Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

juz tak dlugo gnije w incelosferze, ze nie jestem w stanie rozmawiac z normdroictwem w muh NT jezyku

• Thread starter UnderdevelopedSlav
  • Start date
U

UnderdevelopedSlav

Mogłem mieć wszystko... A nie mam nic.
-
gnije od wczesnego 2017, zaczalem od wykopu i potem lookism takze

pamietam takich uzytkownikow jak wyjde_z_przegrywu, anoncio, filozofujacy typor. nie siedze tam juz od 2019 takze tych nowych mlodych chujkow nie znam

duty of nikolai makarov russian remember no call cod risitas

normcuck cow zajebana kurwa
Sure, here's a caricatured phrase that might be used by someone imitating Polish without actually knowing the language:
"Jabroski smaczny pierogi kielbasa krakowski!"
This phrase combines some common Polish-sounding elements and well-known words like "pierogi" and "kielbasa" in a playful and stereotypical manner. Please note that while it's intended to be humorous, it's always important to be respectful when imitating other languages or cultures.

4o

Sure, here's a caricatured phrase that might be used by someone imitating Polish without actually knowing the language:
"Jabroski smaczny pierogi kielbasa krakowski!"
This phrase combines some common Polish-sounding elements and well-known words like "pierogi" and "kielbasa" in a playful and stereotypical manner. Please note that while it's intended to be humorous, it's always important to be respectful when imitating other languages or cultures.

4o
yessir

Na wykopie nie ma sensu już siedzieć. Białek skurwysyn rozjebał portal, a ostatnio wprowadził jakąś głupią cenzurę. Na tagu #przegryw większość to zoomerstwo z discordów nie mający nic wspólnego z incelstwem.

Na wykopie nie ma sensu już siedzieć. Białek skurwysyn rozjebał portal, a ostatnio wprowadził jakąś głupią cenzurę. Na tagu #przegryw większość to zoomerstwo z discordów nie mający nic wspólnego z incelstwem.
odkad content z przemasem sie skonczyl jak wbil czarodzieja to wieje chujem

To chyba się sporo pozmieniało od tego 2022 jak na dobre przestałem vikop.ru przeglądać. Tam już pod koniec 2021 sporo było idiotów, którzy zaśmiecali święty tag takimi wypocinami, że dziewczyny ich rzucały, za ma mało zaruchali, czy, że benzyna podrożała i nie będą mogli tak często swoimi bmw/audi za 30-40k podrywać.

Teraz to pewnie i zoomERstwo podbiło te różne zony. Nadal srają na starszych, a jak są prawikami, to dlatego, że sami chcą. Najlepiej to by było wyłączyć 90% internetu albo wprowadzić obowiązkowe testy psychologiczne na korzystanie z netu.

Szkoda, że w tych latach 90 tego nie wymyślili, żeby internet pozostał tylko przewodowy na uczelniach, szkołach i bibliotekach, ewentualnie w kafejkach internetowych jak te 20-15 lat temu. Sam S. Lem (może i Żyd, ale rozsławił nasz kraj) uznał, że nigdy nie widział tyłu idiotów w życiu co zaczął korzystać z internetu

Szkoda, że w tych latach 90 tego nie wymyślili, żeby internet pozostał tylko przewodowy na uczelniach, szkołach i bibliotekach, ewentualnie w kafejkach internetowych jak te 20-15 lat temu. Sam S. Lem (może i Żyd, ale rozsławił nasz kraj) uznał, że nigdy nie widział tyłu idiotów w życiu co zaczął korzystać z internetu
nie no, prywatne forum powinno byc. zarowno to jak i lookism/looksmax. teraz to juz mleko sie wylalo i nic nie da sie zrobic, zoomerstwo i NTfagi rozjebaly wszystko. rowniez powinino powstac polskie incelowskie PRYWATNE forum zlozone z OGs z wykopu

nie no, prywatne forum powinno byc. zarowno to jak i lookism/looksmax. teraz to juz mleko sie wylalo i nic nie da sie zrobic, zoomerstwo i NTfagi rozjebaly wszystko. rowniez powinino powstac polskie incelowskie PRYWATNE forum zlozone z OGs z wykopu
Jak najbardziej, też się zastanawiałem czy nie zobaczyć na tym silniku (xenforo jakoś tak) co tutaj nie zrobić. Miałem też z wordpressa zajęcia na studiach, tylko pinionżkuff brak a hosting może być drogi. Dać jakąś chwytliwą nazwę i właśnie pozbierać OGów i jak już przyjmować nowych, ale znających blackpill od podstaw. Takich trolików w stylu "dziewczyna mnie rzuciła po tym jak się wylizaliśmy/wyruchaliśmy", czy "dała sobie włożyć, ale w gumce" to byśmy odsiewali na wstępie. No i zero kobiet, bo niestety ta infografika z tymi hobby/fanowskimi działalnościami i kobietami jest prawdziwa, jak się pojawią kobiety to i simpy/biali rycerze i czarny PR się zacznie.

Tu wyjątkowo można sparafrazować PiSiora Stasia Karczewskiego - praca dla idei. ABW chyba za bardzo nami się nie przejmowało.

Białek i Rudy do wora

pinionżkuff brak
Tak, 60 dolarów za minimalny pakiet miesięcznie. Jednak 250 zł to trochę sporo, nawet jeśli bym brał tą zapomogę dla niepełnosprawnych 1k z uczelni, ale wtedy bym czasu na konfigurowanie nie miał albo siły

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back