Left4DeadBPDvictim
Chopped chin + one pound fish + squid games ☠️☠️☠️
-
Just installed it and I'll probably play it later.
Thoughts on the game?
Thoughts on the game?
Inb4 niggers in 1900's Sicily. You know hangar 13 is probably gonna do it. They made a fucking Mafia game with a nigger protagonist after allHopefully the upcoming Mafia isn't popozzed.
Inb4 niggers in 1900's Sicily. You know hangar 13 is probably gonna do it. They made a fucking Mafia game with a nigger protagonist after all
my kind of gamethe game is dogshit, you spent 90% of the game watching cutscenes and driving a car
Mafia 2 is better.Just installed it and I'll probably play it later.
Thoughts on the game?
Let's be honest, the reason Mafia 3 sucks is because the protagonist is a nigger.
I've never played it but I keep wanting to but I'm fucking POORJust installed it and I'll probably play it later.
Thoughts on the game?
If you're a newcomer only play the first two.Only the first two ones are good.
Let's be honest, the reason Mafia 3 sucks is because the protagonist is a nigger.
Dziwne mafia jedynka jest uwielbiana w polsce podczas gdy dwójka choć dobra to nie ma tu kultu jejWhich one? I couldn't stand og 1 due boring driving but loved 2, hated 3 and liked 1 remake. I hope 4 will be as good as the 1 remake or 2.
Bo Polacy lubia nudne gry z beznadziejnym gameplayem, Metiny i inne gowna sa tutaj mega popularne. 2ka byla duzo ciekawsza niz jedynka Mafii nawet mimo troche slabszej historii.Dziwne mafia jedynka jest uwielbiana w polsce podczas gdy dwójka choć dobra to nie ma tu kultu jej
...Lub Gothic, ale gothic nie ma nawet dobrej historiiBo Polacy lubia nudne gry z beznadziejnym gameplayem, Metiny i inne gowna sa tutaj mega popularne. 2ka byla duzo ciekawsza niz jedynka Mafii nawet mimo troche slabszej historii.
Do Gothica mam sentyment bo gralem za dzieciaka ale jak probowalem grac w Kroniki Myrthany calkiem sie odbilem juz przyjemniej mi sie gra w gry na PS1 niz te Gothicki, to jest gorsze drewno niz gry z lat 90 jak swietny Parasite Eve 1, po prostu tragedia i dramat....Lub Gothic, ale gothic nie ma nawet dobrej historii
Odbilem sie od Morrowinda i dawno temu jak i nie tak dawno temu gdy probowalem znowu, walka jest semi-turowa ale nie widac efektow twoich ciosow bo nawet nie ma combat loga... NPC to gowno wszyscy gadaja o tym samym tylko pare z nich ma swoje dialogi i osobowosc, swiat jest kompletnie martwy, tez wole Obliviona i Skyrima ale dzisiaj te gry wydaja sie zbyt prostackie w porownianiu do takiego Kingdom Come Deliverance czy Divinity OS2 czy Baldura 3.Jakieś opinie o morrku ? próbowałem i mimo kultu tej ( szczególnie że teraz jest modne żeby ją wielbić ) wolę Oblivion czy Skyrima ( pewnie gardzisz ) nie mogłem się przełamać przez dziadowski gameplay.
Lubie tylko FNV reszta nic ciekawego, F3 mial troche lepsze lokacje niz NV a F4 to borderlands a nie Fallout, 2d fallouty nigdy nie lubilemOpinie o wszystkich Falloutach ? Dla mnie albo F2 lub FNV, F1 gdyby nie ten jebany licznik mógłby też być powalczyć. F3 mimo że sporo gardzi to jest całkiem przyzwoitą grą i F4 jest....5/10 at best
Wolalem zawsze pykac w Arcanum i Dungeon Siege 1 niz stare 2d FalloutyGram też ostatnio w arcanum mimo że klasyczne fallout mają lepszą walkę ale gra ma super świat i sam koncept świata