Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Za koga ćete glasat (Horwathcels GTFI)

Sir Waco

Sir Waco

tallfag prettyboy non-NT autist
★★★★★
bit će izbori 29., ja sam jučer gledao onu debatu na televiziji i iskreno nisam ništa razumijo, i još se jedna foid kandidatkinja žalila da Trump tuče žene
Ja ću glasat za Jonjića al samo zato jer izgleda ko moj susjed, i Primorac izgleda ko jedan nasilnik iz mojeg djetinjstva pa za njega sigurno neću (brutal lookismpill)

sad cu te nalemat dobit ces ti svoje

Imam 15 nemogu jos glasat
Šalim se
F1ix800WAAA4KOf

Jonjić hercegovački ustaša će nas spasit od židovskih komunjara
JONJIĆ JONJIĆ

nisi hetero
sad ima da dodjem tebo i te ciganske kvartove rijeke provalit cu u biracko mjesto i kopat cu po kutijama dok ti ne nadjem ime

sad ima da dodjem tebo i te ciganske kvartove rijeke provalit cu u biracko mjesto i kopat cu po kutijama dok ti ne nadjem ime
nemaš seks
luzer

bit će izbori 29., ja sam jučer gledao onu debatu na televiziji i iskreno nisam ništa razumijo, i još se jedna foid kandidatkinja žalila da Trump tuče žene
Ja ću glasat za Jonjića al samo zato jer izgleda ko moj susjed, i Primorac izgleda ko jedan nasilnik iz mojeg djetinjstva pa za njega sigurno neću (brutal lookismpill)
Ja nisam glasao za nikoga i necu ni u 2 krugu. Ali izgleda kao da primorac nema sansi protiv zokija u 2 krugu

Ja nisam glasao za nikoga i necu ni u 2 krugu. Ali izgleda kao da primorac nema sansi protiv zokija u 2 krugu
ja sam za Jonjića
al drago mi je da će Primorac izgubit jer lik izgleda ko jedan nasilnik koji me mućio

al drago mi je da će Primorac izgubit jer lik izgleda ko jedan nasilnik koji me mućio
Brutalno mucio te like koji izgleda kao assad. Sto mislis o assadu? Jesi bijo sretal kad srusili?

jebali te izbori bezobrazni da te jebali.

gugl prevoditelj
mrs majmune glupi purgeru. tebi treba prevoditelj kako da ga izdrkas. kidara glupa. bit ce knin opet nas zapamti, djecu dalmatinsku cu vam da strpam u logore pokatoliceni srbine.

mrs majmune glupi purgeru
u Rijeci živim švabo
tebi treba prevoditelj kako da ga izdrkas.
?
kidara glupa.
lik je na incel forumu a priča ko gaser
bit ce knin opet nas zapamti, djecu dalmatinsku cu vam da strpam u logore pokatoliceni srbine.
sviđa mi se da koristiš srpstvo kao uvredu, i znači ti želiš počinit genocid nad svojim ljudima
al Knin će prije postat Nepal nego Srbija, nemožete ni Kosovo pokorit

ic + google translate + kraut larper + report worthy behavior

u Rijeci živim švabo

?

lik je na incel forumu a priča ko gaser

sviđa mi se da koristiš srpstvo kao uvredu, i znači ti želiš počinit genocid nad svojim ljudima
al Knin će prije postat Nepal nego Srbija, nemožete ni Kosovo pokorit

ic + google translate + kraut larper + report worthy behavior
knin ce bit srpski grad kad tad. kosovo bi uzeli za 24 data da nema amerike. al promenice se sve ubrzo. a za tebe i tvoju bracu siptare je rezervisana fabrika i plin.
bio sam ja u crikvenici i tamo je samo jada i siptarija ko u celoj vasoj usranoj drzavi.
kidara jedna nemas ni 20 godina kako pises a meni tu nesto objasnjavas luzeru usrani

knin ce bit srpski grad kad tad. kosovo bi uzeli za 24 data da nema amerike. al promenice se sve ubrzo. a za tebe i tvoju bracu siptare je rezervisana fabrika i plin.
bio sam ja u crikvenici i tamo je samo jada i siptarija ko u celoj vasoj usranoj drzavi.
kidara jedna nemas ni 20 godina kako pises a meni tu nesto objasnjavas luzeru usrani
Tog Sucking GIF by TeamOrangeGaming

znam nemas vise argumenata socijaliste mali, zidovsko zivlje.
dhiifama garuu ani haadha kee fi obboleettii kee wajjin wal qunnamtii saalaa sadii raawwachuu irratti baay'ee busy dha

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back