Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Discussion Any balkancels here?

goyim next door

goyim next door

IQcel outcast.
★★★★★
Online time
6d 3h
Someone get me out of here
I hate getting mogged to oblivion by both men and women

There is no salvation in the balkans you know this

Kakvi su Francuzi brocel?
Da li su đevojke kurve ko i na Balkanu?
ovdje je jos teđe brate vjeruj mi , sada ne znam kake su bosanke nisam se ni vraco niti se druzim sa bosansima , kvalitet zivota je bolja ali sto se tice zena nemoj ni da mislis , odvratne vjestice su , samo chad i one ruzne isto.

ovdje je jos teđe brate vjeruj mi , sada ne znam kake su bosanke nisam se ni vraco niti se druzim sa bosansima , kvalitet zivota je bolja ali sto se tice zena nemoj ni da mislis , odvratne vjestice su , samo chad i one ruzne isto.
Ništa nisi propustio ovdje buraz. Hrvatica, Bošnjakinja, Srpkinja. Sve su kurve, bez obzira na religiju i nacionalnosti. Izađem napolje i jedino što vidim so niske đevojke sa visokim muškarcima, većina 192cm+. Kako nije došao ni jedan ER na Balkanu je čudo. Platio bi svaku paru da to vidim. :feelskek:

Last edited:
Ništa nisi propustio ovdje buraz. Hrvatica, Bošnjakinja, Srpkinja. Sve su kurve, bez obzira na religiju i nacionalnosti. Izađem napolje i jedino što vidim so niske đevojke sa visokim muškarcima, većina 192cm+. Kako nije došao ni jedan ER na Balkanu je čudo. Platio bi svaku paru da to vidim. :feelskek:
hahahah ali sada mozda bi imao vise sanse u francuskoj ovde su muskarci manji ako si visok , ja sam 182cm visok osjecam se ni visok ni mal sada ako si ti stvarno visok imao bi sansu ovdje ali fransuskinje su odvratne stvrano mislim da su najgore zene na svjetu brate sada radi sta god hoces , dodi ovdje ako ti treba bolji kvalitet zivote ali sto se tice zena nemoj ni sanjat , zavrseno je.

hahahah ali sada mozda bi imao vise sanse u francuskoj ovde su muskarci manji ako si visok , ja sam 182cm visok osjecam se ni visok ni mal sada ako si ti stvarno visok imao bi sansu ovdje ali fransuskinje su odvratne stvrano mislim da su najgore zene na svjetu brate sada radi sta god hoces , dodi ovdje ako ti treba bolji kvalitet zivote ali sto se tice zena nemoj ni sanjat , zavrseno je.
Znam da su Francuzi ljigavi ali šta rade te žene da ih čini najgorim of svih na svijetu, pogotovo pored crnkinja, ciganki i ostalih rasa? Ja vjerujem da su naše žene bar u top 5 najgorih na planeti.

Nisam siguran da li vam je stvarno toliko dobro tamo. Video sam dosta videa na twitteru i sve što vidim so jebeni imigranti iz Indije i Pakistana koji seru po ulicama i siluju prvu pičku koju vide. Jel ti je ika dala šansu tamo u francuskoj? Možda bi mislile da si egzotičan jer si sloven.

Last edited:
Znam da su Francuzi ljigavi ali šta rade te žene da ih čini najgorim of svih na svijetu, pogotovo pored crnkinja, ciganki i ostalih imigranata?

Nisam siguran da li vam je stvarno toliko dobro tamo. Video sam dosta videa na twitteru i sve što vidim so jebeni imigranti iz Indije i Pakistana koji seru po ulicama i siluju prvu pičku koju vide.
vjeruj mi nisu toliki problem imigranti vise su francuzi , zene su im toliko pokvarene ne znam sta da kazem ali boli me kurac zivim u svom cosku na kompijuteru ne interesuju me ili ako su me pozivali da idemo pit , ne mogu ti opisat ovde ako nemas onu prettyboy facu nece te nikada htjet one vole one pickaste muskarce ovde i u pravu si ljigavi su nikada im nemoj ledza okrenut puno su pokvareni.
Sada ostajem zato sto mogu NEET ali bez toga pobjegao bi iz francuske , ali ovo je sve njihova greska migranti nisu upropastili ovu drzavu , oni su sami sebe upropastili zato sto su ljigave picke i idealizaju zene , ubili bi i prijatelja i familiju za jednu obicnu kurvu.

vjeruj mi nisu toliki problem imigranti vise su francuzi , zene su im toliko pokvarene ne znam sta da kazem ali boli me kurac zivim u svom cosku na kompijuteru ne interesuju me ili ako su me pozivali da idemo pit , ne mogu ti opisat ovde ako nemas onu prettyboy facu nece te nikada htjet one vole one pickaste muskarce ovde i u pravu si ljigavi su nikada im nemoj ledza okrenut puno su pokvareni.
Sada ostajem zato sto mogu NEET ali bez toga pobjegao bi iz francuske , ali ovo je sve njihova greska migranti nisu upropastili ovu drzavu , oni su sami sebe upropastili zato sto su ljigave picke i idealizaju zene , ubili bi i prijatelja i familiju za jednu obicnu kurvu.
Vjeruj me ovdje ništa nije drugačije, osim što žive u onim jadnim commie zgradama. Gledao sam jednom vjesti o regionu i odmah sam se nasmeja kada sam čuo da su počeli da pričaju o femicidu i ovdje. Kako sam se počeo smejati. Gotovo je i na Balkanu. Kakvi pederi lmao. Muškarci ih vide ko boginje dok one jebaju samo klošare. Jebem im i taj Mercedes i Audi koji vozaju po ulicama ko mangupi. Bolje biti NEET nego da lomim leđna pa poslu za neke drolje.

Last edited:
Vjeruj me ovdje ništa nije drugačije, osim što žive u onim jadnim commie zgradama. Gledao sam jednom vjesti o regionu i odmah sam se nasmeja kada sam čuo da su počeli da pričaju o femicidu i ovdje. Kako sam se počeo smejati. Gotovo je i ovdje. Kakvi pederi lmao. Muškarci ih vide ko boginje dok jebaju samo klošare.
jebo te ............ Makar probaj pobjec ako mozes opet i jeste ovde zivot bolji sto se tice kvaliteta zivota ne mogu da kazem ali sto se tice zena nula kao svuda.
Ali mozda bi ti uspjeo ne znam brate.

Vjeruj me ovdje ništa nije drugačije, osim što žive u onim jadnim commie zgradama. Gledao sam jednom vjesti o regionu i odmah sam se nasmeja kada sam čuo da su počeli da pričaju o femicidu i ovdje. Kako sam se počeo smejati. Gotovo je i na Balkanu. Kakvi pederi lmao. Muškarci ih vide ko boginje dok one jebaju samo klošare. Jebem im i taj Mercedes i Audi koji vozaju po ulicama ko mangupi. Bolje biti NEET nego da lomim leđna pa poslu za neke drolje.
Kada sam redovnk sedeo po klupama u centru jednog od velikih gradova u Srbiji svaki dan je bio novi protest. Jedan dan Vucic, drugi dan Palestina, a treci dan me najvise nasmejao femicid. Naveli su jedno 7 imena nekih mrtvih zena i onda se drekenjali po centru grada, kao da su nasumicne mrtve zene iciji problem ili "odgovornost".

Kada sam redovnk sedeo po klupama u centru jednog od velikih gradova u Srbiji svaki dan je bio novi protest. Jedan dan Vucic, drugi dan Palestina, a treci dan me najvise nasmejao femicid. Naveli su jedno 7 imena nekih mrtvih zena i onda se drekenjali po centru grada, kao da su nasumicne mrtve zene iciji problem ili "odgovornost".
jebo te i kod nas je pocelo XDD ali nisam se iznenadio nasi ljudi uvjek hoce da imitiraju sta se radi na zapadu pljus nasi ljudi su naturalno ljevicari , meni ljevica nije losa stvar i ja sam ljevicar ali samo nisam woke ili feminista........

Joj lmao
Jednom za video reklamu za gey paradu hahaha. Kakvi retardi
Vidim Palestinu stikere po ulicama i ponekad "ACAB" na nekim zidovima. Zapad im je isprao mozgove

jebo te i kod nas je pocelo XDD ali nisam se iznenadio nasi ljudi uvjek hoce da imitiraju sta se radi na zapadu pljus nasi ljudi su naturalno ljevicari , meni ljevica nije losa stvar i ja sam ljevicar ali samo nisam woke ili feminista........
Ipak su i dalje vecinski desnicari, samo su levicari glasni. Nije me briga svakako, po meni je sve to cope, najvise me nerviraju studenti protestori, ne zato sto sam za Vucica, nego zato sto su veliki kenjatori, uvek najiritantniji ljudi.

sada jebi ga poserem se na feminizam in a woke ali ja sam jos ljevicar specialno sto se tice ekonomije, plus i jesu oni nasi politicare lopivi i govna upropastili su drzave prodali su se zapadu i desnicari su to uradili.

Jebeš obadvije strane, i levu i desnu
Kada si ružan, svi te mrze sa svih strana.
Nacionalizam je samo sub5 cope.

Jebeš obadvije strane, i levu i desnu
Kada si ružan, svi te mrze sa svih strana.
Nacionalizam je samo sub5 cope.
slazem se ali normalna ljevica je opet malo bolja od ostalih makar mozes NEET sa ljevicom , ostali hoce da budes rob.

slazem se ali normalna ljevica je opet malo bolja od ostalih makar mozes NEET sa ljevicom , ostali hoce da budes rob.
To je fer ako ne shvatas ni jedan sistem ozbiljno, koristis ga kad ti treba, pozivas se na zakone kad ti odgovaraju, krsis ih kad ti ne odgovaraju. Tako treba ziveti.

To je fer ako ne shvatas ni jedan sistem ozbiljno, koristis ga kad ti treba, pozivas se na zakone kad ti odgovaraju, krsis ih kad ti ne odgovaraju. Tako treba ziveti.
tako ja radim ovdje u fransuckoj evo sada neet godinu dana ostalo mi je jos za kraja ove godine a radio sam 3 godine i po u jednom hotelu prao sam sudze necu nikada vise , imas budale cjeli zivot tako rade ja bi se ubio.

Zato mrzim proteste. Drzava, vlada, zakon, prava, to su sve ideje u glavama ljudi koji se na njih pretplacuju, ciste iluzije. Nervira me kada se protestori pretvaraju kao da im neko duguje bezbednost, sprovodjenje zakona, zastitu od padajucih nadstresnica... Pa onda krenu da moralisu nad svim koji im ne daju posrsku.

Volim kad ih brutalizuje policija, to je potencijal svake vlade, svaka vlada moze biti korumpirana. Oni oce da zamene npr Vucica nekom vladom 5% drugacijom. Ne bore se protiv vlade, nego protiv trenutne instance vlade. Ali svaka vlada ce ih silovati ako je dovoljno pogurana. Vise volim da siluje narod, nego da narod ima nekakve deluzije o "zasluzenoj" bezbednosti i pravima.

tako ja radim ovdje u fransuckoj evo sada neet godinu dana ostalo mi je jos za kraja ove godine a radio sam 3 godine i po u jednom hotelu prao sam sudze necu nikada vise , imas budale cjeli zivot tako rade ja bi se ubio.
:soy:"Kakav si ti muškarac ako ne radiš?!! Pravi muškarac bi kopao kanale i čistio govna ako treba!!! Ko će da nosi brodove????"

Someone get me out of here
I hate getting mogged to oblivion by both men and women
Not just mogged, but living in a shithole.
Hahahaha, sad svi tupe o femicidu, to je sada neka furka valjda. Na Balkanu je za ljude poput nas oduvijek bilo gotovo, samo u manjoj mjeri.

:soy:"Kakav si ti muškarac ako ne radiš?!! Pravi muškarac bi kopao kanale i čistio govna ako treba!!! Ko će da nosi brodove????"
:lul: :lul: :lul: :lul: :lul: :lul: :lul: sansa je da sam roditeljima objasnio kaka je situacija i pustili su me na miru boli me kurac vise.

Hahahaha, sad svi tupe o femicidu, to je sada neka furka valjda. Na Balkanu je za ljude poput nas oduvijek bilo gotovo, samo u manjoj mjeri.
Jao, jadne žene:cryfeels:
Imaju toliko Chadova kurceva da popuše, kako im je težak život.:feelskek:
Neka raste femicid, možda se i naš retardiran narod probudi konačno, makar bar zoomeri.

Last edited:

vidio sam mapu odkuda su naljepsi i najruzniji muskarci i nase drzave specijalno ex yu su dobile najgore ocjene sto se tice ljepote za muskarce a znas sta boga mi i jeste tacno , generalno nasi muskarci su ruzni samo je sto smo visoki i jaki to nas spasava.