Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Jakie macie przeżycia ze szkoły średniej?

N

non-nt_gamer

Greycel
- znecanie
- wasza pozycja w hierachii
- rodzice
- nauka

- znecanie
- rodzice
- nauka
Tak, ale tylko systematyczny ostracyzm, w sumie nadal na uczelni też

Nie, zawsze byłem na dnie, jako wręcz ten nietykalny, że nawet zwyzywać i popychać nie można

Starzy jak starzy, mają zbyt wielkie ambicje i się dziwią, że walcząc o przetrwanie (mieszkając w pojedynkę i rozmawiając sam ze sobą z samotności) nie rozwijam się ani nie uczę, dwóch magistrów kurwa mać

Nauka szła w liceum i przed, na studiach prawdopodobnie jednym z gorszych jestem

- znecanie
- rodzice
- nauka
- brak, poszedłem do dobrego liceum z ogarniętymi ludźmi
- niska, mimo całusa i przytulasa od jednej z koleżanek, której chłopak zmarł śmiercią selekcji sztucznej w wypadku samochodowym będąc pod wpływem (która później zaczęła chodzić z moim kumplem bogiem matematycznym, ale debilem informatycznym), to nadal nie mogłem znaleść relacji chłopak-dziewczyna z rówieśniczkami, w tym czasie co ja poszedłem do licbazy popularniejszy stał się Tinder i odbył się projekt klaudiusz 1.0, który pokazał ogrom hipergamii kobiet poniżej 40 a nawet 30 r. ż. Raz była taka sytuacja co chciałem zagadać do kilku z nich ale mnie olały więc stwierdziłem że nie mam po co wchodzić w rynek matrymonialny.
- coraz bardziej pogarszająca się sytuacja w relacjach syn-rodzice,
- od końca gimnazjum (po egz. gimnazjalnym) zacząłem mieć wyjebane na naukę, co spowodowało, że miałem w 1szej klasie 2 zagrożenia które jedno poprawiłem bez pomocy korepetytora, drugie (matma, o dziwo na profilu z matmą rozsz.) już chodziłem na korki, matmę rozszerzoną napisałem na śmiesznie niskim poziomie i musiałem podstawowy polski poprawiać w sierpniu, kowid był dla mnie średni, bo musiałem z matką helikopterem przebywać w 1 domu (co nadal robię)

+ apropo związków w mojej klasie to jeden kilkuletni się rozpadł i po 2 latach jedna z dziewczyn wzięła ślub z innym chłopakiem z tego liceum z innej klasy
+ obecnie jestem na trzecim kierunku studiów (2 rok) bo poprzednie dwa albo mi się nie spodobały w trakcie trwania lub były zbyt trudne/środowisko w którym przebywałem było zbyt obce

w przeciwieństwie do @PolskiKartofel ten okres nauki oraz aktualny jakoś utrzymuję kontakty z normikami z sieci, lecz koledzy z pracy i ich postawa zaczyna mnie denerwować (patusiarnia, palacze, alkoholicy, szponciarze)

Właśnie o kontakty międzyludzkie było najgorzej na drugich studiach na ślunsku w obcym mieście, czułem się jak pośmiewisko wśród hanysów i ich dziwnej kultury