Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Matko Boska

PolskiKartofel

PolskiKartofel

Kanner/Asperger/Norwood victim / Undesired Bassist
★★★★★
Częstochowska

Kiedy ten dział powstał?

Image 2024 06 21 065039884

Lifefuel for Polishcels

Polakcels are truecels

Rynek matrymonialny miał piękny pogrzeb. P0lki jebać, kurw się nie bać!

Rynek matrymonialny miał piękny pogrzeb. P0lki jebać, kurw się nie bać!
A najlepiej księdzem zostać

Ale w sumie to skoro miałbym całe życie kobiety odstraszać, to byłby świetny sposób na monetyzację swojego piętna

A najlepiej księdzem zostać

Ale w sumie to skoro miałbym całe życie kobiety odstraszać, to byłby świetny sposób na monetyzację swojego piętna
Po co księdzem? Religia to cope dla normanów by się nie mordowali i gwalcili

Po co księdzem? Religia to cope dla normanów by się nie mordowali i gwalcili
Właśnie o to chodzi, trzeba zostać pewnego rodzaju prorokiem/kaznodzieją. O ile normaństwo w miastach wielkich się buntuje przeciwko autorytetom i wartościom moralnych, o tyle na wsiach i mniejszych miastach można byłoby przekazywać swoje filozofie a jeszcze potem szukać wersetów w Biblii na potwierdzenie. Może ludzie polubią, może nie, a może byłbym jak JP2, biskupem i arcybiskupem przed 50, niedługo potem kardynałem (XD totalne wcześniej jak i zaraz) i drugi wielki Polak jak Wojtyła.

Może i ciemny lud wiele kupuje, ale talentem byłoby nakłonić do swoich idei tych, którzy twierdzą, że są zbyt mądrzy na rzekome zabobony.

Właśnie o to chodzi, trzeba zostać pewnego rodzaju prorokiem/kaznodzieją. O ile normaństwo w miastach wielkich się buntuje przeciwko autorytetom i wartościom moralnych, o tyle na wsiach i mniejszych miastach można byłoby przekazywać swoje filozofie a jeszcze potem szukać wersetów w Biblii na potwierdzenie. Może ludzie polubią, może nie, a może byłbym jak JP2, biskupem i arcybiskupem przed 50, niedługo potem kardynałem (XD totalne wcześniej jak i zaraz) i drugi wielki Polak jak Wojtyła.

Może i ciemny lud wiele kupuje, ale talentem byłoby nakłonić do swoich idei tych, którzy twierdzą, że są zbyt mądrzy na rzekome zabobony.
dziś akurat gadałem z normikiem 40+ i mu mówiłem, że religia chrześcijańska nie ma sesnu bo szaweł zmienił się w pawła i zaczął pierdolić dodatkowo o "MY SIĘ NAPRACOWALIŚMY A MŁODZI SĄ ROZPUSZCZENI, NIE DZIĘKUJĄ NAM I CHCĄ WIĘCEJ". Ta kurwa mam dziękować za starego alkoholika co mi grozi że mnie wyjebie z domu i matkę turbodewotkę

Masz wielkie idee, ale mi nie chcę się w to bawić. Już sam koncept boga jest irracjonaly - wymyślone spoiwo religii i dawca autorytetu kapłanom. Opiun dla ludu, jak to piszą

Masz wielkie idee, ale mi nie chcę się w to bawić. Już sam koncept boga jest irracjonaly - wymyślone spoiwo religii i dawca autorytetu kapłanom. Opiun dla ludu, jak to piszą
To jest właśnie przykre, doszliśmy do momentu w historii gdzie już nie będzie autorytetów, fałszywa równość i fałszywa tolerancja będą skutecznie wprowadzanie pod płaszczykiem ochrony słabszych.

Bóg jak Bóg, lewak Trzaskowski dobrze mówił z tym Bogiem Spinozy, wierzę, że jest, ale nie tylko w kościele i nie jest na wyłączność. Bóg jako brodaty dziadek latający na chmurce to już przeżytek, raczej to co masoneria ma gdzieś w statutach, jako wielki architekt wszechświata, ktoś lub coś co ustawiło wszystkie stałe fizyczne, pewną pulę materii i puściło do samoistnej ewolucji. My jesteśmy tylko przypadkiem przypadku.

Opium dla ludu, ale ten lud potrzebuje tego dla utrzymania porządku ludzkości