NeverEvenBegan
KHHDV Wizard Alchemist. Wage Feelsdevilcel.
★★★★★
Îl urăsc pe Will Smith. Pula mea de negrotei. A futut-o pe Margot Robbie și m-a cuckat.
BĂGA-MI-AȘ PULA ÎN MĂ-SA
VREAU CA MARGOT ROBBIE SĂ MĂ STRÂNGĂ DE PULĂ
VREAU SĂ ÎMI SUGRUME PULA DE 11 CM
SĂ ÎMI PLEZNEASCĂ VENELE DE PE PULĂ LA CÂT DE TARE SĂ MĂ STRÂNGĂ
Să-mi bag pula și răniții în foidele astea proaste. Scursuri proaste, jeguri proaste. Niște veceuri proaste. În afară de corp, nu au nimic de oferit. Sunt niște bucăți proaste de carne. Băga-mi-aș morții în gâturile lor. Ștoarfe nerecunoscătoare. Morții lor de jeguri.
Bărbații vor doar să le iubească, să le protejeze. Bărbații țin cu adevărat la ele. Dar ele ce fac? Sunt toate pe interes. Literalmente ele nu pot iubi bărbații. Ele iubesc doar ce bărbații pot să facă pentru ele. Niște profitoare jegoase. Lipitori. Bucăți de carne. Singurul motiv pentru care au drepturi acum e că bărbații le-au lăsat să aibă. Mi-aș pula în morții răniților lor.
O să vadă ele. Nu acum, mai târziu. Acum o duc bine, se cred invicibile cu toată societate și media care le protejează, și le apără, și le încurajează la orice. O să vadă ele în viitor, peste câteva decenii. Bărbații o să se sature de modul în care femeile îi tratează. Femeile au toate șansele să fie iar feminine, iubitoare, supuse. Dar nu vor. Ok, o să vadă ele mai târziu. O să ajungă să cerșească iar după șansa de a fi casnice ca în anii 50. Dar o să fie prea târziu atunci