H
haznedar
Greycel
★
- Online time
- 39m 46s
Bir kaç hafta önce Twitter'da x yaşındayım ama y gibi gösteriyorum akımını gördünüz mü? Alayına baktım hepsi teyzeler gibi amk. Yirmili yaşlarda olanlar bile minimum 30 gösteriyor. Şaka maka bunlar bir de erkeklerden büyük beklentiler bekliyor ama kendilerinin sunacağı tek şey 200 gram kömür karası amcıkları. Yüzleri yaşlı zaten orasını geçtim.
Türk erkekleri acayip sikiliyor toplum tarafından. Bir de diyorlar ki incellik kişinin kendisinde biten olaymış. Kişi kendisi istese bile bu karılara kendini nasıl beğendirecek? Bu kadınlar her zaman statü ve gelir olarak kendisinden yüksek erkekleri arzular. Otuzlu yaşlarına geldiklerinde evlenmek için kriterleri düşürürler. Böylece beta erkeğe kapak atmaya çalışırlar.
Türk erkekleri acayip sikiliyor toplum tarafından. Bir de diyorlar ki incellik kişinin kendisinde biten olaymış. Kişi kendisi istese bile bu karılara kendini nasıl beğendirecek? Bu kadınlar her zaman statü ve gelir olarak kendisinden yüksek erkekleri arzular. Otuzlu yaşlarına geldiklerinde evlenmek için kriterleri düşürürler. Böylece beta erkeğe kapak atmaya çalışırlar.