needsolution
Visionary
★★★★★
nasty minionblet
nasty minionblet
nice, idę właśnie teraz kupic laysy i pepsi. jaki smak laysów masz?kurwa z ZUSie bylem, chyba na 40 ludziach wykonałem brutal mog tam (głównie ludzie 35+), czekałem 1.5h niewyspany bo mam foot drop i nie mogłem spać całą nocą przez ból, teraz sobie popijam pepsi i laysy wcinam
o smaku salsy, w porządku są, taki posmak trochę leczo ale fajne pikantne, jeszcze zupkę pomidorową sobie kupiłem na dopchanie by więcej sił mieć (lol)nice, idę właśnie teraz kupic laysy i pepsi. jaki smak laysów masz?
ja pieprze, u mnie w sklepiku osiedlowym tylko ser cebula i papryka ;-; zazdro. jak typowy polak zawsze wybieram cebulę ofc. to smacznego!o smaku salsy, w porządku są, taki posmak trochę leczo ale fajne pikantne, jeszcze zupkę pomidorową sobie kupiłem na dopchanie by więcej sił mieć (lol)
smasznego kumpluja pieprze, u mnie w sklepiku osiedlowym tylko ser cebula i papryka ;-; zazdro. jak typowy polak zawsze wybieram cebulę ofc. to smacznego!
niepomientam jak movic po polski, because polskie baby kurwy
nice.paczka już przyszła, gość uczciwy a już wymyślałem wyzywki przez telefon
strzelałbym, że PodlasieJaki jest najbrzydszy region w polsce? Najlepiej taki z najwieksza iloscia ruskich mord? Zawsze jak jade do Poznania to minie mogują prettyboje z germańską admiksturą. Nie chce mi się wierzyc w ten "slavs are ogres" zachodni mit przez to. W Anglii mlodziez jest o wiele brzydsza niż ta poznańska z moich obserwacji.
Suwałki? Rzeszów? Warszawa może?
Ogólnie, to wschód Polski z wyłączeniem paru największych miast. Różnica między wschodem a zachodem jest ogromna, przynajmniej jeśli chodzi o wygląd przeciętnej osoby.Jaki jest najbrzydszy region w polsce? Najlepiej taki z najwieksza iloscia ruskich mord? Zawsze jak jade do Poznania to minie mogują prettyboje z germańską admiksturą. Nie chce mi się wierzyc w ten "slavs are ogres" zachodni mit przez to. W Anglii mlodziez jest o wiele brzydsza niż ta poznańska z moich obserwacji.
Suwałki? Rzeszów? Warszawa może?
Kurwa
Wyślij mi to.Cookingmaxxxing sie udal nauczylem sie robic dobre podudzia z kurczaka. Aktualnie moge powiedziec ze umiem gotowac lepiej niz przecietny femoid w moim wieku.
na poczte mam isc i wyslac ci udka z olejem?Wyślij mi to.
Takna poczte mam isc i wyslac ci udka z olejem?
kurwa suka jebana w cipeblet?
me no understando tbhkurwa suka jebana w cipe
then it's thread is not fit for you brome no understando tbh
Go make rice threadme no understando tbh
ulubiona herbata januszy i polskich politykow
then it's thread is not fit for you bro
blet?Go make rice thread
i want to fuck your aviblet?
lold. Poor molested by entire forum ppi want to fuck your avi
tfw shes 12i want to fuck your avi
tfw shes 2dtfw shes 12
Jebac ichkolejny zydowski false flag
na nikogo, nie bawię się w mniejsze zło a dla mnie only winning move is to not play the game.ej, a tak w ogóle to wybory niedługo - na kogo głosujecie?
ja muszę przyznać, że jestem rozdarty w chuj
POPiS to, wiadomo, żydzi
z Konfederacji: Korwin to ultrakapitalista, który bawi się w konserwę, ale koniec końców matkę by sprzedał Chińczykom za ropę; Braun to srogi schizofrenik ultrakatol, który pewnie woli bambo-katolika, który płodzi mieszane dzieci en masse, niż białego inkwella-ateusza; RN też cuckserwatyści - ludzie od nich miewali wypowiedzi typu "nie ważne pochodzenie, najważniejsze przystosowanie do kultury; Hindusi jeżdżący w UberEats to prawdziwy przykład, bo są pracowici i w ogóle" - chciałbym, żeby byli rasistami-faszolami, jak ich przedstawiają lewackie media, ale też walą żydowską sztuczną opozycją
z Lewicy: SLD to karierowicze; biedroniści to fajniści-oskarki z dużych miast, którzy czują się bohaterami, bo ruchają kolegę w dupę i nie wzięli rurki plastikowej w Starbuniu - największy rak; Razem wydawało się być komuchami, ale przynajmniej komuchami z przekonania i skupieni na gospodarce - ironicznie mogliby powstrzymać wyprzedawanie Polski i władować więcej w edukację, kulturę itd. co byłoby wspólnym profitem, są też za energetyką jądrową, więc duży plus - ale dobrali sobie koalicjatów tak, że ciężko mi uwierzyć, że nie chcą się po prostu dopchać do koryta, no i koniec końców to nie narodowi socjaliści, tylko lewaki, którzy pewnie dotowaliby edukację, ale tylko kobiet, i wysyłali do łagru za pisanie "czaruch" w internecie
PSL też karierowicze
mniejsze stronnictwa nie mają znaczenia
ogólnie pewnie zagłosuję na Konfederację (jak do europarlamentu), ale wybieram to słynne "mniejsze zło"
basedżycie jest gównem
hungarians meHol van a magyar testverem?