Super Nigger Boy
Proud Turkman
★
Keko esmer dark triad sevdalısı kürt bir kızı evire çevire bağırta çağırta döve döve sikmek isterdim ama tehlikeli gözükmüyorum hayat bitti
Manletim , framecelim , babyface im , beyazım , site çocuğyuumo zmn tehlikeli görünmeye calis git kasini cizdir dovme falan yaptir her kadin gordugun zaman gozlerini kıs kaşlarını çat git suç işle
boyun eger 175 ve azcık asagiysa topugu birkac cm daha yukarda olan spor ayakkabilardan falan giy ama 170 ve aşağındaysan o zaman yakışıklı olmadiğin sürece cok cok zorManletim
spor yapabilirsin ozellikle omuz calisarak ama eger ekstrem framecelsen o zaman pek bisi olcagini sanmiyorumframecelim
looksmaxxerlar benden daha iyi bilir birkac alet vardi dermaroller falan filan onlari deneyebilirsin ama cok ugrastirir gercektenbabyface im
turkiyede beyazlari hor goruyorlar ama aslinda beyaz top tier yani fakat ortalama bile olmadiktan sonra beyaz olsan ne esmer olsan ne yanibeyazım
boy 1.60boyun eger 175 ve azcık asagiysa topugu birkac cm daha yukarda olan spor ayakkabilardan falan giy ama 170 ve aşağındaysan o zaman yakışıklı olmadiğin sürece cok cok zor
knk tek taktik ne biliyo musun ortaokuldan beri tanıdıgın bi kız varsa ona açıl çünkü insanlar seni ne kadar uzun süre tanırlarsa yüzün onlara o kadar normal gelmeye başlıyo ve normal gelen yüz haliyle çekicidir böylece belki bir şansın olabilir o da cok dusuk birazboy 1.60
amk bundan niye şikayet ediyorsun? Güneydoğu anadolu asıllı bir türküm keşke beyaz olsaydım amk.beyazım
friendzone speedrun asfdsdsknk tek taktik ne biliyo musun ortaokuldan beri tanıdıgın bi kız varsa ona açıl çünkü insanlar seni ne kadar uzun süre tanırlarsa yüzün onlara o kadar normal gelmeye başlıyo ve normal gelen yüz haliyle çekicidir böylece belki bir şansın olabilir o da cok dusuk biraz