jaki jest najbrzydszy region w polsce? Najlepiej taki z najwieksza iloscia ruskich mord? Zawsze jak jade do Poznania to minie mogują prettyboje z germańską admiksturą. Nie chce mi się wierzyc w ten "slavs are ogres" zachodni mit przez to. W Anglii mlodziez jest o wiele brzydsza niż ta poznańska z moich obserwacji.

strzelałbym, że Podlasie

Ogólnie, to wschód Polski z wyłączeniem paru największych miast. Różnica między wschodem a zachodem jest ogromna, przynajmniej jeśli chodzi o wygląd przeciętnej osoby.

Polishcels go ER

chyba sam zostałem :feelsbad:

@ThouShallObeyKing

Lol234

Lo23

IMG_20190920_145121.jpg
Cookingmaxxxing sie udal nauczylem sie robic dobre podudzia z kurczaka. Aktualnie moge powiedziec ze umiem gotowac lepiej niz przecietny femoid w moim wieku. Cipy w XXI w sa bezuzyteczne i nie nadaja sie do niczego, nawet seksu i przytulania kurwy nie dadza :feelsohgod: nie mowiac o takich rzeczach jak gotowanie.

IMG_20190920_145121.jpg
Cookingmaxxxing sie udal nauczylem sie robic dobre podudzia z kurczaka. Aktualnie moge powiedziec ze umiem gotowac lepiej niz przecietny femoid w moim wieku.
Wyślij mi to.

Wczoraj otworzylem konserwe rybna, akurat wyszlo na szprotki bo od ponad dekady nie jadlem ich i trafilo sie idealnie - w konserwie byla polowa glowy ryby :whatfeels::feelsree::reeeeee::feels:

kolejny zydowski false flag
F1vJwD0.jpg
ostatnio coraz bardziej we wroclawiu widac syjonistyczna agenture pierw marsze ku czci izraela a teraz to

ej, a tak w ogóle to wybory niedługo - na kogo głosujecie?

ja muszę przyznać, że jestem rozdarty w chuj
POPiS to, wiadomo, żydzi
z Konfederacji: Korwin to ultrakapitalista, który bawi się w konserwę, ale koniec końców matkę by sprzedał Chińczykom za ropę; Braun to srogi schizofrenik ultrakatol, który pewnie woli bambo-katolika, który płodzi mieszane dzieci en masse, niż białego inkwella-ateusza; RN też cuckserwatyści - ludzie od nich miewali wypowiedzi typu "nie ważne pochodzenie, najważniejsze przystosowanie do kultury; Hindusi jeżdżący w UberEats to prawdziwy przykład, bo są pracowici i w ogóle" - chciałbym, żeby byli rasistami-faszolami, jak ich przedstawiają lewackie media, ale też walą żydowską sztuczną opozycją
z Lewicy: SLD to karierowicze; biedroniści to fajniści-oskarki z dużych miast, którzy czują się bohaterami, bo ruchają kolegę w dupę i nie wzięli rurki plastikowej w Starbuniu - największy rak; Razem wydawało się być komuchami, ale przynajmniej komuchami z przekonania i skupieni na gospodarce - ironicznie mogliby powstrzymać wyprzedawanie Polski i władować więcej w edukację, kulturę itd. co byłoby wspólnym profitem, są też za energetyką jądrową, więc duży plus - ale dobrali sobie koalicjatów tak, że ciężko mi uwierzyć, że nie chcą się po prostu dopchać do koryta, no i koniec końców to nie narodowi socjaliści, tylko lewaki, którzy pewnie dotowaliby edukację, ale tylko kobiet, i wysyłali do łagru za pisanie "czaruch" w internecie :lul:
PSL też karierowicze
mniejsze stronnictwa nie mają znaczenia

ogólnie pewnie zagłosuję na Konfederację (jak do europarlamentu), ale wybieram to słynne "mniejsze zło"

ej, a tak w ogóle to wybory niedługo - na kogo głosujecie?

ja muszę przyznać, że jestem rozdarty w chuj
POPiS to, wiadomo, żydzi
z Konfederacji: Korwin to ultrakapitalista, który bawi się w konserwę, ale koniec końców matkę by sprzedał Chińczykom za ropę; Braun to srogi schizofrenik ultrakatol, który pewnie woli bambo-katolika, który płodzi mieszane dzieci en masse, niż białego inkwella-ateusza; RN też cuckserwatyści - ludzie od nich miewali wypowiedzi typu "nie ważne pochodzenie, najważniejsze przystosowanie do kultury; Hindusi jeżdżący w UberEats to prawdziwy przykład, bo są pracowici i w ogóle" - chciałbym, żeby byli rasistami-faszolami, jak ich przedstawiają lewackie media, ale też walą żydowską sztuczną opozycją
z Lewicy: SLD to karierowicze; biedroniści to fajniści-oskarki z dużych miast, którzy czują się bohaterami, bo ruchają kolegę w dupę i nie wzięli rurki plastikowej w Starbuniu - największy rak; Razem wydawało się być komuchami, ale przynajmniej komuchami z przekonania i skupieni na gospodarce - ironicznie mogliby powstrzymać wyprzedawanie Polski i władować więcej w edukację, kulturę itd. co byłoby wspólnym profitem, są też za energetyką jądrową, więc duży plus - ale dobrali sobie koalicjatów tak, że ciężko mi uwierzyć, że nie chcą się po prostu dopchać do koryta, no i koniec końców to nie narodowi socjaliści, tylko lewaki, którzy pewnie dotowaliby edukację, ale tylko kobiet, i wysyłali do łagru za pisanie "czaruch" w internecie :lul:
PSL też karierowicze
mniejsze stronnictwa nie mają znaczenia

ogólnie pewnie zagłosuję na Konfederację (jak do europarlamentu), ale wybieram to słynne "mniejsze zło"
na nikogo, nie bawię się w mniejsze zło a dla mnie only winning move is to not play the game.

życie jest gównem

Hol van a magyar testverem?

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back