Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Blackpill Turkcells rise up.

• Thread starter Deleted member 24272
  • Start date
Deleted member 24272

Deleted member 24272

Self-banned
-
Are you tired of Berkecan and roasties ?
İs life getting too expensive ? Tired of seeing instagram roasties ?
Take a shelter here my friend and share your life story.

It’s over for Seljukcels ngl

Better byzantine than cuck

What is wrong with writing like that ?
İts better than people confusing your badge of honour with a cellphone company.
because the "-cel" suffix is short for celibate, not cellibate.

I'm tired of smug roaches using their autistic mongolian letters. Change your keyboard to a human language.

yakında kampüsümü bombalayacağım merak etme :feelsYall:

It’s over for Seljukcels ngl
It was always over,our women are bitches who want to be worshipped and pop music/rap culture is to blame.
All songs in here are about foids flexing on their ex-boyfriends or having a emotionel breakdown because tfw no Chad.
But hopefully since 1 out of 50 women in Germany marry with a Turkish guy it is at least possible for fake/tallcels to get a gf.
yakında kampüsümü bombalayacağım merak etme :feelsYall:
Tamam bu çok zeminli ve siyah haplı.
I'm tired of smug roaches using their autistic mongolian letters. Change your keyboard to a human language.
Bro ıts just '' i '' why do you care about it some much what are you a redditfag ?

get off instagram and whhy are u following whores smh
I only follow them so my normie friend wont think ı am a incel,plus a magical force literally forces you to follow them ıf you are a student male.

I only follow them so my normie friend wont think ı am a incel,plus a magical force literally forces you to follow them ıf you are a student male.
i dont wanna be rude. but you sound dumb asf

no one is forcing you to follow anyone or anything you dont want to. Your have 100 percent control over what you follow and what u dont.

its oki to be cucked just let it out, were here for u

Berkecan'ın anasını sikeyim para lazım :cryfeels: :cryfeels: :cryfeels: :cryfeels:

@Blacktarpill rise up

Berkecan'ın anasını sikeyim para lazım :cryfeels: :cryfeels: :cryfeels: :cryfeels:
Berkecan parayı nereden buluyo sanıyosun ?
Ya annesinin veya cuck babasının cebinden çalıyo yada sevgilisine çaldırttırıyo.
Sen haline şükret benim haftalığım 50 tl zaten 30 tl si sigaraya alkole gidiyo diğer 20 tl ile en fazla martı ekmek yiyebiliyorum amıno kodumun Kadıköyünde.

It was always over,our women are bitches who want to be worshipped and pop music/rap culture is to blame.
All songs in here are about foids flexing on their ex-boyfriends or having a emotionel breakdown because tfw no Chad.
But hopefully since 1 out of 50 women in Germany marry with a Turkish guy it is at least possible for fake/tallcels to get a gf.

Tamam bu çok zeminli ve siyah haplı.

Bro ıts just '' i '' why do you care about it some much what are you a redditfag ?
Women are the same all over the world aren’t they? It’s over man

şaka amk ömrümü mahvedemem kimsenin sikinde değiliz zaten kendi halimde baş ediyorum sadece
Okulda Berkecanların sürekli üzerime kışkırttığı iki tane on üzerinden altı normie var,acaba onları korkutmak için alev makinası yapıp üzerlerinemi sıksam dayak yerim ama gözlüğe bişi olmasın yeter.
Amına kodumun sınıfında herkez hassa aq ne güzel diğer sınıfta çocuk 10 kişiyle elektro içiyo bişi demiyolar hepsi bloomer orospu çocuklarının.

INFIDELKILLERS
FUCK THIS WORLD WE NEED TO SWALLOW OTTOMAN PILL

Last edited:
Berkecan parayı nereden buluyo sanıyosun ?
Ya annesinin veya cuck babasının cebinden çalıyo yada sevgilisine çaldırttırıyo.
Sen haline şükret benim haftalığım 50 tl zaten 30 tl si sigaraya alkole gidiyo diğer 20 tl ile en fazla martı ekmek yiyebiliyorum amıno kodumun Kadıköyünde.
Ben mezun olduğum için harçlık da isteyemiom amk. 3 aydır evden dışarı çıkmıom. Mezuna kaldım bu sene de sınava girip bi yer tutturamazsam yarra yedim.

Die cockroaches.

Mount ararat belongs to the armenians.

why do you hate us?

>incel
-ömrümü mahvedemem
:feelshaha:
hala baş etme yöntemlerim var spor , lol felan daha yaşım 20 amk 30lara kadar yükselemezsem ozaman intihar ederim herhalde
Okulda Berkecanların sürekli üzerime kışkırttığı iki tane on üzerinden altı normie var,acaba onları korkutmak için alev makinası yapıp üzerlerinemi sıksam dayak yerim ama gözlüğe bişi olmasın yeter.
Amına kodumun sınıfında herkez hassa aq ne güzel diğer sınıfta çocuk 10 kişiyle elektro içiyo bişi demiyolar hepsi bloomer orospu çocuklarının.
yok amk başına bela alma ayrıca alev makinesi la ahahah otist misin :feelskek:

why do you hate us?
nope our ancestors conquered it with blood & struggle if your low iq people want to earn it again they should be focusing on military technology and family planning so they can spawn 5 kid per family and boost your country bro actually I don't hate armenians I just don't care about them like any other nations and trust me %90 of the turkish people doesn't give a fuck about them either

why do you hate us?
Problems this shithole country has with Ermenia is the biggest reason why economy is so complicated and Chad nationalism is all over the place.
To begin with hate for Ermenians is because ignorance caused by generation before me so ıdk man dont ask me,ı sometimes use Ermenian as a insult but ıts because culture around me ı never met a Ermenian in my life and ım not a racist person in general.
%90 of the turkish people doesn't give a fuck about them either
We only care about it ıf Trump and USA ıs using Ermenian genocide to screw over this countrys economy.
I just want 10 tl beer for Allah's sake ı dont care about our shitty history and honour.

Problems this shithole country has with Ermenia is the biggest reason why economy is so complicated and Chad nationalism is all over the place.
To begin with hate for Ermenians is because ignorance caused by generation before me so ıdk man dont ask me,ı sometimes use Ermenian as a insult but ıts because culture around me ı never met a Ermenian in my life and ım not a racist person in general.
aaah yes , saying to people you act like armenian used to be insult here in turkey then it converted to kurdish now people are saying this insult about syrians

yok amk başına bela alma ayrıca alev makinesi la ahahah otist misin :feelskek:
Ne desem ben kötü oluyorum kaybedicek bişeyim yok okulda zaten öğrencilerin sigarası ve telefonu dışında bişeylerinin umursamıyo.

Ne desem ben kötü oluyorum kaybedicek bişeyim yok okulda zaten öğrencilerin sigarası ve telefonu dışında bişeylerinin umursamıyo.
Birsürü şey yazdım bu yorumu yapmadan önce ve hepsini sildim çünkü ne yazsam normie tavsiyesi veriyormuşum gibi geldi amk.

ne diyeyim bende bitmiş durumdayım spor , lol bide dindarmakks yapıyorum. yoksa bende kafayı yemiştim. Çevremdeki berkecan ve burakların kaç tane sevgilisi var amk 2-3 kız idare eden piçlerden kafayı yedim

Birsürü şey yazdım bu yorumu yapmadan önce ve hepsini sildim çünkü ne yazsam normie tavsiyesi veriyormuşum gibi geldi amk.

ne diyeyim bende bitmiş durumdayım spor , lol bide dindarmakks yapıyorum. yoksa bende kafayı yemiştim. Çevremdeki berkecan ve burakların kaç tane sevgilisi var amk 2-3 kız idare eden piçlerden kafayı yedim
sporu evde mi yapıon. ben gyme gidemem amk gymler suifuel. aynaya bakmak bile acı veriyor.

Allah belamı versin yalan söylüyosam iki gözüm önüme aksın bende bir keresinde 2 tane kızın ''Efeyi paylaşalımmı?'' dediğini duydum ve ciddi ciddi aynı anda çıkmak hakkında konuştular.
Şok geçirdim yemin ediyorum içimdeki son kadın sevgisi o gün yok oldu.

Spor salonunda delik yoksa iyi benimkinde yok,incel olduğunu red eden incellerle kas çalışmak güzel bide bence kadınların veya arkadaş ortamının etrafında olmayınca Berkecanlar bi anda sakinleşiyo ve üretken bir birey haline geliyolar.

sporu evde mi yapıon. ben gyme gidemem amk gymler suifuel. aynaya bakmak bile acı veriyor.
yok la evdekinden bi bok olmaz gym'e gidiyorum bildiğin katlana katlana mecbur birsürü berkecan var amk ama kafaya takmamayı öğrendim.
Zaten birsürü incelde var orda merak etme gymle ilgili hoşuma giden şey ise bazı berkecan ve buraklardan daha fazla kaldırıyorum ahahaha maskülen hissettiriyor ibneleri can çekişirken görmek ben eforsuz kaldırıyorum xd
Allah belamı versin yalan söylüyosam iki gözüm önüme aksın bende bir keresinde 2 tane kızın ''Efeyi paylaşalımmı?'' dediğini duydum ve ciddi ciddi aynı anda çıkmak hakkında konuştular.
Şok geçirdim yemin ediyorum içimdeki son kadın sevgisi o gün yok oldu.

Spor salonunda delik yoksa iyi benimkinde yok,incel olduğunu red eden incellerle kas çalışmak güzel bide bence kadınların veya arkadaş ortamının etrafında olmayınca Berkecanlar bi anda sakinleşiyo ve üretken bir birey haline geliyolar.
biliyorum bi çocuk var sınıfta izmirli nası dejenereler amk çocukları görmen lazım bi kızla 17 yaşındayken 3 ay eve çıkmışlar aileleri izin falan vermiş seküler takılıyolar amk ahahha spor salonu konusunda haklısın kimse kimsenin sikinde değil çoğu zaman sadece gidip 2-3 saat kaldırıp çıkıyosun alıştım artık berkecanlar zaten kulaklık takılı 5 kg takılıyolar siktir et benim nefret ettiklerim burak ve hakanlar oçları hem yakışıklı uzun hemde gym takılıyolar rekabet nası edeceğiz bunlarla ortamı sikerler tabi

Kanka spor salonunda herkez ağırlık kaldırırken mal gibi duruyo zaten,köpek siki gibi kıp kırmızı oluyolar
Bence git yani en azından 2 ay git.

Kanka spor salonunda herkez ağırlık kaldırırken mal gibi duruyo zaten,köpek siki gibi kıp kırmızı oluyolar
Bence git yani en azından 2 ay git.
kara hapları vereyim şimdiden ilk kez yapıyorsan 1-2 yıl arası anca olur vücut 2 aydan bir bok olmaz ayrıca berkecan ve burak 5 efor ortaya koyuyorsa sen 10 efor koyucaksın gym'e gidince gym'i komple kaldırman lazım @LastGerman'ın dediği gibi "JUST LIFT THE GYM BRO"

@knajjd Check for rulebreaks please. :feelsEhh:

also, what about the brazilian cal thread? I want to talk turkish too.
yeah I remember that thread but it was in Offtopic though I hope this thread doesn't get bombed by mods at least they should carry this to off topic

yeah I remember that thread but it was in Offtopic though I hope this thread doesn't get bombed by mods at least they should carry this to off topic
Tbh felt bad when i got verbal for turkish post. Is there a rule like that?

Nope I checked it but we have to keep conversations in english since it's global incel forum and the fucking mods here is strict as hell yesterday they gave me %20 warning for calling brendioeee faggot fake whitecel JFL

I don't reckon there is a rule like that... Nevertheless, the rules states that this should have been posted in the Offtopic section.
We can't even rot here without rules :cryfeels::cryfeels: