The Notorious SLAV
Foid Oppression Denial Division Commander
★★★★★
- Online time
- 3d 11h
Aspoň to si myslím
.
Pred pár dňami sa v telke spomínali nové turistické dáta pre Bratislavu (Q1 2025), tak som si povedal že sa na to pozriem. Po podelení celkových počtov návštevníkov a prenocovaní top 15 krajín odkiaľ títo turisti pochádzali, sa objavilo toto zaujímavé časové rozdelenie. Z nejakého dôvodu práve Španieli v Bratislave trávili najviac času
. Priemerný Španiel bol v Bratislave na 2,71 nocí, čo bolo viac než Ukrajinci, čo je dosť zaujímavé keďže v Bratislave je dosť Ukrajincov a ukrajinských rodín ktoré môžu byť navštevované ich príbuznými, ale Španielov tu teda moc nežije
. A hneď potom je Grécko, ďalšia stredomorská krajina
. Celkovo ten vzor ide zhruba takto: Stredomorské krajiny > Iní Západniari > Balkánci >= Američania a naše susediace krajiny > Čína. Čo, absolútnou náhodou
, je veľmi podobné tomu, čo vidíme v medzinárodných manželstvách ohľadom toho, koľko viac cudzincov z určitej krajine si berie naše ženy v porovnaní so Slovákmi, čo si berú ženy z týchto krajín.
incels.is
Zaujímalo by ma, čo sa tu môže diať
? Možno si to len nahováram a vidím v tomto niečo, čo tam nie je, no nezdá sa mi že je to náhoda, že turisti tých národností, ktorých muži nemajú problém priťahovať naše ženy, zatiaľ čo ich ženy sú nami odpudzované, tu z nejakého dôvodu trávia najviac času, zatiaľ čo turisti z krajiny kde je to skôr naopak sú tu najkratšie.
Pred pár dňami sa v telke spomínali nové turistické dáta pre Bratislavu (Q1 2025), tak som si povedal že sa na to pozriem. Po podelení celkových počtov návštevníkov a prenocovaní top 15 krajín odkiaľ títo turisti pochádzali, sa objavilo toto zaujímavé časové rozdelenie. Z nejakého dôvodu práve Španieli v Bratislave trávili najviac času
Štatistiky o manželstvách Slovákov s cudzincami v období od 2019 do 2023, podľa krajiny a pohlavia
No, tak toto bola sranda:feelshaha:. Ani na bakalárke som sa takto nenarobil v Exceli ako keď som tieto tabuľky dával dohromady. Ešte že som sa nehral na nejakého profesionálneho dátového analytika alebo niečo a nezobral si dlhší časový úsek:feelskek:. Kebyže sú tam vždy rovnaké stĺpce/riadky...
incels.is
Zaujímalo by ma, čo sa tu môže diať