The Notorious SLAV
Foid Oppression Denial Division Commander
★★★★★
- Online time
- 1d 17h
Aká pičovina
.
tvnoviny.sk
.
). Už teraz by som si tipol že sa chlapcov nepýtali žiadne obdobné otázky a sústredili sa len na "mizogýniu"
.

! No sú to aj slabé, jemné, krehké stvorenia ktoré treba ochraňovať

."
.

.
Mizogýnii čelia čoraz častejšie. Mladé dievčatá ju zažívajú aj v škole | TVNOVINY.sk
Ukazuje sa, že mladé dievčatá čelia mizogýnii, teda nenávistnému správaniu, nielen od spolužiakov, ale aj učiteľov. Podporujú to aj sociálne siete, ktoré mladých ovplyvňujú, a slovník vzorov, ku ktorým vzhliadajú.
tvnoviny.sk
Roky som počúval že toto sú problémy mladých celkovo, nielen dievčat, no zrazu chlapci zázrakom nemajú rovnaké problémyCítia sa menejcenné a nevypočuté. Aj toto je realita mnohých mladých dievčat.
Vždy mám rád keď sa dozviem o nejakých nových dátach ktoré si budem musieť nájsť a prejsť (a pravdepodobne použiť proti propagandistom ktorý ich použili prvýProjekt organizácie IPčko zistil, že sa s mizogýniou a sexizmom stretávajú denne.
Milujem keď feministky ktoré sú 110% proti akýmkoľvek rodovým predsudkom a akémukoľvek stereotypovaniu, vždy si stoja za tým že ženy sú plne rovné mužom, sa potom otočia a začnú používať presne tieto rodové stereotypy na podporu svojich pozícií. "Ženy sú rovné mužom a môžu robiť všetko čo muží„Je to taký patologický spôsob v sebapotvrdeniach, keď ľudia hľadajú moc nad inými. Nie je to len sexizmus a ponižovanie ženy, ale možno spôsob, ako získať nadvládu. A žena je to jemnejšie stvorenie, čiže je zraniteľnejšia voči útokom,“ tvrdí psychologička Zdenka Kubišová.
A chlapci.Výsmech za sny a ambície. To zažívajú mnohé dievčatá,
Kto také niečo nepočul keď mal nepravdepodobné sny a predstavyktoré chcú byť programátorkami, političkami či vedkyňami. Namiesto podpory počúvajú, že to nie je pre ne.
Toto ani netreba komentovať„Muž potrebuje ponížiť ženu, dostatočne si neverí a potrebuje si potvrdiť svoju moc,“ ozrejmila Kubišová.