Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

To ostatnia niedziela

PolskiKartofel

PolskiKartofel

Kanner/Asperger/Norwood victim / Undesired Bassist
★★★★★
Tylko ja do szkoły już iść nie muszę.

A poza tym życie jako totalny pustelnik nie z własnej woli jest po prostu smutne. Hipokryzja i podwójne standardy (szczególnie praktykowane przez kobiety) również nie napawają chęcią do życia.

Poza tym dam taga dla kolegów w niedoli:
@To koniec @SocialzERo @Nemesis @UnderdevelopedSlav @pedrolopezwasright @ArcticAngel @Subhuman0ne

Tyle z pamięci mojej kruchej, jak przypomnieć sobie to też zawołam

@TheNEET @RossProofArch @SecularNeo-Khazar

Masz szczęście, że nie musisz przynajmniej patrzeć na całujących się 14 latków jak ja.
Nie do końca, gdyż ciągle muszę wychodzić z piwnicy ergo widzę całkiem sporo "młodzieży" i ich zachowań godowych

nie zabijaj się

Nie do końca, gdyż ciągle muszę wychodzić z piwnicy ergo widzę całkiem sporo "młodzieży" i ich zachowań godowych
Ale u mnie to oni prawie się ruchają w tym liceum

Probowałeś kiedyś narkotyków? Jak nie to se zamów z darkneta ketaminę czy jakieś opio na paczkomat i enjoy

Probowałeś kiedyś narkotyków? Jak nie to se zamów z darkneta ketaminę czy jakieś opio na paczkomat i enjoy
I nie boisz się? A jak dostaniesz coś innego?

I nie boisz się? A jak dostaniesz coś innego?
Jak vendor ma dobre recenzje i oferuje escrow to raczej legit. Plus lepiej zaryzykować niż popełnić magika. Ryzyko wjazdu policje jest praktycznie 0 gdy używasz też VPN dla portfeli XMR i randomowego e-maila typu wp (proton wygląda podejrzanie). Jak paczka wpadnie na sortowni to nie pójdzie dalej i ot co, bo zamawiasz na paczkomat, a vendor wpisuje fałszywe dane.

Last edited:
nie zabijaj się
Wiem że niefortunny tytuł ustawiłem. Nie mam zamiaru się jeszcze zabijać, to nawiązanie do jednej z piosenek Fogga (poniekąd spermiarsko-kukowej), ale to raczej jest poza pełną kontrolą. Może się nie pogorszy w następujących miesiącach.
A tutaj to tylko szlugi zostały. Mój autyzm nie pozwala na zdobywanie tanich i szybkich towarów, a z kolei stan konta już nie pozwala na darknety, zresztą będę musiał sobie papierosy reglamentować, może niedługo 1k z uczelni zacznie przychodzić co miesiąc za niepełnosprawność. Poza tym coraz gorzej z przyswajaniem jakiejkolwiek wiedzy. Od tygodnia próbuję jakiegośtam programu do muzyki się nauczyć i za chuja nie mogę. Jedynie mi w miarę języki przychodzą.

A teraz to w ogóle w meinkampfa napierdałem(kopałem kobla)1.5h więc to raczej wszystko komponuje się w smutny żart bez nadchodzącego końca.

A poza tym życie jako totalny pustelnik nie z własnej woli jest po prostu smutne. Hipokryzja i podwójne standardy (szczególnie praktykowane przez kobiety) również nie napawają chęcią do życia.
Wyjebane. Ja autobusem nie jeżdzę, więc do więzienia nie pójdę bo szmata się poruszy, a to naturalne zerkać tam, gdzie ruch. Jedno jebane zdjęcie w dobrym momencie i nic nie poradzisz. Cały świat ci pluje w ryj, żeś creep.

Ale są też i dobre strony. Skurwysyny walą wódę i chodzą w paczkach. Kurwa jebane genetyczne szczęściarze patrzą na mnie z wzgardą bo jestem niski. A tak, cyk, trochę spokoju pod wieczór i noc.

A kobiety nie lepsze. Kto to widział robić 173 tak powszechnym, że prawie standardem u tych kurew? Jeszcze dzisiaj widziałem sto dziewięćdziesiątkę z foidem, takim se, ok sto osiemdziesiątką piątką. Chuj lubi wysokie.

ja tez nie, pozdrawiam z wyra

nie lękajcie się
1000004261

Nie zabijaj sie, tutaj masz kolegow nie jestes sam.

Nie zabijaj sie, tutaj masz kolegow nie jestes sam.
To miało być też nawiązanie do ostatniego weekendu dla trochę młodszych, ale mam nadzieję, że tutaj wszyscy już ukończyli etap cierpień zwany szkołą - czy to liceum, czy technikum, czy zawodówka aka szkoła branżowa I stopnia. No i
Wiem że niefortunny tytuł ustawiłem. Nie mam zamiaru się jeszcze zabijać, to nawiązanie do jednej z piosenek Fogga (poniekąd spermiarsko-kukowej), ale to raczej jest poza pełną kontrolą. Może się nie pogorszy w następujących miesiącach.

To miało być też nawiązanie do ostatniego weekendu dla trochę młodszych, ale mam nadzieję, że tutaj wszyscy już ukończyli etap cierpień zwany szkołą - czy to liceum, czy technikum, czy zawodówka aka szkoła branżowa I stopnia. No i
Nie, niestety

Nie, niestety
Współczuję, poza tym mogę powiedzieć, że ci co mówią, że na studiach będzie lepiej zasługują na oskórowanie żywcem i zasypanie wapnem gaszonym zanim stracą przytomność (w simsach i GieTeA wszech wersyj)

Naszego jednego z naczelnych truceli nie zawołałem @AsakuraHao

na studia dopiero w październiku
mam rentę więc nie pracuje
we wrześniu czeka mnie 14 pensja
Ale mogger, można w ogóle rentę pobierać i studiować? W połowie lipca wziąłem wniosek o rentę socjalną i do dziś się waham.

Tylko z uczelni brałem pomoc dla niepełnosprawnych, około 1k miesięcznie

Ale mogger, można w ogóle rentę pobierać i studiować? W połowie lipca wziąłem wniosek o rentę socjalną i do dziś się waham.
pobieram rentę oraz dostaję stypendium dla osoby niepełnosprawnej. w zeszłym roku stypendium wynosiło 1300 zł miesięcznie. no i dochodzi jeszcze jednorazowa zapomoga w wysokości 3000 zł

pobieram rentę oraz dostaję stypendium dla osoby niepełnosprawnej. w zeszłym roku stypendium wynosiło 1300 zł miesięcznie. no i dochodzi jeszcze jednorazowa zapomoga w wysokości 3000 zł
To chyba też zacznę szukać i gromadzić zasoby, bo inaczej to chyba zacznę herbatę palić, bo bibułki w miarę tanie

Współczuję, poza tym mogę powiedzieć, że ci co mówią, że na studiach będzie lepiej zasługują na oskórowanie żywcem i zasypanie wapnem gaszonym zanim stracą przytomność (w simsach i GieTeA wszech wersyj)
To iść na te studia czy nie? Jak chcę zostać programistą

To iść na te studia czy nie? Jak chcę zostać programistą
Programistyczne-informatyczne studia jak najbardziej, ale tak jak pisałem, w obecnych czasach nie ma co się nastawiać na "studenckie życie" czy poznawanie nowych ludzi. Dla mnie to po prostu przykry obowiązek jak szkoła i etap szkolenia przez zdobyciem dalszej pracy. Nowe znajomości są tylko dla neurotypowych i tych co lepiej wyglądają niż 4/10

A teraz to w ogóle w meinkampfa napierdałem(kopałem kobla)1.5h więc to raczej wszystko komponuje się w smutny żart bez nadchodzącego końca.
na przepalenie czy na budowe? jak na budowe to mogłeś piedolnąć coś z pomocą lawy i wody (lavacasting)

Programistyczne-informatyczne studia jak najbardziej, ale tak jak pisałem, w obecnych czasach nie ma co się nastawiać na "studenckie życie" czy poznawanie nowych ludzi. Dla mnie to po prostu przykry obowiązek jak szkoła i etap szkolenia przez zdobyciem dalszej pracy. Nowe znajomości są tylko dla neurotypowych i tych co lepiej wyglądają niż 4/10
5/10

zgadzam się, mam tylko kilku znajomych ze studiów z któymi jako tako idzie w grupce być bez większego normidruidzkiego ścierwa.

Ja robotę mam (sezonową :feelspuke: , ale może mi dadzą stałą umowę jak nie w październiku to może w styczniu) więc dla mnie to nie ostatnia niedziela, ale i tak jak dziś do roboty jechałem to whuj depresyjnie było przez mgłę

na przepalenie czy na budowe? jak na budowe to mogłeś piedolnąć coś z pomocą lawy i wody (lavacasting)
Znam to, ale chodziło o serwerowe pluginy z dropem. Poza tym wolę ciemny bruk, gdyż nie trzeba przepalać a na tej wysokości są diamenty i sporo żelaza.
Ja robotę mam (sezonową :feelspuke: , ale może mi dadzą stałą umowę jak nie w październiku to może w styczniu) więc dla mnie to nie ostatnia niedziela, ale i tak jak dziś do roboty jechałem to whuj depresyjnie było przez mgłę
Dzisiaj to jadę z mamą do babci 600 km na Mazury, gdyż dzisiaj jeszcze rano mówiła, że może umrzeć (wujek trucel zapłakany dzwonił), ale na szczęście w miarę się poprawiło, teraz koło Warszawy stanęliśmy i za kwadrans jedziemy dalej.

Ja niedługo musze iść do kiepskiej roboty bo nie chcą mnie przyjąć w polski system edukacji bo bylem w podstawówki i w liceum za granicą

Ja niedługo musze iść do kiepskiej roboty bo nie chcą mnie przyjąć w polski system edukacji bo bylem w podstawówki i w liceum za granicą
a w liceum pisałeś maturę dla danego kraju bez odchaczenia tego, że chcesz by była brana pod uwagę międzynarodowo?

a w liceum pisałeś maturę dla danego kraju bez odchaczenia tego, że chcesz by była brana pod uwagę międzynarodowo?
Nie skończyłem matury tam, opuściłem rok wcześniej

no to chujnia :feelscry:

jak ktos kto siedzi tu i jest jeszcze w liceum to musi wypierdalac. tbh jak nic nie podzialasz do konca liceum to na studiach bedzie juz musztarda po obiedzie

Dlatego cieszę się, że skończyłem szkołę średnią. Nigdy więcej do tego jebanego kurwidołka. Ile się namęczyłem, ile nacierpiałem - za dużo, tyle powiem

Dlatego cieszę się, że skończyłem szkołę średnią. Nigdy więcej do tego jebanego kurwidołka. Ile się namęczyłem, ile nacierpiałem - za dużo, tyle powiem
Ciekawe czy dałoby się pozwać podmiot zwany szkołą, że prewencyjnie nie kierowali nas na indywidualne nauczanie. Jednak koszty terapii, leków, wizyt psychiatrycznych i stracony rok studiów, pomyślmy razy 1.5-2 to trochę by się nazbierało

jak ktos kto siedzi tu i jest jeszcze w liceum to musi wypierdalac. tbh jak nic nie podzialasz do konca liceum to na studiach bedzie juz musztarda po obiedzie
jak dla mnie teenagelovepill mi się skończy jak osiągnę 23 rok i nie będę miał dziewczyny

jak dla mnie teenagelovepill mi się skończy jak osiągnę 23 rok i nie będę miał dziewczyny
Gorzej jak w tym wieku już dzieciate są niektóre elementy płci żeńskiej

o kurwa czarnuch, no hablo polska.

Jak ja się cieszę, że te wszystkie Oskarki, Julki i cała młoda elita genetyczna siedzi teraz w nieklimatyzowanych szkołach i nie mogą skorzystać z ostatnich letnich temperatur. Dzisiejszy spierdotrip bez patrzenia na nich był niezły.

View: https://imgur.com/EYMXXOK

Last edited:
Wyjebane. Ja autobusem nie jeżdzę, więc do więzienia nie pójdę bo szmata się poruszy, a to naturalne zerkać tam, gdzie ruch. Jedno jebane zdjęcie w dobrym momencie i nic nie poradzisz. Cały świat ci pluje w ryj, żeś creep.

Ale są też i dobre strony. Skurwysyny walą wódę i chodzą w paczkach. Kurwa jebane genetyczne szczęściarze patrzą na mnie z wzgardą bo jestem niski. A tak, cyk, trochę spokoju pod wieczór i noc.

A kobiety nie lepsze. Kto to widział robić 173 tak powszechnym, że prawie standardem u tych kurew? Jeszcze dzisiaj widziałem sto dziewięćdziesiątkę z foidem, takim se, ok sto osiemdziesiątką piątką. Chuj lubi wysokie.
Bardzo wykopowy styl masz

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back