WorthlessSlavicShit
There are no happy endings in Eastern Europe.
★★★★★
Presne keď niečo takéto potrebujem kvôli tomuto príspevku
.
index.sme.sk
banky.sk
Už dlhšie som premýšľal nad tým, že napíšem príspevok o tom, ako jedným z nedocenených aspektov Slavpillu je to ako limitované naše kariérne možnosti a možnosti kariérneho postupu sú. Priamo pred pár dňami som o tomto premýšľal, a teraz vyjde táto správa
. Samozrejme, pre všetkých incelov je ich vzhľad problém čo sa týka kariéry, absolútne nikto nechce z najškaredšieho chlapa v tíme spraviť manažéra, tobôž ho posunúť ešte ďalej vo firemnej hierarchií. Nič mi na tomto fóre viac neprezradí, že niekto je len decko so žiadnou predstavou ako svet funguje, než to keď títo idioti píšu, že proste treba len zarobiť peniaze, alebo inak naznačia, že si myslia že zarábanie peňazí je niečo čo ide automaticky a mechanicky, a že keď sa snažíš tak môžeš postupovať vo firemnej hierarchií
. Incelovia sú vždy na spodku akejkoľvek hierarchie, 90% tohto fóra nedokázali ani byť sociálne akceptovaný inými deťmi keď chodili do školy, nikdy nepochopím prečo si niektorí ľudia tu myslia že by boli nielen akceptovaní na pracovisku, ale že normíkovia tam by ich vybrali aby oni postupovali vyššie a vyššie a získali moc nad nimi
.
Teraz k tomu prirátajte to, že my z Východu síce často pracujeme vo veľkých a prestížnych firmách, ale nevlastníme skoro žiadne
.
Pekne a poslušne tu pracujeme pre cudzincov a máme z toho hovno
.
Pre priemerného incela je už z princípu v podstate nemožné postupovať po firemnom rebríčku, ale pre incelov pracujúcich vo firmách dominovaných cudzincami je to ešte desaťkrát horšie
. Aj pre normíkov je to nemožné. Ak pracuješ v medzinárodnej firme a nie si z krajiny v ktorej táto firma sídli, tak tvoje možnosti postupu sa proste končia na tej úrovni manažmentu, kde začínajú dominovať "domáci." Do tej in-group sa proste nedostaneš ak nie si niečo ako psychopatický Chad alebo Stacy s neskutočnou schopnosťou manipulovať s ľuďmi, tí vlastníci, senior manažéri a neviem čo expandovali do tvojej krajiny preto aby zarobili, nie preto aby tam našli cudzincov, tobôž sub-4 autistov
, ktorých by medzi seba prijali, povýšili ich nad seba, a rozdelili si s nimi zisky
.
Preto práve tieto správy o kúpe 365.bank ma prijmuli k tomu aby som toto už konečne napísal. Doteraz to bola asi jediná decentná banka na slovenskom trhu ktorá nepatrila Západniarom. VÚB patrí pod taliansky koncern Intesa Sanpaolo, Tatra banka patrí, rovnako ako hromada iných bánk a finančných inštitúcií v CEE, pod rakúsky Raiffeisen, ČSOB patrí pod belgické KBC a za chvíľu im bude patriť aj 365, a tak ďalej.
Veľmi by ma prekvapilo keby aspoň jedna krajina v "Strednej a Východnej" Európe dokázala toto zvrátiť, ale myslím že trh sa rovnako vyvíja vo všetkých. Čím ďalej, tým viac domácich firiem skupujú Západniari, a tak všetkým domácim pracovníkom v týchto kúpených firmách zaniká akákoľvek šanca dostať sa až na vrchol. Medzitým, počet takýchto veľkých firiem vznikajúcich v našich krajinách sotva rastie, čím sa ešte len prehlbuje ten rozdiel medzi tým, koľko z nás v týchto firmách pracuje vs. koľko takýchto firiem kontrolujeme.
Nielenže sme ako východoeurópsky incelovia v prdeli kvôli nášmu vzhľadu, ale akékoľvek mizivé šance na kariérny postup máme, tieto platia len pre úrovne v hierarchií, ktoré si pre seba nenechávajú Západniari, medzi ktorých už absolútne nemáme šancu sa dostať
.
Neprekvapuje ma, že je to už veľká otázka v rumunských voľbách.
www.politico.eu
Dúfam, že sa o tom bude hovoriť čo najskôr aj tu
.
Tento týpek to dobre vystihol.
"Prerod na národ nevoľníkov," je presne čo sa tu deje. Toto sme tu už mali v rannom a vrcholnom stredoveku, keď poľský a uhorský králi pozívali a privážali migrantov zo Západu, ktorý sa zhľukovali v mestách a žili si ako privilegovaná sociálna vrstva, zatiaľ čo pôvodné obyvateľstvo žilo ako ich sluhovia (ak s nimi v mestách), alebo sa s nimi ani nestretávali pretože žili na dedinách ako nevoľníci a poddaný pripútaný k panstvu
.
en.wikipedia.org

Ďalšiu menšiu banku získa gigant. 365.banka mení majiteľa, podiel predáva aj jej šéf
Finančná skupina J&T Finance Group sa rozhodla predať 365.bank, kupuje ju belgický gigant KBC Bank, ktorý na Slovensku vlastní ČSOB.
KBC Group kupuje 365.bank, posilní svoju pozíciu na slovenskom trhu
J&T Finance Group a belgická KBC Group oznámili strategickú akvizíciu 365.bank. KBC, ktorá na Slovensku pôsobí prostredníctvom ČSOB, získa 98,45 % akcií 365.bank za 761 miliónov eur. Transakcia ešte podlieha schváleniu regulátorov a jej uzavretie sa očakáva do konca roka 2025.
Už dlhšie som premýšľal nad tým, že napíšem príspevok o tom, ako jedným z nedocenených aspektov Slavpillu je to ako limitované naše kariérne možnosti a možnosti kariérneho postupu sú. Priamo pred pár dňami som o tomto premýšľal, a teraz vyjde táto správa
Teraz k tomu prirátajte to, že my z Východu síce často pracujeme vo veľkých a prestížnych firmách, ale nevlastníme skoro žiadne
Pekne a poslušne tu pracujeme pre cudzincov a máme z toho hovno
Pre priemerného incela je už z princípu v podstate nemožné postupovať po firemnom rebríčku, ale pre incelov pracujúcich vo firmách dominovaných cudzincami je to ešte desaťkrát horšie
Preto práve tieto správy o kúpe 365.bank ma prijmuli k tomu aby som toto už konečne napísal. Doteraz to bola asi jediná decentná banka na slovenskom trhu ktorá nepatrila Západniarom. VÚB patrí pod taliansky koncern Intesa Sanpaolo, Tatra banka patrí, rovnako ako hromada iných bánk a finančných inštitúcií v CEE, pod rakúsky Raiffeisen, ČSOB patrí pod belgické KBC a za chvíľu im bude patriť aj 365, a tak ďalej.
Veľmi by ma prekvapilo keby aspoň jedna krajina v "Strednej a Východnej" Európe dokázala toto zvrátiť, ale myslím že trh sa rovnako vyvíja vo všetkých. Čím ďalej, tým viac domácich firiem skupujú Západniari, a tak všetkým domácim pracovníkom v týchto kúpených firmách zaniká akákoľvek šanca dostať sa až na vrchol. Medzitým, počet takýchto veľkých firiem vznikajúcich v našich krajinách sotva rastie, čím sa ešte len prehlbuje ten rozdiel medzi tým, koľko z nás v týchto firmách pracuje vs. koľko takýchto firiem kontrolujeme.
Nielenže sme ako východoeurópsky incelovia v prdeli kvôli nášmu vzhľadu, ale akékoľvek mizivé šance na kariérny postup máme, tieto platia len pre úrovne v hierarchií, ktoré si pre seba nenechávajú Západniari, medzi ktorých už absolútne nemáme šancu sa dostať
Neprekvapuje ma, že je to už veľká otázka v rumunských voľbách.

Romania must reclaim prize energy assets from foreign investors, presidential favorite says
George Simion wants to tap into deep voter frustration with post-communist privatizations.

Dúfam, že sa o tom bude hovoriť čo najskôr aj tu
Tento týpek to dobre vystihol.
"Prerod na národ nevoľníkov," je presne čo sa tu deje. Toto sme tu už mali v rannom a vrcholnom stredoveku, keď poľský a uhorský králi pozívali a privážali migrantov zo Západu, ktorý sa zhľukovali v mestách a žili si ako privilegovaná sociálna vrstva, zatiaľ čo pôvodné obyvateľstvo žilo ako ich sluhovia (ak s nimi v mestách), alebo sa s nimi ani nestretávali pretože žili na dedinách ako nevoľníci a poddaný pripútaný k panstvu