Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Postoje li neki balkanski blackpill/incel forumi?

D. B. Gooner

D. B. Gooner

Officer
★★
Koristio bih ih, ako nista barem da pisem nesto na srpskom, vokabular mi je ocajan, to spojeno sa autizmom cini da ne mogu da komuniciram onako kako bih hteo u pravom zivotu.

vokabular mi je ocajan, to spojeno sa autizmom cini da ne mogu da komuniciram onako kako bih hteo u pravom zivotu.
ja isto brt
al balkanski inkwell forum bi imao samo 2 člana, maksimum 10
jako smo rijetki na balkanu

ja isto brt
al balkanski inkwell forum bi imao samo 2 člana, maksimum 10
jako smo rijetki na balkanu
Ja vidjam po .is-u dosta srba i hrvata, mada nema poente praviti novi forum ako mozemo ovde samo da pisemo.

Jel ima potrebe? za nas 7,8...

Neznaci da i uzivo nema srpskih incela naravno, nasao sam ih na desetine po srpskom redditu blackpillovanih i na stotine uzivo ne blackpillovanih...

Blackpill/incel subkultura je super retka generalno u svetu,pogotovo ne ovde

nema šanse :feelskek:
Mislim da ima puno incela na balkanu samo nisu blackpillovani niti bi ikada bili na blackpill forumu. Ali dosta njih na mom faksu ili znam da su nevini ili pretpostavljam (glupo mi je da pitam).

Mislim da ima puno incela na balkanu samo nisu blackpillovani niti bi ikada bili na blackpill forumu. Ali dosta njih na mom faksu ili znam da su nevini ili pretpostavljam (glupo mi je da pitam).
onda imaš sreće jer sam ja cijeli život bio okružen s tallfag gaserima

ne bi rekao, mislim da nas je isto kao i na zapadu
samo su nasi digitalno nepismeni ,te ni neznaju da postoji citava grupa ljudi koji ih razume , niti znaju da je internet veci od googla,mete,YT-a,instakilograma,X-a

samo su nasi digitalno nepismeni ,te ni neznaju da postoji citava grupa ljudi koji ih razume , niti znaju da je internet veci od googla,mete,YT-a,instakilograma,X-a
Ja pre ovog foruma sam se samo tih socijalnih medija i drzao, isao na x da se zalim na jevreje, usao u incel community pa odatle otkrio forum. Secam se kad sam video jednog lika na faksu kako je na 4chanu mislio sam da je prso.

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back