Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

my stupid trait: robbing normies from candies when halloween

Status
Not open for further replies.
needsolution

needsolution

Visionary
★★★★★
i look like kid so can still play and collect candies :feelstastyman::feelstastyman::feelstastyman:

u r from poland dummy, kids don't collect candies during halloween here :cryfeels:

Do polaks even celebrate halloween! :feelstrash:

w masce to można, wszyscy myślą że 12 lat mam
mogs me tbhtbh
choc ja wygladam na 12-30 lat zaleznie od stopnia ogolenia i chuj wie czego xD
jakis czas temu jak kupowalem matce zaklad Lotto, to mnie pani poprosila w kasie o dowod, bo srogi hazard, wiec musialem wygladac na mocne 8 jfl

Not an americuck so I don't celebrate Halloween

u call my leg sexy its weird
I DIDNT WHEM I just find it cool to have a metal like robot i always wanted something robotic on me THATS SO COOL :feelstrash: :whatfeels:
Why dont we change our bodys?

I DIDNT WHEM I just find it cool to have a metal like robot i always wanted something robotic on me THATS SO COOL :feelstrash: :whatfeels:
Why dont we change our bodys?
:feelsseriously::feelsseriously::feelsseriously:

Not an americuck so I don't celebrate Halloween
same tbhtbh
I've seen children celebrating Halloween here by dressing up and going to some school dances/events and such, but never actually someone trick-or-treating

same tbhtbh
I've seen children celebrating Halloween here by dressing up and going to some school dances/events and such, but never actually someone trick-or-treating
gdzie wy żyjecie, u mnie dzieciaki cały czas popierdalają a ja za nimi XD

gdzie wy żyjecie, u mnie dzieciaki cały czas popierdalają a ja za nimi XD
nie chce rzucac miastem, bo schizomaxxer paranoidalny here, ale w sumie wyobrazalbym sobie, ze jesli gdziekolwiek maja importowac zachodnie zwyczaje, to moje miasto powinno byc jednym z najwczesniejszych nasladowcow :lul:

nie chce rzucac miastem, bo schizomaxxer paranoidalny here, ale w sumie wyobrazalbym sobie, ze jesli gdziekolwiek maja importowac zachodnie zwyczaje, to moje miasto powinno byc jednym z najwczesniejszych nasladowcow :lul:
:feelsbadman::feelsbadman::feelsbadman:

moze w sumie to robia u mnie, tylko nawet nie wiem, bo nie odslaniam nigdy rolet i nie patrze, co ludzie robia
a moj dom unikaja, bo wszystkie dzieci ostrzegli przed pojebem, ktory o 3 w nocy grozi Bogu i wychodzi tylko po alko i narkotyki :lul:
u mnie tyle dynamicznych oskarkow, ze to az niemozliwe

moze w sumie to robia u mnie, tylko nawet nie wiem, bo nie odslaniam nigdy rolet i nie patrze, co ludzie robia
a moj dom unikaja, bo wszystkie dzieci ostrzegli przed pojebem, ktory o 3 w nocy grozi Bogu i wychodzi tylko po alko i narkotyki :lul:
u mnie tyle dynamicznych oskarkow, ze to az niemozliwe
ja dziadkowi dwa lata temu wyjebałem 3 jajka na drzwi bo jak odchodziłem to mnie zwyzywał że kulawy jestem skurwysyn jebany

Status
Not open for further replies.