matkaboskaNEETowska
war, war never changes
★
Jak w tytule, nie dość, że jestem niski to Bóg pokarał ryjem, jakiego matce ciężko kochać
Średnio mi się widzi dostać wenere, na IT za późno, to chyba koniecw polsce to pewnie być białym murzynem w IT, zarabiać 15k i chodzić na dziwki
rel w chuj, jak bym mial kase to bym tyle jakis itemkow nakupowal zeby moje mieszkanie wygladalo jak te mieszkania randomowego dziadka z filmow przygodowych ktory okazal sie byc podroznikiem i enjoyerem wszystkiego co swiat stworzyl. jakies globusy, mapy, modele statkow, szable, zbroje, sciana ksiazek itdnp. ja bym zbierał instrumenty muzyczne i fotograficzne oraz przedmioty historyczne
Jak najbardziej, może i żadna k0bieta nie chciała za życia, ale przynajmniej miałbym o czym opowiadać.rel w chuj, jak bym mial kase to bym tyle jakis itemkow nakupowal zeby moje mieszkanie wygladalo jak te mieszkania randomowego dziadka z filmow przygodowych ktory okazal sie byc podroznikiem i enjoyerem wszystkiego co swiat stworzyl. jakies globusy, mapy, modele statkow, szable, zbroje, sciana ksiazek itd
a ja nie jestem za tymrel w chuj, jak bym mial kase to bym tyle jakis itemkow nakupowal zeby moje mieszkanie wygladalo jak te mieszkania randomowego dziadka z filmow przygodowych ktory okazal sie byc podroznikiem i enjoyerem wszystkiego co swiat stworzyl. jakies globusy, mapy, modele statkow, szable, zbroje, sciana ksiazek itd
rel, ten uczuć, gdy 1 chłop wkurwił badaniami normików tym, czy to ludzkość jest głównym czynnikiem globalnego ociepleniaJak najbardziej, może i żadna k0bieta nie chciała za życia, ale przynajmniej miałbym o czym opowiadać.
I tutaj leżałby korzeń czarnej pigułki. Są ludzie, którzy opowiadają tylko o codziennym życiu i mają w chuj atencji i poszanowania, są i ludzie, którzy sporo wiedzą i potrafią, sporo widzieli, lecz tamci go zakrzyczą i zdeklasują czy to swoim wyglądem oraz swoją próżnością i obłudą mądrości (w sumie 99% k0biet i prawie połowa mężczyzn)