needsolution
Visionary
★★★★★
Literally i didnt receive gift for last 5 years (excluding 18th birthday) sometimes even no wishes 

last year my friend told me happy birthday two days after it happened and this year he said it a week later. get better memoryI can’t remember the last time my “friends” or anyone outside of my immediate family remembered my birthday.
my birthday is today soooooowhen's your birthday bro? gimme your amazon wishlist and i'll send you something
Kek no big deal tbh. It was only worth a week of breakfast
U FAKECEL, U GOT FUCKING BIRTHDAY CARD FROM GIRL, I NEVER GOT ANYTHING MORE FROM GIRL THAN "HELLO, HOW ARE YOU"Kek no big deal tbh. It was only worth a week of breakfast
good but needs bigger milkersThis is real gift
View attachment 149854
Zima niestety, moje urodziny zawsze przypadały w ferie więc nawet życzeń w szkole nie dostawałem2 listopada czy 11 lutego?
Zima niestety, moje urodziny zawsze przypadały w ferie więc nawet życzeń w szkole nie dostawałem![]()
przypomniałem sobie że w podstawówce raz dostałem kartkę walentynkową od najładniejszej laski w klasie, muszę przeprosić Ignas że go od fakeceli zwyzywałem lol ale teraz to na mnie leje, przygruchała sobie jakiegoś wysokiego Sebka, zaczęła nosić typowe emo ciuchy i tatuażami się obwalać11 lutego to blisko do walentynek, to musi być ogromny suifuel
chadventures tbhprzypomniałem sobie że w podstawówce raz dostałem kartkę walentynkową od najładniejszej laski w klasie, muszę przeprosić Ignas że go od fakeceli zwyzywałem lol ale teraz to na mnie leje, przygruchała sobie jakiegoś wysokiego Sebka, zaczęła nosić typowe emo ciuchy i tatuażami się obwalaćale tak, straszny suifuel, raz jak orbitowałem laskę na asku (była koleżanka z drużyny) to poczułem przypływ low inhib i napisałem jej życzenia walentynkowe on a odpisała że dla mnie też z serduszkami i całuskami, ja już podpalony ale okazało się, że nie odznaczyłem funkcji anonim i wszystko było anonimowo napisane
![]()
to było jak miałem 10-13 lat więc się nie liczychadventures tbh
to było jak miałem 10-13 lat więc się nie liczy
ze mnie chłopacy też się śmiali, umiem strasznie dobrze bić się bo byłem hartowany od małego. wiesz miałem tak dziwacznie wykręconą nogę i kulałem to się śmiali ze mnie że z pracownikami miejskimi powinienem zamiatać śnieg moją łopatą![]()
ja byłem tak mocno dręczony że jakiś gościu złamał mi nogę w tym wieku. zero kontaktu z płcią przeciwną.
I dont know ur bday so cant give u gifts
@DoctorBlythe pm me his bday date
Incel trait : Never celebrating birthdays
... cause they day you were born wasnt a happy day .
maybe your parents smiled at you and hoped for a bright future , but in the End all youve brought into this world was Misery .
No wayNo![]()
FAKE BRAT
same tbhI only go out with my parents for dinner on my birthday.