Shotgun_in_my_mouth
Certified Retard
★★
Są tu jakieś neety z PL?
zapiekanka
Sorry, just bored. I'm also cooking that todayDon’t tease me bhai
Oczywiście, ale prawnie to jestem ciągle studentem tylko przez rok się leczyłem psychiatryczne
MmmmView attachment 1186732
Done. Not the best, not the most authentic as I used regular bread instead of a baguette.
Rodzice (ultraprzegryw) i zapomoga dla niepełnosprawnych z uczelni 1k miesięcznieSkad pieniądze? Socjal?
I to jest prawidłowe wpsarcie państwa, nie to co pieniądze za zrobienie bombleków podczas wpadki. Jesteśmy tego warci, jak głosi pewna reklama...Rodzice (ultraprzegryw) i zapomoga dla niepełnosprawnych z uczelni 1k miesięcznie
demonizowanie macierzyństwa zniszczy polske, ludność kraju to jego największa siła więc powinniśmy wspierać matki i kulturowo uważać macierzyństwo za ważną rolę społecznąI to jest prawidłowe wpsarcie państwa, nie to co pieniądze za zrobienie bombleków podczas wpadki. Jesteśmy tego warci, jak głosi pewna reklama...
ok to kiedy znajdziesz sobie żone?demonizowanie macierzyństwa zniszczy polske, ludność kraju to jego największa siła więc powinniśmy wspierać matki i kulturowo uważać macierzyństwo za ważną rolę społeczną
nigdy, ale wole żeby moje państwo było silniejsze i bogatsze bo im bogatsze państwo tym lepsze warunki życia inceliok to kiedy znajdziesz sobie żone?
ja pierdole, My, Polacy, żyjemy tak samo, tylko ja jestem biednyJa rocznik 89 i przez całe życie pracowałem tylko przez kilka miesięcy jako pomocnik kucharza. Obecnie siedzę na rencie na schizofrenię prostą. Stary ma bardzo wysoką emeryturę jak na polskie warunki, do tego brat zarobi te 5-6k cebulionów miesięcznie, więc finansowo na wszystko starcza. Boję się co będzie jak stary kopnie w kalendarz. Przez schizofrenię prostą, oraz wiele lat gnębienia przez społeczeństwo za słaby wygląd jestem już kompletnym wrakiem człowieka i większość 80-letnich ludzi ma więcej chęci do życia niż ja.