needsolution
Visionary
★★★★★
Zaakceptowany przez moderatora polski megathread, można postować tutaj wszystko w języku polskim, cokolwiek kto chce, memy, muzykę, artykuły dotyczące czarnej pigułki, społeczności inceli, a także ogólna dyskusja w polskim języku o wszystkim i o tym jak chujowo jest w naszym kraju.
Wołam wszystkich znanych mi tutaj obywateli cebulionu: @WawelDragon1683 (byłeś aktywnie zainteresowany tym więc proszę), @TheNEET @PolishMisanthrope @Stulejarz @ThouShallObeyKing @Bourbon @ForlornOne. Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, kojarzę jeszcze jednego polszaka ale kompletnie wypadł mi jego nick z głowy.
chujowe artykuły, odradzam czytać, chyba że ktoś chce się wkurwić.
Other incels who are intrested in polish kurwa language are welcomed.
Wołam wszystkich znanych mi tutaj obywateli cebulionu: @WawelDragon1683 (byłeś aktywnie zainteresowany tym więc proszę), @TheNEET @PolishMisanthrope @Stulejarz @ThouShallObeyKing @Bourbon @ForlornOne. Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, kojarzę jeszcze jednego polszaka ale kompletnie wypadł mi jego nick z głowy.
Kim są Incele i dlaczego może to być wielki problem? | ChangeMaker
blog.krolartur.com
Incele kontratakują
W sobotę pojawiły się informacje o strzelaninach w USA. Na widok takiego newsa od razu zapala mi się w głowie czerwona lampka: czyżby znowu incele?
krytykapolityczna.pl
Wyborcza.pl
www.wysokieobcasy.pl
Propagujący nienawiść do kobiet "incele" w Polsce trafili na podatny grunt
"To jakby gryzącego psa prosić, żeby przestał. On nie zrozumie. Jego trzeba nauczyć odpowiedniego postępowania, trzeba …
kobieta.wp.pl
chujowe artykuły, odradzam czytać, chyba że ktoś chce się wkurwić.
Other incels who are intrested in polish kurwa language are welcomed.