PolskiKartofel
Kanner/Asperger/Norwood victim / Undesired Bassist
★★★★★
Może ktoś podpowie?
Jak najbardziej będę musiał to zrobić, tylko dziwi mnie ta ucieczka, w sumie to czekiści Dzierżyńskiego robili tak samo, łapali za nic, jak się ktoś pytał za dużo to strzelali.Ja bym założył nowe konto i trollował na pelnej kurwie
Kurwa na tym bardziej sojowym wykopie banują za nic i często od razu permemMoże zapytam się ekspertów @ArcticAngel @Nemesis @To koniec @SocialzERo
Ja bym założył nowe konto i trollował na pelnej kurwie
Prawda, typowa komuna mentalna, pytasz o wyjaśnienie, kolejna kara. Tam na dole owieczki, na górze wieprze (żeby to knury były) i coś mówią o równości, ale wiadomo, są użytkownicy równi i równiejsi (większość kobiet i elgiebetowiszcze, może trochę ciapatych dla lepszej palety karnacji)Kurwa na tym bardziej sojowym wykopie banują za nic i często od razu permem
Wystarczy cokolwiek powiedzieć z czym większość płci pięknej się nie zgadza i konto tam do usunięcia i/lub wymiany. Niby mam 1k sojowych punktów (z czego jeden komentarz za 600 plusów o drzemaniu w przedszkolu), ale żeby mieć polską nazwę i być zbanowany (perm) na głównym polskim subie i to za wypomnienie chamstwa i wcześniej nazwy, która wskazywała na mocny larp.Ja raz napisałem niepochlebną opinię na temat aborcji na r/polska, dostałem tyle ujemnej karmy, że nie mogłem postować na innych subach. Teraz tylko lukruję tagi nsfw na innym koncie
I ta kurwa miała czelność tak się nazwać? Prawdziwie ochydne kobiety maja na tyle źle, że nawet niektórzy z nas by widzieli związek z taka jako totalny upadek. "Brzydkie" czasem mnie nawet kręcą nie będę kłamał. One coś tam w sobie mają no. Chyba że to po prostu moja desperacja włącza wszystkie możliwe przekaźniki byleby do kogoś zagadać.Oto użytkownikczka pisząca
View attachment 1298163
A poza tym sama nie wie co pisze i to była atencjuszka, incelka po trzech związkach - mam trzy nowotwory złośliwe, ale nigdy nie miałem raka
Ja to wiele bym dziewczyn, nawet takich konwencjonalnie niezbyt urodziwych nazwał pięknymi. Nawet taką grubszą trochę jak ja mniej więcej bym wolał, przynajmniej byśmy się bardziej rozumieli (chyba że ma ego wyjebane wyjątkowo w kosmos) i byłoby do czego się przytulić.I ta kurwa miała czelność tak się nazwać? Prawdziwie ochydne kobiety maja na tyle źle, że nawet niektórzy z nas by widzieli związek z taka jako totalny upadek. "Brzydkie" czasem mnie nawet kręcą nie będę kłamał. One coś tam w sobie mają no. Chyba że to po prostu moja desperacja włącza wszystkie możliwe przekaźniki byleby do kogoś zagadać.
Nie można być kukiem nie mając kobiety.Nie jestes dosc kukoldem
Dlatego dostales banaNie można być kukiem nie mając kobiety.
Nawet szadołbana, bo nie czytają moderatorzy moich próśb o odbanowanieDlatego dostales bana
W Cale latwej utworzyc nowe konto
@PolskiKartofel and his reddit accounts:Po prostu dodam 2 albo V2 na końcu nazwy i xuj
Jak typowa kobieta, dla kobiet najgorszy w życiu byłby zupełny brak uwagi. W sumie to co ja mam na co dzień.Trzy "relacje", ale incelka.
Po prostu czcą zwracać na siebie uwagę.