PolskiKartofel
Kanner/Asperger/Norwood victim / Undesired Bassist
★★★★★
Może ktoś podpowie?
Jak najbardziej będę musiał to zrobić, tylko dziwi mnie ta ucieczka, w sumie to czekiści Dzierżyńskiego robili tak samo, łapali za nic, jak się ktoś pytał za dużo to strzelali.Ja bym założył nowe konto i trollował na pelnej kurwie
Kurwa na tym bardziej sojowym wykopie banują za nic i często od razu permemMoże zapytam się ekspertów @ArcticAngel @Nemesis @To koniec @SocialzERo
Ja bym założył nowe konto i trollował na pelnej kurwie
Prawda, typowa komuna mentalna, pytasz o wyjaśnienie, kolejna kara. Tam na dole owieczki, na górze wieprze (żeby to knury były) i coś mówią o równości, ale wiadomo, są użytkownicy równi i równiejsi (większość kobiet i elgiebetowiszcze, może trochę ciapatych dla lepszej palety karnacji)Kurwa na tym bardziej sojowym wykopie banują za nic i często od razu permem
Wystarczy cokolwiek powiedzieć z czym większość płci pięknej się nie zgadza i konto tam do usunięcia i/lub wymiany. Niby mam 1k sojowych punktów (z czego jeden komentarz za 600 plusów o drzemaniu w przedszkolu), ale żeby mieć polską nazwę i być zbanowany (perm) na głównym polskim subie i to za wypomnienie chamstwa i wcześniej nazwy, która wskazywała na mocny larp.Ja raz napisałem niepochlebną opinię na temat aborcji na r/polska, dostałem tyle ujemnej karmy, że nie mogłem postować na innych subach. Teraz tylko lukruję tagi nsfw na innym koncie