TheHungariancel
“Anything can happen in life, especially nothing.”
★★★★
- Online time
- 13h 58s
Már ha vannak itt magyarok egyáltalán
kétes dicsőség ez, ha jobban belegondolszEgy igazi legendával van dolgom, ahogy látom.
Állítólag több is van itt, de nem igazán hirdetik magukat. A magyarok mindenhol ott vannak, még ha kevesen is.Nem gondoltam volna hogy vannak magyarok is itt, de jó látni hogy nem vagyok egyedül
Igaz szavakat beszélsz felebarátom.Ez hülye kérdés OP, ha a marson is vagy, ott is találkozol legalább 8 magyarral aki használt bojlert akar neked eladni jó áron
Azért van ennyi posztom mert ki lettem bannolva kek. És hello neked isÁllítólag több is van itt, de nem igazán hirdetik magukat. A magyarok mindenhol ott vannak, még ha kevesen is.
Majdnem egy éve regisztrált vagy, de még csak 4 db posztod van. Ez minek tudható be, ha szabad kérdeznem? Egyébként üdvözlet a fórumon!
Oof. Mit követtél el ami miatt bannoltak a regisztráció után?Azért van ennyi posztom mert ki lettem bannolva kek. És hello neked is![]()
Nem voltam elég idős. De már ez megváltozott.Oof. Mit követtél el ami miatt bannoltak a regisztráció után?
Ja értem. Mondjuk 18 évesen azért szerintem még sok lehetőséged van/lehet, bár nem ismerem a helyzetedet.Nem voltam elég idős. De már ez megváltozott.
Nekem már vége van de azért köszönöm a reményt kedves oldcelJa értem. Mondjuk 18 évesen azért szerintem még sok lehetőséged van/lehet, bár nem ismerem a helyzetedet.