Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Îl vor lăsa pe Georgescu să candideze?

stalkerKiller

stalkerKiller

I'll be watching you
@Based NaziCel @NeverEvenBegan @caineturbat2003 @Shrek @Awake

Eu zic că nu-i vor valida mandatul după ce a zis chestia aia despre Ucraina, că doar CCR-ul a dovedit că poate să ia orice decizie arbitrară.

Atat timp cat Romania este sub influenta UE, nu cred. Trebuie sa tinem minte si ca normanzii inghit tot ce se zice la stiri ca e agent rus, ca e aia, ca e al doilea Adolf Hitler, etc. Similar cu ce-i s-a intamplat lui Donald Trump. Motivul pentru care Georgescu a reusit sa aiba popularitate si voturi este din cauza romanilor din diaspora in timp ce romanii din Romania au votat cu Lasconi. Majoritatea romanilor aici sunt doar niste "cucks" retardati.

Eu cred că îl vor lăsa până la urmă să candideze și să câștige președinția (Până la urmă dacă s ăia comuniști slinoși de la CCR nu o sā anuleze alegeri, candidați și mandate până la nesfârșit pentru că ar intra “fanii” lui Georgescu și alți oameni nemulțumiți peste ei în parlament și tot poporul s-ar prinde că e prea de tot și că am ajuns o cvasi-dictatură condusă de excrementele “umane” de la CCR.Așa că nu mai au ce face decât să-și accepte înfrângerea pentru că bănuiesc că nu va începe al treilea război mondial din cauza asta).

Eu cred că îl vor lăsa până la urmă să candideze și să câștige președinția
Bine ar fi daca se va si intampla asa, insa eu nu sunt convins de acest lucru. CCR efectiv a luat o decizie constient neconstitutionala si nu s-a facut prea mare tam tam. O pot face si o a doua oara cu usurinta. Singura speranta a Romaniei sunt patriotii care vor pune mana pe valize si vor parasii tara lor profund nelibera si saraca.

Viitorul presedinte al Romanistanului e Cacarau Antonescu .Asa a venit directiva de la NWO pt statul sclavet roman.