needsolution
Visionary
★★★★★
i look like kid so can still play and collect candies 

jak to nieu r from poland dummy, kids don't collect candies during halloween here![]()
o kurwa seriojak to nieja pieniądze zbieram czasami
w masce to można, wszyscy myślą że 12 lat mamo kurwa serio![]()
![]()
jaki low inhib
i doDo polaks even celebrate halloween!![]()
REALLY as what will u dress ur self?i do
mask to hide my face, then i look 12.REALLY as what will u dress ur self?![]()
mask to hide my face, then i look 12.
mogs me tbhtbhw masce to można, wszyscy myślą że 12 lat mam
back to fap and stop being creepAlso wagecuck to much
back to fap and stop being creep
u call my leg sexy its weird![]()
![]()
![]()
im not creep and btw
THERE ARE NO RULE THAT U CANT BE CREAP HAHAHAHAH![]()
I DIDNT WHEM I just find it cool to have a metal like robot i always wanted something robotic on me THATS SO COOLu call my leg sexy its weird
I DIDNT WHEM I just find it cool to have a metal like robot i always wanted something robotic on me THATS SO COOL![]()
Why dont we change our bodys?
same tbhtbhNot an americuck so I don't celebrate Halloween
Why not isnt that good idea?
gdzie wy żyjecie, u mnie dzieciaki cały czas popierdalają a ja za nimi XDsame tbhtbh
I've seen children celebrating Halloween here by dressing up and going to some school dances/events and such, but never actually someone trick-or-treating
Are you gonna dress up as a trashcan?Why not isnt that good idea?![]()
XDAre you gonna dress up as a trashcan?
No i will hide in real trashcan i dont want any candy i also wont get anyAre you gonna dress up as a trashcan?
DONT MAKE FUN OF ME
nie chce rzucac miastem, bo schizomaxxer paranoidalny here, ale w sumie wyobrazalbym sobie, ze jesli gdziekolwiek maja importowac zachodnie zwyczaje, to moje miasto powinno byc jednym z najwczesniejszych nasladowcowgdzie wy żyjecie, u mnie dzieciaki cały czas popierdalają a ja za nimi XD
nie chce rzucac miastem, bo schizomaxxer paranoidalny here, ale w sumie wyobrazalbym sobie, ze jesli gdziekolwiek maja importowac zachodnie zwyczaje, to moje miasto powinno byc jednym z najwczesniejszych nasladowcow![]()
moze w sumie to robia u mnie, tylko nawet nie wiem, bo nie odslaniam nigdy rolet i nie patrze, co ludzie robia
ja dziadkowi dwa lata temu wyjebałem 3 jajka na drzwi bo jak odchodziłem to mnie zwyzywał że kulawy jestem skurwysyn jebanymoze w sumie to robia u mnie, tylko nawet nie wiem, bo nie odslaniam nigdy rolet i nie patrze, co ludzie robia
a moj dom unikaja, bo wszystkie dzieci ostrzegli przed pojebem, ktory o 3 w nocy grozi Bogu i wychodzi tylko po alko i narkotyki
u mnie tyle dynamicznych oskarkow, ze to az niemozliwe
ja dziadkowi dwa lata temu wyjebałem 3 jajka na drzwi bo jak odchodziłem to mnie zwyzywał że kulawy jestem skurwysyn jebany