Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

"Mizogýnia na školách"

• Thread starter The Notorious SLAV
  • Start date
The Notorious SLAV

The Notorious SLAV

Foid Oppression Denial Division Commander
★★★★★
Online time
1d 16h
Aká pičovina:feelskek:.

Cítia sa menejcenné a nevypočuté. Aj toto je realita mnohých mladých dievčat.
Roky som počúval že toto sú problémy mladých celkovo, nielen dievčat, no zrazu chlapci zázrakom nemajú rovnaké problémy:feelsseriously:.

Projekt organizácie IPčko zistil, že sa s mizogýniou a sexizmom stretávajú denne.
Vždy mám rád keď sa dozviem o nejakých nových dátach ktoré si budem musieť nájsť a prejsť (a pravdepodobne použiť proti propagandistom ktorý ich použili prvý:feelsahh:). Už teraz by som si tipol že sa chlapcov nepýtali žiadne obdobné otázky a sústredili sa len na "mizogýniu":feelsclown:.

„Je to taký patologický spôsob v sebapotvrdeniach, keď ľudia hľadajú moc nad inými. Nie je to len sexizmus a ponižovanie ženy, ale možno spôsob, ako získať nadvládu. A žena je to jemnejšie stvorenie, čiže je zraniteľnejšia voči útokom,“ tvrdí psychologička Zdenka Kubišová.
Milujem keď feministky ktoré sú 110% proti akýmkoľvek rodovým predsudkom a akémukoľvek stereotypovaniu, vždy si stoja za tým že ženy sú plne rovné mužom, sa potom otočia a začnú používať presne tieto rodové stereotypy na podporu svojich pozícií. "Ženy sú rovné mužom a môžu robiť všetko čo muží:foidSoy::foidSoy::lasereyes:! No sú to aj slabé, jemné, krehké stvorenia ktoré treba ochraňovať:foidSoy::feelsclown::rolleyes:."

Výsmech za sny a ambície. To zažívajú mnohé dievčatá,
A chlapci.

ktoré chcú byť programátorkami, političkami či vedkyňami. Namiesto podpory počúvajú, že to nie je pre ne.
Kto také niečo nepočul keď mal nepravdepodobné sny a predstavy:feelsseriously:.

„Muž potrebuje ponížiť ženu, dostatočne si neverí a potrebuje si potvrdiť svoju moc,“ ozrejmila Kubišová.
Toto ani netreba komentovať:feelsUgh::feelsjuice:.

Tak misandria zo strany učiteliek tam je určite.

Nie rozumiem słowackiego ale zrozumiałem.

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back