Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Magyar inceltears poszt

Tbh a beszélgetés mindkét résztvevője olyan személynek tűnik akikkel 5 percet nem bírnák ki ha egy helységbe lennénk zárva.

A kommunikációs stílusuk alapján egyébként én először c-betűs embernek képzeltem őket, így ez a proli stílus nem lepett meg annyira.

Tbh a beszélgetés mindkét résztvevője olyan személynek tűnik akikkel 5 percet nem bírnák ki ha egy helységbe lennénk zárva.

A kommunikációs stílusuk alapján egyébként én először c-betűs embernek képzeltem őket, így ez a proli stílus nem lepett meg annyira.
Sajnos a cigány viselkedés nagyon elterjedt.

Kurva mentioned
Polak Węgier, dwa bratanki
I do szabli i do szklanki

Btw IT is some mental asylum exhibition

World's wackiest language I like it

A 30 alatti fehér magyarok nagy része is kulturálisan elcigányosodott már.
Nem sokat vagyok Magyarországon, de amikor eljövök meglátogatni a nagyszüleimet. Azt látom hogy a 30 alatti magyarok nagyrésze este 11-kor a "nightclubbokban" bassza a rezet egy csütörtöki napon, a magyar fiatalság nagyrésze egy szégyen az egykori magyarország dicsőségére. Egy csomó Hedonista szexfüggő szarházi

Total Sexhaver death

I thought hungarian women were more ''based'' than the rest of western foids

I thought hungarian women were more ''based'' than the rest of western foids
They are probably even bigger whores than western ones

1778182801351