Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Tinder ve happn'ın Salak saçma kitlesi

Galt

Galt

Greycel
şu üçü dışında kimse ile eşleşemedim şu ana kadar; travestiler, orospular ve ibneler.

anlamadığım nokta, görece çirkin bir kızın yüzüme karşı siktir çektiği bir yerde, ibnelerden övgüler alıyorum amk.
en son sıkıldım bu muhabbetten. birisine " yazdığın için teşekkürler, 16 cm" yazıp bıraktım. buna rağmen hala daha yazmaya devam ediyor amq.

lan öyle eşcinsel bir tipim falan da yok. yanlış kısmı etkiliyorum amk

varsa tavsiyeniz, alabilirim...

Tinderda sadece top 10% belki 15% duzenli kaliteli match buluyor bi suru videolar arastirmalar kanitlar var bu konu hakkinda eger bu kisima giremiyorsan biraz gorunusunu fizigini degistimeye calis tavsiyem, simdi bi kac ezik gelip burasi tavsiye sorulcak looksmax mekanimi amk cocu diye aglayabilir onlari bosverr gelisimine bak

Tinderda sadece top 10% belki 15% duzenli kaliteli match buluyor bi suru videolar arastirmalar kanitlar var bu konu hakkinda eger bu kisima giremiyorsan biraz gorunusunu fizigini degistimeye calis tavsiyem, simdi bi kac ezik gelip burasi tavsiye sorulcak looksmax mekanimi amk cocu diye aglayabilir onlari bosverr gelisimine bak
Tavsiye için sağol, çoğu insana göre yakışıklı, fit ve düzgün vücutlu bir insanım. Ama yine de elde var sıfır. İşin garip gelen kısmı da bu zaten.

Tavsiye için sağol, çoğu insana göre yakışıklı, fit ve düzgün vücutlu bir insanım. Ama yine de elde var sıfır. İşin garip gelen kısmı da bu zaten.
Boyun kisa mi? Bu forumdaki yuzde 90 95 eziklerden daha iyi gozukuyo durumun belki bazen sansa bagli ama bende anlamadim

Boyun kisa mi? Bu forumdaki yuzde 90 95 eziklerden daha iyi gozukuyo durumun belki bazen sansa bagli ama bende anlamadim
şöyle söyleyeyim, 184 boy, 90 kiloyum. şu noktada iki ihtimal görüyorum. ya şansımın dibini ekmekle sıyıracağım, ya da gidip aslanlar gibi femboy olacağım. madem talep var, talebe karşılık verelim bari ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back