NorthernWind
Paragon
★★★★★
Nie mam pracy, całymi dniami siedzę w domu.
Nie lubię ludzie i hierarchia społeczna.
Cześć. Też jestem z Polska. Kraj jest piękna i mili ludzie.Nie mam pracy, całymi dniami siedzę w domu.
randombruce kiedy strumyk z wbijania czelendżerakurwy jebane przestańcie nam zaśmiecać polskie wątki i się podszywać pod najlepszą nację na świecie chuj wam w dupy cwele nigerskie
I only briefly understand polish.Cześć. Jestem Epedaphic. Miło mi.
(I’m sorry, i don’t yet understand anything else you wrote).
I'm from Lithuania.Cześć. Też jestem z Polska. Kraj jest piękna i mili ludzie.
I think it's significantly harder to visit Russia now, after 2022.Panie Rusku, jedź pan do Moskwy
Btw I don't mind Russians, I would visit Russia if I had money and language abilities
I know, unfortunatelyI think it's significantly harder to visit Russia now, after 2022.
jak mi sie reka z tatuazem zagoi to bedzie wbijanyrandombruce kiedy strumyk z wbijania czelendżera
jak mi sie reka z tatuazem zagoi to bedzie wbijany
szczerze mówiąc to raczej jestem mentalcelem, myślę że nawet jakbym dostał ciało boga to nic by się nie zmieniło, ale już po egzaminach to można grindowac chudniecie i silke i zobaczymy. generalnie normalne zycie jest uciazliwe jak sie jest grubym wiec tak czy tak musze to zrzucic no i zeby lepsze gory zdobywac tezView attachment 1186682
Schudnij, może jesteś normikiem. Miałem kolegę który schudł w chuj i miał taka szczenę, że japierdole.
If you think Poland is bad then come to Lithuania...polsza to kraj trzeciego świata w porównaniu do cywilizowanych krajów jak Włochy, Szwecja czy Niemcy
Przeciętny polak obok prawdziwego europejczyka czuje się jak pajeet obok dwunetrowego białego chada z kwadratową szczęką
A co dopiero z Mołdawią i Ukrainą?polsza to kraj trzeciego świata w porównaniu do cywilizowanych krajów jak Włochy, Szwecja czy Niemcy
Przeciętny polak obok prawdziwego europejczyka czuje się jak pajeet obok dwunetrowego białego chada z kwadratową szczęką
Ja mieszkam na wsi w Polsce b and ty chyba jesteś z miasta.If you think Poland is bad then come to Lithuania...
Yes I'm from city. I visited Poland and people seemed more nice compared to Lithuania.Ja mieszkam na wsi w Polsce b and ty chyba jesteś z miasta.
but you have euros, you're richYes I'm from city. I visited Poland and people seemed more nice compared to Lithuania.
Cope. Poland has significantly lower prices.but you have euros, you're rich
tak kurwa jest od 20 lat wręczno i słabo zarabiamy
You have better kolkhozes and wages there than we have in podlasieIf you think Poland is bad then come to Lithuania...
Nah, Bialystok is good.You have better kolkhozes and wages there than we have in podlasie
I’d like to visit Poland.Yes I'm from city. I visited Poland and people seemed more nice compared to Lithuania.
5/7 cech ale jak narazie mam ostatni rok szansy na "zaliczenie", mimo to chuj z tym
co to znaczy ze masz ostatni rok szansy na zaliczenie5/7 cech ale jak narazie mam ostatni rok szansy na "zaliczenie", mimo to chuj z tym
Włochy (oprócz północy) to jebany syf, brud, smród i kraj 3 świata. Jebać ich.polsza to kraj trzeciego świata w porównaniu do cywilizowanych krajów jak Włochy, Szwecja czy Niemcy
wszystko over tutaj. Alles nicht mehr normalWłochy (oprócz północy) to jebany syf, brud, smród i kraj 3 świata. Jebać ich.