Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Nejakí Slováci/Česi?

olikos

olikos

Greycel
Rád by som DM pokecal s niekým hlbšie, bo nepoznám nikoho takto osobne, ale neviem písať správy... dá sa to nejako poriešiť?

@WorthlessSlavicShit

czech tourists = money money money

@WorthlessSlavicShit
@Squatting Slavcel

naruto-summoning.gif

je nejaká svk incel platforma abo dačo? možno si len musím zvyknúť, ale zatiaľ nemám úplne komfort písať sem

je nejaká svk incel platforma abo dačo? možno si len musím zvyknúť, ale zatiaľ nemám úplne komfort písať sem
Obávam sa že nie. Nanešťastie:fuk:. Jeden chalan z Česka mi pred pol rokom propagoval nejaký CZ/SK incel server na Discorde/Matrixe, ale z toho ako o tom hovoril, sa mi zdalo že je to dosť malé a neviem či to vôbec ešte existuje:shock:.

Čo je dosť veľká škoda, keďže viem že Poliaci na Wykope dosť preberajú blackpill a incel témy, mali by byť dokonca najväčšia blackpill komunita na internete podľa Google Trends:feelshaha::feelsahh:.

Obávam sa že nie. Nanešťastie:fuk:. Jeden chalan z Česka mi pred pol rokom propagoval nejaký CZ/SK incel server na Discorde/Matrixe, ale z toho ako o tom hovoril, sa mi zdalo že je to dosť malé a neviem či to vôbec ešte existuje:shock:.

Čo je dosť veľká škoda, keďže viem že Poliaci na Wykope dosť preberajú blackpill a incel témy, mali by byť dokonca najväčšia blackpill komunita na internete podľa Google Trends:feelshaha::feelsahh:.
celkom haluz, že ich tu je toľko a nás to s bratmi Čechmi nejako skiplo

tak potom vieme pokecať len tu:ha..feels: netrvalo mi to tu dlho nájsť a aj keď som najprv skúšal reddit a staré 4chany, toto mi príde ako zlatá baňa celkom s vajbami, ako som hľadal:feelshaha: škoda tej diery na trhu, bolo by fajn pokecať medzi sebou že jak je to u nás, ako môžu napr poliaci... aj keď ako som kukal @WorthlessSlavicShit dosť reprezentuješ :feelsaww::hax:

Rád by som DM pokecal s niekým hlbšie, bo nepoznám nikoho takto osobne, ale neviem písať správy... dá sa to nejako poriešiť?
Mám to stejně:))

A nevzpomeneš si, jak se ten CZ/SK server na Discorde/Matrixe jmenoval?

A máš vysvětlení, čím to, že v CZ/SK online komunita chybí? To nás je tak málo? Nebo jsme spíš málo uvědomělí?
Skôr to druhé. Pochybujem že percentuálne by sme mali núdzu o neuvedomelých incelov, len im treba vysvetliť, kto sú, prečo sa im nedarí so ženami, a podobne.