olikos
Greycel
★
Rád by som DM pokecal s niekým hlbšie, bo nepoznám nikoho takto osobne, ale neviem písať správy... dá sa to nejako poriešiť?
@WorthlessSlavicShit
too busy rotting@Squatting Slavcel
![]()
Obávam sa že nie. Nanešťastieje nejaká svk incel platforma abo dačo? možno si len musím zvyknúť, ale zatiaľ nemám úplne komfort písať sem
celkom haluz, že ich tu je toľko a nás to s bratmi Čechmi nejako skiploObávam sa že nie. Nanešťastie. Jeden chalan z Česka mi pred pol rokom propagoval nejaký CZ/SK incel server na Discorde/Matrixe, ale z toho ako o tom hovoril, sa mi zdalo že je to dosť malé a neviem či to vôbec ešte existuje
.
Čo je dosť veľká škoda, keďže viem že Poliaci na Wykope dosť preberajú blackpill a incel témy, mali by byť dokonca najväčšia blackpill komunita na internete podľa Google Trends.
Smola no, ale tak dúfajme že sa to zmenícelkom haluz, že ich tu je toľko a nás to s bratmi Čechmi nejako skiplo
Díkyaj keď ako som kukal @WorthlessSlavicShit dosť reprezentuješ![]()
Mám to stejněRád by som DM pokecal s niekým hlbšie, bo nepoznám nikoho takto osobne, ale neviem písať správy... dá sa to nejako poriešiť?
A nevzpomeneš si, jak se ten CZ/SK server na Discorde/Matrixe jmenoval?Obávam sa že nie. Nanešťastie. Jeden chalan z Česka mi pred pol rokom propagoval nejaký CZ/SK incel server na Discorde/Matrixe, ale z toho ako o tom hovoril, sa mi zdalo že je to dosť malé a neviem či to vôbec ešte existuje
.
Čo je dosť veľká škoda, keďže viem že Poliaci na Wykope dosť preberajú blackpill a incel témy, mali by byť dokonca najväčšia blackpill komunita na internete podľa Google Trends.
Vôbec, sorry. Mám len už nefunkčný link čo mi @ChadBolGang posielal, a nemyslím si, že z toho by sa to dalo zistiťA nevzpomeneš si, jak se ten CZ/SK server na Discorde/Matrixe jmenoval?
A máš vysvětlení, čím to, že v CZ/SK online komunita chybí? To nás je tak málo? Nebo jsme spíš málo uvědomělí?Vôbec, sorry. Mám len už nefunkčný link čo mi @ChadBolGang posielal, a nemyslím si, že z toho by sa to dalo zistiť.
https://discord.gg/3UNdt2EJyT
Skôr to druhé. Pochybujem že percentuálne by sme mali núdzu o neuvedomelých incelov, len im treba vysvetliť, kto sú, prečo sa im nedarí so ženami, a podobne.A máš vysvětlení, čím to, že v CZ/SK online komunita chybí? To nás je tak málo? Nebo jsme spíš málo uvědomělí?