juche necromancer
主体思想国家人民地位高
★
View: https://www.reddit.com/r/pettyrevenge/comments/1g7jhza/sure_ill_speak_in_my_mother_tongue/
@Mecoja @WacoGoesDown @edgelordcel @Ron.Belgrade @Gorogorogoro-chan @Angry_runt
nisam pročitao
Slovenia has a higher average wage than Italy and she most certainly goes to some top end school where 90% of kids are perfectly fluent in English.Of course Redditards are sucking up to her and congratulating her for being a stuck up and arrogant rich girl who casually dabs on her lower-income EE peasant classmates.
Very good point.Slovenia has a higher average wage than Italy and she most certainly goes to some top end school where 90% of kids are perfectly fluent in English.
They are congratulating her for being 17f, if it was 17m it would've had zero upvotes with comments bashing him about his immense privilege.
Ne znam koliko pozitivnih društvenih iskustava u životu moraš nakupiti kako bi bio toliko samouveren da sam sa sobom na engleskom u školi pričaš.U sustini se hvalise kao ona je Evropljanka, tipicna malogradjanka. Zamisli da ocekujes izvinjenje za takvu glupost. Nekulturno je u grupi pricati jezik koji ne razumeju svi. Tako i u mom malom mestu ima onih koji su neko vreme ziveli u Beogradu, pa svako malo malo "Ja sam iz Beograda"
Da je neko drugi nazvali bi ga krindz ludakom. Gastarbajteri moraju svima non stop da stavljaju do znanja da su bogatiji, flexovanje im postane cela licnost.Ne znam koliko pozitivnih društvenih iskustava u životu moraš nakupiti kako bi bio toliko samouveren da sam sa sobom na engleskom u školi pričaš.
Toliko je egoistična da mora na trećem jeziku da počne da priča, a njoj se na kraju još neko i izvinjava