Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Krytyka fałszywego pluralizmu

Flagellum_Dei

Flagellum_Dei

Blackpillist
★★
Hipergamia, jakimikolwiek iluzjami by się otoczyła, na jakiekolwiek wolności by się powołała, jest wieczystą zbrodnią przeciw proletariatowi i każdy ma prawo przeciw niej powstać i zbrojnie wystąpić. Poplecznicy despotyzmu, jeśli tylko nie mogą dłużej jej negować, bezwstydnie przypisują tej chorobie toczącej państwo zbawienne skutki. Gdy i ten oręż im się wytrąci i zmuszeni są przyznać jej zepsucie, próbują umknąć od prawdy, twierdząc, jakoby tylko część zasobu foidzkiego się nią kierowała. Jednak i tu, miotane desperacko łgarstwa muszą, dzięki nieskazitelności blackpilla, sczeznąć. Nie ma bowiem wśród zasobu foidzkiego pluralizmu, który by wynikał z różnych dążeń, a jedynie taki, który wynika ze sposobu dążenia do jednego, wspólnego dla ich całości; a mianowicie, imperatywu hipergamii. Z tego jedynego trzonu biorą się ich wszystkie akcje, doń mają ostatecznie, misternymi drogami, prowadzić. Niby różne łby tej samej hydry, całość zasobu foidzkiego można sprowadzić do tegoż imperatywu. Sądźcie więc nie pojedyncze objawy hipergamii, ale ich wspólne źródło, a więc cały zasób foidzki. Karajcie nie tylko tę część zasobu, która wprost i otwarcie chce stosować hipergamię, ale i tę, która robi to skrycie. Obie są jednakowo winne; obie jednakowo dążą do rozpętania jak najbardziej rozszalałej hipergamii; obie jadnakowo próbują zadać proletariatowi cios w plecy.

Powiem w skrócie że nigdy żadna kobieta mnie dobrze nie traktowała, więc robię to czego zostałem nauczony

Akcja - reakcja, niestety większość kobiet ma problem z myśleniem przyczynowo-skutkowym

Powiem w skrócie że nigdy żadna kobieta mnie dobrze nie traktowała, więc robię to czego zostałem nauczony
Zupełnie jakby wszystkie ich akcje były zbliżone, wszystkich źródłem był taki sam imperatyw :waitwhat:

prawdziwy komufoidista

Sądźcie więc nie pojedyncze objawy hipergamii, ale ich wspólne źródło, a więc cały zasób foidzki. Karajcie nie tylko tę część zasobu, która wprost i otwarcie chce stosować hipergamię, ale i tę, która robi to skrycie. Obie są jednakowo winne; obie jednakowo dążą do rozpętania jak najbardziej rozszalałej hipergamii; obie jadnakowo próbują zadać proletariatowi cios w plecy.
Wystarczy karać za aborcję i ograniczyć dostęp do antykoncepcji i już zabawy cielesne powinny odejść w niepamięć. Mimo rozwoju ludzkości ostatnie 20 lat się cofamy do poziomu małp, bardziej szympansów czy bonobo, bo nawet goryle nie traktują tego jako ciągłej przyjemności

Wystarczy karać za aborcję i ograniczyć dostęp do antykoncepcji i już zabawy cielesne powinny odejść w niepamięć
Trzeba tępić przyczynę, a nie sam skutek. Zasób foidzki użyje każdej wolności do dążenia do hipergamii, tak więc należy ubezwłasnowolnić je u samych podstaw, nie jedynie na poziomie prawnym; tak jak to opisałem w rozdziale XXVI Redystrybucji.

Last edited:
Wystarczy karać za aborcję i ograniczyć dostęp do antykoncepcji i już zabawy cielesne powinny odejść w niepamięć. Mimo rozwoju ludzkości ostatnie 20 lat się cofamy do poziomu małp, bardziej szympansów czy bonobo, bo nawet goryle nie traktują tego jako ciągłej przyjemności
Sądy na nich mogą, i powinny, mieć charakter bardziej spontaniczny, niż wyroki niepewnych i skorumpowanych sędziów. Jedynym prawowitym sędzią jest proletariat (uosobiony w zwierzchniku), to z jego woli została (a właściwie dopiero zostanie) zawarta umowa społeczna, która wszakże jest prawem świętym i stanowi podstawę wszystkich innych praw; co tyczy się również praw odnośnie władzy sądzenia.

Last edited: