D. B. Gooner
Officer
★★
Koristio bih ih, ako nista barem da pisem nesto na srpskom, vokabular mi je ocajan, to spojeno sa autizmom cini da ne mogu da komuniciram onako kako bih hteo u pravom zivotu.
ja isto brtvokabular mi je ocajan, to spojeno sa autizmom cini da ne mogu da komuniciram onako kako bih hteo u pravom zivotu.
Ja vidjam po .is-u dosta srba i hrvata, mada nema poente praviti novi forum ako mozemo ovde samo da pisemo.ja isto brt
al balkanski inkwell forum bi imao samo 2 člana, maksimum 10
jako smo rijetki na balkanu
ne bi rekao, mislim da nas je isto kao i na zapadujako smo rijetki na balkanu
nema šansene bi rekao, mislim da nas je isto kao i na zapadu
Mislim da ima puno incela na balkanu samo nisu blackpillovani niti bi ikada bili na blackpill forumu. Ali dosta njih na mom faksu ili znam da su nevini ili pretpostavljam (glupo mi je da pitam).nema šanse![]()
onda imaš sreće jer sam ja cijeli život bio okružen s tallfag gaserimaMislim da ima puno incela na balkanu samo nisu blackpillovani niti bi ikada bili na blackpill forumu. Ali dosta njih na mom faksu ili znam da su nevini ili pretpostavljam (glupo mi je da pitam).
doslovnoonda imaš sreće jer sam ja cijeli život bio okružen s tallfag gaserima
I ja sam u srednjoj, mozda mi je incel struka pa zato.onda imaš sreće jer sam ja cijeli život bio okružen s tallfag gaserima
ja sam išo u prometnu (gaser centrala)I ja sam u srednjoj, mozda mi je incel struka pa zato.
samo su nasi digitalno nepismeni ,te ni neznaju da postoji citava grupa ljudi koji ih razume , niti znaju da je internet veci od googla,mete,YT-a,instakilograma,X-ane bi rekao, mislim da nas je isto kao i na zapadu
Ja pre ovog foruma sam se samo tih socijalnih medija i drzao, isao na x da se zalim na jevreje, usao u incel community pa odatle otkrio forum. Secam se kad sam video jednog lika na faksu kako je na 4chanu mislio sam da je prso.samo su nasi digitalno nepismeni ,te ni neznaju da postoji citava grupa ljudi koji ih razume , niti znaju da je internet veci od googla,mete,YT-a,instakilograma,X-a