Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Polak Betabankomat w Filipinach mówi, że ma powoli dość/Poste Betabuxx sa Pilipinas sabi niya sapat na siya

Moja matka nieironicznie mówi, żebym zrobił sobie majątek do 30 i szukał kobiety właśnie w strefie Azji Południowo Wschodniej.

Biedna to kobieta, głęboka mazurska wieś odcisnęła na niej piętno.

Jak będzie trzeba to się księdzem zostanie (sic!), a do czarodzieja droga będzie prosta.

Gosc napiewno ma tu konto.

tak właśnie wyobrażam sobie tych brzydali co mają ''powodzenie u kobiet''
betabux i nic więcej

tak właśnie wyobrażam sobie tych brzydali co mają ''powodzenie u kobiet''
betabux i nic więcej
A jak kobieta znajdzie lepsza opcję to jeszcze im pogratulują

Gosc napiewno ma tu konto.
Może tutaj nie (jak już to jakiś wczesny użytkownik przed 2020, już zbanowany), ale z pewnością vikop.ru musiał mieć i być może nadal postuje

UPDATE: pompa się spieprzyła na "działce" jego teściowej i muszą nosić wodę, NEET brat jego żony ma na to wyjebane i nie pomagał im nosić wody, jeszcze dodatkowo w huja z nim lecą jego kumple (jeden z nich się buduje)

View: https://youtu.be/CZ9kUQMP3-E?feature=shared

a i jeszcze znowu było, że jacyś jego sąsiedzi i kuzyn jego żony przyszli coś zjeść

Chłop był PUAkiem
zobaczcie sobie jego patronite :feelskek:

Betabankomat​

bruce lee GIF

gdy byłem młdoszy myślałem że tylko w polsce jest tak chujowo, wyjade i znajde normalne babsko

Wszedzie to samo :feelsbadman: