Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

NEETowanie w PL?

• Thread starter Shotgun_in_my_mouth
  • Start date
Shotgun_in_my_mouth

Shotgun_in_my_mouth

Certified Retard
★★
Są tu jakieś neety z PL?

Over for zapiekankacels

Oczywiście, ale prawnie to jestem ciągle studentem tylko przez rok się leczyłem psychiatryczne

IMG 0703

Done. Not the best, not the most authentic as I used regular bread instead of a baguette.

Rodzice (ultraprzegryw) i zapomoga dla niepełnosprawnych z uczelni 1k miesięcznie
I to jest prawidłowe wpsarcie państwa, nie to co pieniądze za zrobienie bombleków podczas wpadki. Jesteśmy tego warci, jak głosi pewna reklama...

I to jest prawidłowe wpsarcie państwa, nie to co pieniądze za zrobienie bombleków podczas wpadki. Jesteśmy tego warci, jak głosi pewna reklama...
demonizowanie macierzyństwa zniszczy polske, ludność kraju to jego największa siła więc powinniśmy wspierać matki i kulturowo uważać macierzyństwo za ważną rolę społeczną

demonizowanie macierzyństwa zniszczy polske, ludność kraju to jego największa siła więc powinniśmy wspierać matki i kulturowo uważać macierzyństwo za ważną rolę społeczną
ok to kiedy znajdziesz sobie żone?

ok to kiedy znajdziesz sobie żone?
nigdy, ale wole żeby moje państwo było silniejsze i bogatsze bo im bogatsze państwo tym lepsze warunki życia inceli

Ja rocznik 89 i przez całe życie pracowałem tylko przez kilka miesięcy jako pomocnik kucharza. Obecnie siedzę na rencie na schizofrenię prostą. Stary ma bardzo wysoką emeryturę jak na polskie warunki, do tego brat zarobi te 5-6k cebulionów miesięcznie, więc finansowo na wszystko starcza. Boję się co będzie jak stary kopnie w kalendarz. Przez schizofrenię prostą, oraz wiele lat gnębienia przez społeczeństwo za słaby wygląd jestem już kompletnym wrakiem człowieka i większość 80-letnich ludzi ma więcej chęci do życia niż ja.

Ja rocznik 89 i przez całe życie pracowałem tylko przez kilka miesięcy jako pomocnik kucharza. Obecnie siedzę na rencie na schizofrenię prostą. Stary ma bardzo wysoką emeryturę jak na polskie warunki, do tego brat zarobi te 5-6k cebulionów miesięcznie, więc finansowo na wszystko starcza. Boję się co będzie jak stary kopnie w kalendarz. Przez schizofrenię prostą, oraz wiele lat gnębienia przez społeczeństwo za słaby wygląd jestem już kompletnym wrakiem człowieka i większość 80-letnich ludzi ma więcej chęci do życia niż ja.
ja pierdole, My, Polacy, żyjemy tak samo, tylko ja jestem biedny

View: https://www.youtube.com/watch?v=7FVXWK7VOUg

How do you even fucking neet in Poland?

Anyway, I want to move to Poland next year to work as a software cuck straight out of uni but I heard it’s impossible with the current market. Is it true? Will I have to be a Żabka wageslave?