needsolution
Visionary
★★★★★
brutalPolecam komentarze
Chęć poznania innych przegrywów
brutalPolecam komentarze
Chęć poznania innych przegrywów
WE ARE THE NATION OF MASTERS DEAL WITH IT YOU DOG, OTHERS WORK FOR USWhen will Poland stand on its own two feet instead of living off handouts and getting other countries to save its ass.
View attachment 148353
WE ARE THE NATION OF MASTERS DEAL WITH IT YOU DOG, OTHERS WORK FOR US
i am a 1000% serious
szkoda, że większość ludzi zarabia 400 euro miesięcznie tutaji am a 1000% serious
no nie jestesmy bogatym krajem, ale az tak zle tez nie jest, masz sluzbe zdrowia za darmo, uczelnie za darmo. Nie ma co nas porownywac do Niemcow czy Francji no kurwa, ale wez sie urodz na białorusi albo ukrainie, przejebane maja ci ludzieszkoda, że większość ludzi zarabia 400 euro miesięcznie tutaj
no to jest myślenie typu, hehe ujebało mi jedną nogę, nie warto patrzeć na tych co są zdrowi, mogło mi ujebać dwieno nie jestesmy bogatym krajem, ale az tak zle tez nie jest, masz sluzbe zdrowia za darmo, uczelnie za darmo. Nie ma co nas porownywac do Niemcow czy Francji no kurwa, ale wez sie urodz na białorusi albo ukrainie, przejebane maja ci ludzie
typie.... wiesz ze zarabiajac 50k w stanach jestes w 1% elit swiatowych pod wzgledem zarobkow, ile jest kraji gdzie ludziom zyje sie o wiele gorzej niz nam, ogarnij sie i docen to co maszno to jest myślenie typu, hehe ujebało mi jedną nogę, nie warto patrzeć na tych co są zdrowi, mogło mi ujebać dwie
teraz minimalna ma skoczyć, ukochany rząd wyreguluje nam ceny pięknymi podatkami to niedługo na zakupy do Niemiec będziemy jeździć.
hehe Polska taka fajna, no okej, niedługo top1 kraj tutaj no ale piękna różowa rzeczywistośćtypie.... wiesz ze zarabiajac 50k w stanach jestes w 1% elit swiatowych pod wzgledem zarobkow, ile jest kraji gdzie ludziom zyje sie o wiele gorzej niz nam, ogarnij sie i docen to co masz
Afryka lepsza? bliski wschod? azja?
kto mowi ze jest pierwsza? potrafisz normalnie rozmawiac? a nie tylko przekrecac cos ktos mowi ?hehe Polska taka fajna, no okej, niedługo top1 kraj tutaj no ale piękna różowa rzeczywistość
odliczając wszystkich etników co piszą z UK czy USA to Polska będzie stanowiła największy odsetek ludzi tutaj.kto mowi ze jest pierwsza? potrafisz normalnie rozmawiac? a nie tylko przekrecac cos ktos mowi ?
mogło być o wiele gorzej, nie jest tak źle, nie spinam sie mówie jak jest, nie podejmujesz dyskusji tylko strawmana zapodajesz, tyle mam do powiedzeniaodliczając wszystkich etników co piszą z UK czy USA to Polska będzie stanowiła największy odsetek ludzi tutaj.
i spokojnie nie spinaj się, nic do Ciebie nie mam, w sumie do nikogo, po prostu zachowujesz się jakby fajnie ci się żyło, jesteśmy wszyscy posuwani i to ostro przez nasz kraj, nie wiem czy jest tutaj tak milutko dla przegrywów takich jak my.
mnie tutaj nie spotkała ani jedna dobra rzecz, tylko mi operacje spierdolili, że prawie nogę miałem amputowaną więc sram na ten śmietnik i to ostro.mogło być o wiele gorzej, nie jest tak źle, nie spinam sie mówie jak jest, nie podejmujesz dyskusji tylko strawmana zapodajesz, tyle mam do powiedzenia
WE ARE THE NATION OF MASTERS DEAL WITH IT YOU DOG, OTHERS WORK FOR US
there's no coping for your face
XD
na facebooku to jeszcze pół biedy, instagram jest pojebany totalnieznowu musiałem wejść na fejtzbuka i znowu dostałem raka.
View attachment 148520
taki piękny cytat o znaniu ludzi i życia i kartkówek z przyrki i wgl podpisany ryjem nieskalanym myślą + piękny filtr.
miałem kiedyś Julkę jako koleżankę, byłem takim małym 11 letnim orbiterem, no niestety ona była zakochana w rok starszym Sebie i nic nie wyszło, teraz jak sprawdziłem ją na fb to taka Julka do kwadratummm alternatywka studiująca psychologie
i po nazwie kanału stwierdzam że nazywa się Julka XD
Czy tylko mi się wydaje, że patrzy ona na tego faceta z obrzydzeniem
nawet nie oglądam, bo nie dam rady znieść filmiku z alternatywkąmmm alternatywka studiująca psychologie
i po nazwie kanału stwierdzam że nazywa się Julka XD
Czy tylko mi się wydaje, że patrzy ona na tego faceta z obrzydzeniem
i dobrze kurwa jebać alternatywki z psychologii ciupagąnawet nie oglądam, bo nie dam rady znieść filmiku z alternatywką
no w końcu ktoś przestał mnie ignorować tutaj
no w końcu ktoś przestał mnie ignorować tutaj
to inne kraje nie mają swoich wątków?jak na forum nie zostanie zrzucona bomba atomowa przez fbi to ten thread będzie największy do końca roku i raczej nie do pobicia
Brazylia + Portugalia ma swój wątek, jest tam jakieś 800 odpowiedzi w prawie 10 miesięcy, co tutaj jest 500 w ciągu paru tygodni. No i polacy stanowią tutaj bardzo liczną część forumto inne kraje nie mają swoich wątków?
Pierwszy raz dzięki polkom coś osiągniemyBrazylia + Portugalia ma swój wątek, jest tam jakieś 800 odpowiedzi w prawie 10 miesięcy, co tutaj jest 500 w ciągu paru tygodni. No i polacy stanowią tutaj bardzo liczną część forum
wolałbym tutaj nie być serioPierwszy raz dzięki polkom coś osiągniemy
XD wiadomo, też bym wolał właśnie ruchać płodną Julke niż siedzieć z somerkiem przed kompemwolałbym tutaj nie być serio
ja to nawet nie mogę pić, over.XD wiadomo, też bym wolał właśnie ruchać płodną Julke niż siedzieć z somerkiem przed kompem
czemu nie możesz?ja to nawet nie mogę pić, over.
jestem po operacjach i muszę na siebie uważaćczemu nie możesz?
nasty minionblet
what does blet mean tbhnasty minion
nothing, u prob mean blyatw
what does blet mean tbh
oh ok interestingnothing, u prob mean blyat
jak długo siedzisz na tym forum że masz prawie 13k postów XDnothing, u prob mean blyat
odliczając dni w których byłem nieaktywny jakieś 35 dnijak długo siedzisz na tym forum że masz prawie 13k postów XD
very nice @pp183oh ok interesting
o kurwa myślałem, że dłużej XDodliczając dni w których byłem nieaktywny jakieś 35 dni
very nice @pp183