Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

peynir tanrısı

fullofchagrin

fullofchagrin

Officer
-
1000097128

kendimi artık "ecevit zamanında maaş kuyruğu bekleyen bağkur emeklisi dayı" olarak tanımlıyorum. rabbim de Peynir Tanrısıdır. Peynir tanrısı bizi Allah'ın şerrinden korusun dostlarım, amin!

şaka bi yana zaten allah saçma bir konsept. benimki gibi boktan bi surat yaratan allah nasıl koskocaman tanrı oluyo amk. hadi yaratırken 31 cekiyodu eli kaydi dicem de allah niye 31 ceksin ki amk sonuçta allah kendine iki üç huri verip threesome yapamıyor mu amk.

over for bağ-kurcels

Şahitlik ederim ki Peynir Tanrısı'ndan başka ilah yoktur.

Şahitlik ederim ki Peynir Tanrısı'ndan başka ilah yoktur.
dinimize hoşgeldin kardeşim, her hafta beleş peynir için peynir kilisesini ziyaret etmeyi unutma

seküler chadler staceler sikilmeli islamcı sünni inceller hüküm sürmeli
ciddi misin yoksa mizah mi yapıyorsun tam anlamadım da üst sınıf olanlar İslamcılar ve genellikle onlar daha kolay karı bulabiliyor

ciddi misin yoksa mizah mi yapıyorsun tam anlamadım da üst sınıf olanlar İslamcılar ve genellikle onlar daha kolay karı bulabiliyor
deyil kamalizm senin beynini yıkamış taliban gibi olsak taliban herkese ev ve karı veriyor yani hiçbirşey yapmana gerek yok sınıf mınıf yok herkes eşit bu ülkede kamalizm bitmeden sünni islamcı osmanlıcı ışidçi hükümet olmadan inceller huzura eremez cumhuriyeti yok edip yerine şeriatı getirmemiz gerek

deyil kamalizm senin beynini yıkamış taliban gibi olsak taliban herkese ev ve karı veriyor yani hiçbirşey yapmana gerek yok sınıf mınıf yok herkes eşit bu ülkede kamalizm bitmeden sünni islamcı osmanlıcı ışidçi hükümet olmadan inceller huzura eremez cumhuriyeti yok edip yerine şeriatı getirmemiz gerek
ben islamcilar arasında büyüdüm otizmli olduğum için tüm çocukluğum boyunca zorbalığa maruz kaldim ve hic arkadaşım olmadi. islamci yobazlar arasında yaşayacağıma laikler arasinda incel olayım daha iyi

ben islamcilar arasında büyüdüm otizmli olduğum için tüm çocukluğum boyunca zorbalığa maruz kaldim ve hic arkadaşım olmadi. islamci yobazlar arasında yaşayacağıma laikler arasinda incel olayım daha iyi
laik izmirliler tüm gün sikişir sende anca peçete tutarsın şeriat bize karı vadediyor kafirlerin karısını ganimet olarak ala biliriz amma laiklik bir şey vaadetmiyor chadler alıyor herşeyi

laik izmirliler tüm gün sikişir sende anca peçete tutarsın şeriat bize karı vadediyor kafirlerin karısını ganimet olarak ala biliriz amma laiklik bir şey vaadetmiyor chadler alıyor herşeyi
birincisi arap dinini kabul edersek zaten cucked oluruz ikincisi yobaz olursak ülkemiz gelişmez sadece şu anki gibi geriler ve ülke geriledikce bizim hayatımız da daha da sikik olur. şeriat olsaydı zaten ben yine incel olurdum ben genetik bir failure'um

birincisi arap dinini kabul edersek zaten cucked oluruz ikincisi yobaz olursak ülkemiz gelişmez sadece şu anki gibi geriler ve ülke geriledikce bizim hayatımız da daha da sikik olur. şeriat olsaydı zaten ben yine incel olurdum ben genetik bir failure'um
gelişmesin kardeş ben asgari ücret + kirada oturuyom tüm gün çalışmak zorundayım götümde yaprak elimde mızrak olsun taş devrinde yaşıyalım ama karım olsun isterim taliban gibi olsun bilgisayar milgisayar hepsi yasaklansın

gelişmesin kardeş ben asgari ücret + kirada oturuyom tüm gün çalışmak zorundayım götümde yaprak elimde mızrak olsun taş devrinde yaşıyalım ama karım olsun isterim taliban gibi olsun bilgisayar milgisayar hepsi yasaklansın
ben öyle değilim işte böyle hayata dayanamıyorum, akıl sağlığı olarak yerinde değilim genç yaşta okumayı bıraktım ve işe de gitmiyorum istemediğinden değil tembelliğin de değil yapamadığım için. bok gibi gelişmemiş bir ülkede yaşadığımız için de sorunlarım icin yardım alamıyorum. benim için yeter ki akıl sağlığım yerinde olsun mutlu mesut incel olarak yaşarım. şeriat altında yaşıyor olsaydık yardımı bırak büyük ihtimalle otizmligimden kafami keserlerdi

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back