tuliplover
Greycel
★
Lisede aşık olduğum kız tarafından nasıl kandırıldığımı anlatmak istiyorum. Aslında o kandırmadı tam ben kendimi kandırdım. Kız sessiz birisiydi ve sınıftaki birkaç kız dışında insanlar ile konuşan birisi değildi, en çok bu özelliğinden hoşlanmıştım. Sonradan gerçek hayatta konuşmaktan utandığım için Instagram'dan istek attım ve kabul etti. Sonradan bir gün cesaret edip yazdım fakat çok kısa cevaplar ile geçiştirdi ben de farklı bir yol arama kararı alıp daha yazmadım. Ardından bazı sebeplerden dolayı Instagram'dan banlandım ve yeni hesap açtım ve hemen kıza istek attım ama kabul etmedi isteğimi. Sonradan biraz zorlayınca beni engelledi, belki basit bir engeldi ona göre ama sinir ve üzüntüden kendimi kaybettim adeta. Sonradan bu kız ile sınıflarımız ayrıldı bir süre sonra sırf bu kız için onun olduğu yere geçtim. Fakat bir baktım yanında bir diğer kız ile sınıfın CHAD'leri ile gülüyor ve sohbet ediyor. Ben konuşmaya çalıştığımda ise yüzüme bile bakmıyor cevap vermiyor. Ben sosyal bir kız değil diye benimle Instagram'dan konuşmadı sanmıştım ama meğerse yakışıklı değilmişim diye ilgilenmiyormuş. Konuştuğu CHAD'lerin çoğu uzun boylu, renkli gözlü insanlar. Benim ise gözüm bok renginde boyum ise vasat seviyede. CHAD'lerin hepsinin çenesi ve yüzü kalıplı benim ise çenem boynuma yapışacak artık. Nefretten olduğum yerde titriyordum sınıfta, bu kadar duygu ise midemi bulandırıyordu her ders tuvalet izni alıyordum. Acaba annem sarı saçlı, beyaz tenli, renkli gözlü yani o CHAD'ler gibi birisi olmasına rağmen Zagros piçi, esmer babam ile evlenmese ve daha düzgün birisi ile evlense acaba beni sever miydi bu kız? Kız da renkli gözlü, beyaz tenli çok güzel bir kız. Bana yaptığı her kötü davranışta kalbim acıyor. Dayanamıyorum artık.