Babica Yaga
Untermensch genetic trash
★★★★
Daj mene racunaj 175cm u hrvatskoj
Realno i u pravu si. Os da pisem ili da glasovne saljem imam dobro objasnjenje
I can’t speak Serbo-Croat, though I admit it’s a nice language@DarkStar explain to him why balkan are tallfags
sve se poskupilo i ovde. kuce, hipotheke, renta, hrana, naj manje trebas da zaradis 4.5-5k euro/mjesenoc ako hoces da imas comfy life i da izades iz podrum roditelja...<4k = wageslaveryNajverovatnije se posleratne generacije bolje hrane iako je hrana skupa u 3 pm i neko sranje oko epigenetike
Ovde ljudi počeli meso i povrće na grame i komad da kupuju. Na TV kažu prosečna plata 800 eur, jes kurac. Svakog koga znam, i burazer moj, niko nema platu preko 400 eur. Cena kvadrata isto skočila za duplo. Kuće po selima su 25-30k eura.sve se poskupilo i ovde. kuce, hipotheke, renta, hrana, naj manje trebas da zaradis 4.5-5k euro/mjesenoc ako hoces da imas comfy life i da izades iz podrum roditelja...<4k = wageslavery
ista stvar ovde ali ovde je 1k eura ''s kraja na kraj''. ja imam 2 kuce tako da sam bez brige oko toga al bezim ja van najradijeOvde ljudi počeli meso i povrće na grame i komad da kupuju. Na TV kažu prosečna plata 800 eur, jes kurac. Svakog koga znam, i burazer moj, niko nema platu preko 400 eur. Cena kvadrata isto skočila za duplo. Kuće po selima su 25-30k eura.
Ovde treba ti 1k eura da živiš solidno, skrpis kraj sa krajem i za hranu. A to imaju u samo par gradova i to ovi sa bolje plaćenim poslovima.
hrana ovdje je nenormalna, kaze mi rodjak svaba da u njemackoj hrana jeftinijaOvde ljudi počeli meso i povrće na grame i komad da kupuju. Na TV kažu prosečna plata 800 eur, jes kurac. Svakog koga znam, i burazer moj, niko nema platu preko 400 eur. Cena kvadrata isto skočila za duplo. Kuće po selima su 25-30k eura.
Ovde treba ti 1k eura da živiš solidno, skrpis kraj sa krajem i za hranu. A to imaju u samo par gradova i to ovi sa bolje plaćenim poslovima.
u pravu si jerHollandija za 10 godina
View attachment 1229840
tu u zagrebu su vecina muskih oko 180cm, i mladji i stariji al je velik grad i vecina parova su tallfag i neka devojkau pravu si jer
ove zoomer ( 2002-2015) zenske su toliko hipergamske, tj ove mladje ce biti da je to nerelano
doslovno jedna ruzna riba iz bivseg razreda je odjebala momka jer je ''samo'' 180 cm visok. a sadasnji decko je tallfag od 2m, klasika...
ja kao bottom 23% znam da je over. kad god vidim manlet kida zao mi ga je jer znam kako ce se mucit, ili nece uopste da ima devojku. kako je u yugoslaviji neironicno malo bolje bilo, znam dosta matori koji su niski bili a imali su ok zenu i decu.
Oni imaju veću ponudu. Moji rodjaci koji su bili preko kažu da no name mesni proizvodi u ekonomicnim pakovanjima su dzabe, jeftinije nego ovde a plate kud i kamo veće.hrana ovdje je nenormalna, kaze mi rodjak svaba da u njemackoj hrana jeftinija
Nema jer smo mi Hrvati šengen i europa pa ti evo proizvodi hrvatske koka kola 2L velika flašaOni imaju veću ponudu. Moji rodjaci koji su bili preko kažu da no name mesni proizvodi u ekonomicnim pakovanjima su dzabe, jeftinije nego ovde a plate kud i kamo veće.
Kao da sve nije bilo dovoljno nego i struju poskupeli 3 puta za godinu.
Nedavno rusi otvorili market u mom gradu, Mere. Roba je od malih domaćih proizvođača u rinfuzu. Roba kvalitetnija nego po marketima a cene 50 posto niže. Dimljene roštilj kobasice 1kg 3 eura, energetsko piće 0.4 eura pola litre. To sam probao i veoma je dobro. Ako imate negde u blizini vredelo bi da posetiš.
Meso je preskupo mora da se jede slop. Kobasice viršle i to. Nema se para za normalno mesoOni imaju veću ponudu. Moji rodjaci koji su bili preko kažu da no name mesni proizvodi u ekonomicnim pakovanjima su dzabe, jeftinije nego ovde a plate kud i kamo veće.
Kao da sve nije bilo dovoljno nego i struju poskupeli 3 puta za godinu.
Nedavno rusi otvorili market u mom gradu, Mere. Roba je od malih domaćih proizvođača u rinfuzu. Roba kvalitetnija nego po marketima a cene 50 posto niže. Dimljene roštilj kobasice 1kg 3 eura, energetsko piće 0.4 eura pola litre. To sam probao i veoma je dobro. Ako imate negde u blizini vredelo bi da posetiš.
Meso je preskupo mora da se jede slop. Kobasice viršle i to. Nema se para za normalno meso
Hipergamija za hranu al bukvalno. Top 20% jede ramstekove po restoranima a ostatak gleda na youtubu kako drugi jedu. Jesi primetio kako food channelovi imaju sve vise pregleda.Nema jer smo mi Hrvati šengen i europa pa ti evo proizvodi hrvatske koka kola 2L velika flaša
.2.7€. Piva obicna je više od 1.5€ . Flaša od pola litre
Previse je ljudi. Veoma jednostavno. Nema nacin da svi jedu pošteno , jer je previse ljudi i kod nas i na planeti. Kako ces ti uzgajat toliko mesa za 3.5 milona ljudi samo u hrvatskoj. ?Hipergamija za hranu al bukvalno. Top 20% jede ramstekove po restoranima a ostatak gleda na youtubu kako drugi jedu.
Isto. Sta god da zivot ima dobro da ponudi ja nisam probao. Čemu takav život. Željan svega i svačega. Ako izuzmes ovo mesto nemaš ni sa kim ni da popričaš. Ko će ozbiljno shvatiti nekog ko je nesposoban za život. Il se brecaju na tebe ili te gledaju ko bolesnu životinju.Previse je ljudi. Ja iskreno bolje da se nisam ni rodio
Najgore je sto ja sve sto radim radim jer mi se tako kaze ili da se uklopimIsto. Sta god da zivot ima dobro da ponudi ja nisam probao. Čemu takav život. Željan svega i svačega. Ako izuzmes ovo mesto nemaš ni sa kim ni da popričaš. Ko će ozbiljno shvatiti nekog ko je nesposoban za život. Il se brecaju na tebe ili te gledaju ko bolesnu životinju.
da stvarno ne mogu vjeruvat, prijatelji mojih starci su prije 10 godina kupili kucu u Zenici za 50k eura, a sada je vrijedna najmanje duplo više.Cena kvadrata isto skočila za duplo. Kuće po selima su 25-30k eura.
i ja imam dvije kuce. Jednu u Makarskoj (blizu Splita) i jednu u Zepce. i 2,5 ha zemlje od djeda s oceve strane, umro mozda prije 20 god.ista stvar ovde ali ovde je 1k eura ''s kraja na kraj''. ja imam 2 kuce tako da sam bez brige oko toga al bezim ja van najradije
Rich.isda stvarno ne mogu vjeruvat, prijatelji mojih starci su prije 10 godina kupili kucu u Zenici za 50k eura, a sada je vrijedna najmanje duplo više.
i ja imam dvije kuce. Jednu u Makarskoj (blizu Splita) i jednu u Zepcu. i 2,5 ha zemlje od djeda s oceve strane, umro mozda prije 20 god.
nema novca za tvoju visinu/liceRich.is
Barem mozes copat bolje. Bar rentaj to u makaskoj to je danas GOLDnema novca za tvoju visinu/lice
upravo si, kad vidim prijetelje od staraca, nisu nesto puno veci od njega. Moj tata je samo 170 cm, a mater oko 155 cm. Djed s majcine strane je oko 160 cm i izgubio je kosu kad je imao 23 godine jfl. zato sada pijem finasterid/dutasterid. Celav = DEATH sentence, stvarno brutalno.ja kao bottom 23% znam da je over. kad god vidim manlet kida zao mi ga je jer znam kako ce se mucit, ili nece uopste da ima devojku. kako je u yugoslaviji neironicno malo bolje bilo, znam dosta matori koji su niski bili a imali su ok zenu i decu
@Mecojada stvarno ne mogu vjeruvat, prijatelji mojih starci su prije 10 godina kupili kucu u Zenici za 50k eura, a sada je vrijedna najmanje duplo više.
i ja imam dvije kuce. Jednu u Makarskoj (blizu Splita) i jednu u Zepce. i 2,5 ha zemlje od djeda s oceve strane, umro mozda prije 20 god.
Sve je sranje. Pogotovo kad počneš očigledno da kasniš za drugima po iskustvu i ostvarenjima. Oni koji su ti bili jednaki odjednom će te gledati ko crva i okrenuće glavu kad te vide na ulici.Najgore je sto ja sve sto radim radim jer mi se tako kaze ili da se uklopim
Ja nebi u skolu
Nebi vozio
Nebi imao wc
Nebi se prao
Nebi jeo to sto jedem
I tako dalje. Nesposoban sam za sve osim za sviranje mozda. U tome sam prosjecan. Sve ostalo lose, fizicki 0, mentalno slabo.
Nemam ni incel frendova irl s kima mogu imat pametne razgvore
Skupo u tri lepe, 13 eura a nemaš šta videti@Mecoja
To ja i mali brat pojedemo za 2 obroka.Skupo u tri lepe, 13 eura a nemaš šta videti
Kupuješ paradajz za 15 evra kilo?@Mecoja
To je ono za picu umak. Svejedno je skupo ko kurac.Kupuješ paradajz za 15 evra kilo?
Paradajz ono ni 50 kalorija po komaduKupuješ paradajz za 15 evra kilo?
Ja danas sestricu kupio cedevitu, dva paradajza, dve breskve, dva krastavca i 200g pileće šunke, bilo je oko 9 eura. Sto dete pojede iz dva puta, treba goreti na njivi 4-5 sati da zaradiš.To ja i mali brat pojedemo za 2 obroka.
iz Omiša si? Lijepa plaza tamo, pjescana. cijene su oprileke iste ovde u NL lol@Mecoja
Kako 5 sati 9 eura.Ja danas sestricu kupio cedevitu, dva paradajza, dve breskve, dva krastavca i 200g pileće šunke, bilo je oko 9 eura. Sto dete pojede iz dva puta, treba goreti na njivi 4-5 sati da zaradiš.
Nisam. Zgiz Omiša si? Lijepa plaza tamo, pjescana. cijene su oprileke iste ovde u NL lol
Minimalac ti je ovde 2.5 na sat, 4 sataKako 5 sati 9 eura.
Gotovo za srbijaceloveMinimalac ti je ovde 2.5 na sat, 4 sata
20-25 eura je dnevnica od 10 sati. Zavisi sta se bereKako 5 sati 9 eura.
Kolko se baustela placa. Ako se vec trgas po suncu odi bit vodoinstalater ili krovove radit20-25 eura je dnevnica od 10 sati. Zavisi sta se bere
Plašim se visine užasno al se dobro placaKolko se baustela placa. Ako se vec trgas po suncu odi bit vodoinstalater ili krovove radit
brutal. avg Poljak factory worker u moju kompaniju zaradi €15 na sat. moja plata je €18,00 (programer)20-25 eura je dnevnica od 10 sati. Zavisi sta se bere
Mi evropsko imamo samo cenebrutal. avg Poljak factory worker u moju kompaniju zaradi €15 na sat. moja plata je €18,00 (programer)
Imate ruse i kineze da vas podrzavaju.Mi evropsko imamo samo cene
Al pametno od tvojih sto su se iscupali odavde na vreme. I ovde je hipergamija jebena pogotovo za visinu, al tamo bar se bolje zivi.brutal. avg Poljak factory worker u moju kompaniju zaradi €15 na sat. moja plata je €18,00 (programer)