Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Kiedy pytasz, dlaczego zostałeś zbanowany na Reddicie

PolskiKartofel

PolskiKartofel

Kanner/Asperger/Norwood victim / Undesired Bassist
★★★★★
Może ktoś podpowie?
1000004407

Ja bym założył nowe konto i trollował na pelnej kurwie

Ja bym założył nowe konto i trollował na pelnej kurwie
Jak najbardziej będę musiał to zrobić, tylko dziwi mnie ta ucieczka, w sumie to czekiści Dzierżyńskiego robili tak samo, łapali za nic, jak się ktoś pytał za dużo to strzelali.

Może zapytam się ekspertów @ArcticAngel @Nemesis @To koniec @SocialzERo

Kurwa na tym bardziej sojowym wykopie banują za nic i często od razu permem
Prawda, typowa komuna mentalna, pytasz o wyjaśnienie, kolejna kara. Tam na dole owieczki, na górze wieprze (żeby to knury były) i coś mówią o równości, ale wiadomo, są użytkownicy równi i równiejsi (większość kobiet i elgiebetowiszcze, może trochę ciapatych dla lepszej palety karnacji)

Ja raz napisałem niepochlebną opinię na temat aborcji na r/polska, dostałem tyle ujemnej karmy, że nie mogłem postować na innych subach. Teraz tylko lukruję tagi nsfw na innym koncie

Ja raz napisałem niepochlebną opinię na temat aborcji na r/polska, dostałem tyle ujemnej karmy, że nie mogłem postować na innych subach. Teraz tylko lukruję tagi nsfw na innym koncie
Wystarczy cokolwiek powiedzieć z czym większość płci pięknej się nie zgadza i konto tam do usunięcia i/lub wymiany. Niby mam 1k sojowych punktów (z czego jeden komentarz za 600 plusów o drzemaniu w przedszkolu), ale żeby mieć polską nazwę i być zbanowany (perm) na głównym polskim subie i to za wypomnienie chamstwa i wcześniej nazwy, która wskazywała na mocny larp.

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back