needsolution
Visionary
★★★★★
Pustki, jak wam weekend mija?
Chujowo ale stabilniePustki, jak wam weekend mija?
W top2 i ty chyba w top10btw 2 Polaków w top 5 timemaxxerów
over
jestem teraz na miejscu 16 późno dziś wstałem i poleciałem na łeb na szyjęW top2 i ty chyba w top10
Brutaljestem teraz na miejscu 16 późno dziś wstałem i poleciałem na łeb na szyję
chciałbym spać krótko i się wysypiać zamiast spać długo i i tak nie mieć siły na nicBrutal
Mam to samo, ale każe starym mnie budzić jak najszybciej bo potem marnuje całe dnie jak za późno wstanę. No ale ciężko ten ranking utrzymać, nołlajfy siedzą aż strach się pójść wysraćchciałbym spać krótko i się wysypiać zamiast spać długo i i tak nie mieć siły na nic
Ty nie gadaj o rankingu cioto jak klikera używałeśMam to samo, ale każe starym mnie budzić jak najszybciej bo potem marnuje całe dnie jak za późno wstanę. No ale ciężko ten ranking utrzymać, nołlajfy siedzą aż strach się pójść wysrać
Na 7 godzin tylkoTy nie gadaj o rankingu cioto jak klikera używałeś
Miedzy nami sa 2 godziny roznicyNa 7 godzin tylko
zajmujesz się czymś poza postmaxxingiem?marnuje całe dnie
No to co muszę to robię. Ćwiczenia, spacery, oglądam filmy, czytam itd narazie takie ldar potem pracazajmujesz się czymś poza postmaxxingiem?
Bo siedziałes pół nocy i spales tylko 2h, teraz odespisz z 12h i się wyrówna bo do roboty musisz być wyspanyMiedzy nami sa 2 godziny roznicy
dostałem go jednak@needsolution i co z tym powerbankiem?
chad traitdostałem go jednak
chad trait
jak tam zycie mija
powolid, bez szaleństw a tam, dawno nie było ciejak tam zycie mija
coś tam się udzielam, ale wiesz staram sie znaleźć jakiś cope na stale, bo kurwa gnicie tu mnie wykańczapowolid, bez szaleństw a tam, dawno nie było cie
i see, i seeBro I'm polack not larp
View attachment 152536
tbhtbh, ja miałem bana to gorzej tylko byłocoś tam się udzielam, ale wiesz staram sie znaleźć jakiś cope na stale, bo kurwa gnicie tu mnie wykańcza
wiedziałem!!!!!!!!!!mam małego penisa blet
thxwiedziałem!!!!!!!!!!
only 30 inches?mam małego penisa blet
@quinn24only 30 inches?
za co?i see, i see
tbhtbh, ja miałem bana to gorzej tylko było
parę grzechów które musiałem odpokutowaćza co?
4.9 to be preciseonly 30 inches?
if true, rip4.9 to be precise
if true, rip
literally shaking
i am sorry what i meant is you mogg me xd
po polsku inaczej out4.9 to be precise
literally shaking
o ty polski supremistopo polsku inaczej out
bletpo polsku inaczej out
kurwablet
Polski incels.co megathreado ty polski supremisto
blets meblet