PolskiKartofel
Kanner/Asperger/Norwood victim / Undesired Bassist
★★★★★
Częstochowska
Kiedy ten dział powstał?
Kiedy ten dział powstał?
W kupie siłaView attachment 1183660
Lifefuel for Polishcels
K-K-K-k-k-kurwaCzęstochowska
Kiedy ten dział powstał?
Rynek matrymonialny miał piękny pogrzeb. P0lki jebać, kurw się nie bać!
A najlepiej księdzem zostaćRynek matrymonialny miał piękny pogrzeb. P0lki jebać, kurw się nie bać!
Po co księdzem? Religia to cope dla normanów by się nie mordowali i gwalciliA najlepiej księdzem zostać
Ale w sumie to skoro miałbym całe życie kobiety odstraszać, to byłby świetny sposób na monetyzację swojego piętna
Właśnie o to chodzi, trzeba zostać pewnego rodzaju prorokiem/kaznodzieją. O ile normaństwo w miastach wielkich się buntuje przeciwko autorytetom i wartościom moralnych, o tyle na wsiach i mniejszych miastach można byłoby przekazywać swoje filozofie a jeszcze potem szukać wersetów w Biblii na potwierdzenie. Może ludzie polubią, może nie, a może byłbym jak JP2, biskupem i arcybiskupem przed 50, niedługo potem kardynałem (XD totalne wcześniej jak i zaraz) i drugi wielki Polak jak Wojtyła.Po co księdzem? Religia to cope dla normanów by się nie mordowali i gwalcili
dziś akurat gadałem z normikiem 40+ i mu mówiłem, że religia chrześcijańska nie ma sesnu bo szaweł zmienił się w pawła i zaczął pierdolić dodatkowo o "MY SIĘ NAPRACOWALIŚMY A MŁODZI SĄ ROZPUSZCZENI, NIE DZIĘKUJĄ NAM I CHCĄ WIĘCEJ". Ta kurwa mam dziękować za starego alkoholika co mi grozi że mnie wyjebie z domu i matkę turbodewotkęWłaśnie o to chodzi, trzeba zostać pewnego rodzaju prorokiem/kaznodzieją. O ile normaństwo w miastach wielkich się buntuje przeciwko autorytetom i wartościom moralnych, o tyle na wsiach i mniejszych miastach można byłoby przekazywać swoje filozofie a jeszcze potem szukać wersetów w Biblii na potwierdzenie. Może ludzie polubią, może nie, a może byłbym jak JP2, biskupem i arcybiskupem przed 50, niedługo potem kardynałem (XD totalne wcześniej jak i zaraz) i drugi wielki Polak jak Wojtyła.
Może i ciemny lud wiele kupuje, ale talentem byłoby nakłonić do swoich idei tych, którzy twierdzą, że są zbyt mądrzy na rzekome zabobony.
Masz wielkie idee, ale mi nie chcę się w to bawić. Już sam koncept boga jest irracjonaly - wymyślone spoiwo religii i dawca autorytetu kapłanom. Opiun dla ludu, jak to pisząWłaśnie o to chodzi, trzeba zostać pewnego rodzaju prorokiem/kaznodzieją. O ile normaństwo w miastach wielkich się buntuje przeciwko autorytetom i wartościom moralnych, o tyle na wsiach i mniejszych miastach można byłoby przekazywać swoje filozofie a jeszcze potem szukać wersetów w Biblii na potwierdzenie. Może ludzie polubią, może nie, a może byłbym jak JP2, biskupem i arcybiskupem przed 50, niedługo potem kardynałem (XD totalne wcześniej jak i zaraz) i drugi wielki Polak jak Wojtyła.
Może i ciemny lud wiele kupuje, ale talentem byłoby nakłonić do swoich idei tych, którzy twierdzą, że są zbyt mądrzy na rzekome zabobony.
To jest właśnie przykre, doszliśmy do momentu w historii gdzie już nie będzie autorytetów, fałszywa równość i fałszywa tolerancja będą skutecznie wprowadzanie pod płaszczykiem ochrony słabszych.Masz wielkie idee, ale mi nie chcę się w to bawić. Już sam koncept boga jest irracjonaly - wymyślone spoiwo religii i dawca autorytetu kapłanom. Opiun dla ludu, jak to piszą