abiduk72722
Greycel
★
milyaderlerin yüzde 99unun babası zengindi genelde daha çekici insanların babası zengindir zenginlerin iqleri iqsu yüksek ortamlarda bulundukları icin yüksektir düşünsene milyar dolarlık bir proje fikrin var ama para toplayabileceğin tek şey banka ondada projen fail olursa over ben hayatımda yaşadığım ilden çıkmadım babası zengin çocuklar benim yaşımda 10 ülke gezdi 4 dil konuşuyorlar üniversite okusam hayatımı kurtarmaya çalışsam nolacak top %0.1 akademik başarıda olmadıktan sonra en zengin top %1 e giremiceksin zaten girdin staja babası fabrika sahibi salak bir kız girecek sende kusuru kendinde arayacaksın eşşek gibi çalışacaksın ve sonunda alacağın maaş en iyi ihtimalle 200k tl 5bin dolar onunda dörtte biri yaşamına gidecek peki ya zengin çocuğu sınırsız deneme hakkı var hayatta resmen bir antidie cheat gibi projesi başarısızmı oldu hiç sorun değil sermaye var birdaha dener hızlı ölçeklenir projesi babasının networku sayesinde fakir çocuğunun projesinin göreceği ilgi 1 ise zengin çocuğunun 100dür üniversitede sınavında salak olduğu için hiçbiryer kazanamadımı hiç sorun değil babası basar parayı ilk 100e girenlerle aynı yerde okutur en önemliside öz saygı fakir çocuğu saygı görmez çünkü etrafındakilere katkı sağlayamaz zengin çocuğu ise gittiği ortamlarda saygı görür kendisini değerli hisseder kendini yedirmez fakir çocuğu ise eşşektir ben eşşek olmasam benim yerime başka eşek bulurlar der ve bu nedenlerin hepsi toplanır seni bir loser yapar kızların şaklabanı olursun friendzone yersin belki gerçekten sevdiğin kadını bulursun oda tabi genetiğin %0.01 lik dilimdeyse tabi fakirlerin genetiğide kötü olur you cannot change incel you will always be a loser